Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Acum am vazut si eu poze.

Claubut ce burtica micuta si frumoasa ai! Ma bucur sa te cunosc!

Miki a mai crescut burtica, dar tot micuta si frumoasa este, nu ai un ditamai burtoiul.

tuturor si intru mai tarziu, ma duc in pat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonaFelicitari pentru tranzactie!Norocosi sunt cei ce au intrat in posesia lor, ...

bb_yasmi si-a revenit mindra ta? cum se simte. Soata mea e si el mai ok, eu inca nu am reusit sa contactez nici un virus
Am o rugaminte la tine, sau la fetele care mai au calendarul cu kg pt bb, sunt curioasa cu sit depaseste Ioana mea graficulMai puteti posta link-ul inca odata? Multumesc anticipat!

madutza Ai o burticuta ...mama, mama... Imi place de tine ca oferi sfaturi tuturor, ...deci te declar o mamica cu experinta!

mandreeacstai linistita, se mai intimpla...e bine ca te-ai dumerit si stii ce ai de cumparat. Mie mi-a placut tare mult la eco, ...Am niste foto....superbe, pacat ca nu pot sa le atasez am ramas fara scaner.
Ieri medicul imi intreba sotul, ...d-le ce avem aici? iar sotul ii raspunde usor timid si ffff emotionat :piciorusul? iar medicul ii raspunde....nuuuuuu pasarica. Am ris cu lacrimi.... Circotas si al meu sot!!!
Sunt eu numai zimbet acum, dar vad eu pe unde scot camasa...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

catank ma bucur ca gandesti asa
e adevarat ca tre sa multumim Domnului ca numai El ne-a ajutat sa ramanem gravidute pe noi cele cu probleme mai mari
si nu numai

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 32+ PETRA ADRIANA
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata frumoaselor

Laley nu mai intreba..ai destule ganduri , nu-ti mai trebuiesc altele . Noi toate o sa face copii sanatosi si perfecti.

La mine se intampla o chestie ciudata. Ziua mi-e bine n-am nimic, dar noaptea ma iau asa niste dureri de burtica, ca o tensiune puternica si ma iau si contractii de nu mai pot sa merg. Am doua sapt de cand iau no-spa in fiecare zi. Uneori chiar ma sperii..chiar i-am zis sotului la cat de misculici e Edutu, parca vad ca nu ajung la 39s.....

Andreea la tine cum e? Sau fetele care aveti sarcina de o varsta cu a mea, aveti contractii seara?

EDIT:Catank gasesti pe prima pagina un link cu greutatea medie la bebe.
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

cami

dorinut m-am uitat aseara si nu am vazut, ma uit acum din nou.

Mergi la inceput

mda...am vazut acum, e o grasana Sa vedeti ce atleta face mami din ea .

Multam dorinut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna dimineata fetelor.Ce mancam noi azi?Eu o cafeluta as servi tare.Am sa rup dozatoarele de NesCafe in spital .

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

dorinut doar un nospa pe zi? eu simt ca sunt apa de ploaie, ..spun asta pentru ca eu medicatie nu iau de fel. Si saptamina trecuta cind mi-a fost mai greu la Institut in Bucuresti, aveam contractii nedureroasa care ma tineau cam mult...stii tu, burtica pietroi mult timp...m-am speriat si imi zic hai sa ai nospa. Nimic!nici un efect! Pina nu a venit week, si nu m-am odihnit nici nu mi-am revenit. Acum sunt la fel, cum ma simt obosita, cum ma asey la oizontala si refuz sa mai iau nospa. Nu am luat dect 3 pastile pina acum...si astea in 3 zile diferite...
Tocami de aceea te intreb, ...cite pastilute iei pe zi? una mi se mare nesimnificativa...mai ales ca ai sarcina mai avansata, plus dureri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Buna dimineata fetelor.Ce mancam noi azi?Eu o cafeluta as servi tare.Am sa rup dozatoarele de NesCafe in spital .

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Eu te servesc cu niste biscuiti cu unt si dulceata si o cana de laptic

Rhynna cum mai esti? Niciun semn, nimic?

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetele!
Rhynna, ce pofta mi-ai facut cu dozatoarele de nescafe. Nu e ea asa stralucita cafeaua aia, dar miroase intr-un mare fel .

Eu tot n-am reusit sa citesc tot ce ati scris, mai aveam vreo 5 pagini pana sa va ajung din urma, dar trebuie sa plec.

Vreau insa neaparat sa le multumesc si celorlalte fete care mi-ati scris ca ii simtiti pe bebici asa tare ca mine. Ca m-ati linistit cand am citit ce simtiti voi. Ca si la mine. Asa ca pisuc, roxy, miki, ailed...

Fug ca am ceva treaba la un notar si recuperez cand ma intorc.
Pupici pt toate burticile! Si pt alina.n care nu mai e burtica , daca intra sa ne mai povesteasca despre Alex...

in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput