Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)
Raspunsuri - Pagina 7
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina ral_eli merci de raspuns. Cam asa ma gandeam si eu+bibe. Si da, neaparat sterilizatoru. Sa gasim e imp o pensiune care sa aibe acces la bucatarie neaparat. Puate dupa botez. Cikas sunt fericita! Totu s-a rezolvat! Deci se pare ca toate framantarile si gandurile si suparatea mea au creat unde in univers care au ajuns pana la nasa. Sa va zic: - o suna pe masa lu Pufi ca cica totusi se gandeste sa le faca rochite de printesa, ca are o prietena mare modista;da sa nu imi zica mie sa fie surpriza. - socrela evident mi-a zis, la care eu am spus sa ii zica sa fie atenta la dimensiuni neaparat: in jur de 60-65cm si de trei luni ca e imp sa nu fie sleampete. - stiti ca v-am zis ieri ca am intrat in socrela legat de faptu ca sa nu mergem cu ele la mare ca isi mici (vor avea 8l); azi au venit la noi sa repare un raft in debara si nu a zis nimica frate..a inghitit galusca. Incredibil nu? E bine deci din cand incand sa imi fac coraj si sa mai si zic ce cred - ca fac bine si nu e finalul lumii. Pan la urma daca se imbolnavesc Puficele cine trage? Nu tot noi? Nu bunicii, nu cumnatele ci eu si dady! Deci imi asum riscu. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Sugu Ma bucur ca ti-a trecut supararea,si mai ales ca ai prins curaj sa spui ce vrei! Cand e vb de puii tai, nimic nu ar trebui sa te impiedice sa faci ce trebuie sa le fie lor bine! De abia astept sa le vedem pe micile printese in rochite!
vmadelain spune:
citat din mesajul lui TINKER_BELL Buna seara! Simonique,Vasari, Amelia, Ukume, multumesc de "bun venit!" Vasari, ai dreptate, Eva de de-o varsta cu Maria ta (care apropos, e minunata, o "cunosc" de la bulgarasi si sunt fascinata de prestatiile ei artistice si sportive). Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
TinkerBell, am raspuns pe rand, iti zic si tie: Bine ai venit!
vmadelain spune:
Sa va povestim si de noi!
Evelina a avut niste zile tare urate, nu stiu de ce, dar de 3 zile plange ft tare,urla efectiv cand incepem baita, si nu se mai domoleste decat dupa vreo juma de ora, nu functioneaza nimic la inceput, titzi, leganat, plimbat. Aseara a fucntionat sa topai cu ea in brate si sa cant vesel. Am sunat pediatra si zice ca e de la burtica...
Azi am fost la control la Neurologie,la dr Sanda Magureanu, am asteptat o luna juma sa ne vina randul, control obligatoriu la copiii dismaturi si ne-a zis ca avem o fetita TARE VOINICA, ca face lucruri avansate, cand sta pe burtica dc o impingi putin merge de-a busilea, se intoarce singura de la burta pe spate, se ridica in calcaie si-si ridica funduletul, in curand spune dr ca o sa sa intoarca pe burta, urmareste lucrurile care o intereseaza cu privirea, ce sa mai, sunt tare mandra (Cra-Cra). Ne-a zis ca in mod normal,ar trebui sa revenim la control la 6 luni, dar ea nu considera ca e cazul, sa venim numai daca credem ca e nevoie!
Gata, ma retrag, am avut limbarita, dar acum ma da sotul la o parte de la calculator, trebuie sa munceasca, greu cand lucrezi cu studiouri din afara!
Va las si va doresc o noapte frumoasa!
Leeloo21 spune:
dana..pt acele bucite nu ai ce safaci decat sa astepti sa treaca..se cheama si acneea sugarilor..si tudor a avut ca niste puncte negre pe nasuc, obrajori si barbie si au trecut pe la 3 luni..sa stergi usor cu ser fiziologic..si ceaiul de musetel e ok, dar sa nu-i dai cu el si pe la ochi..
va
o seara linistita
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+
nasterea in apa
pozici dragute
heidy spune:
citat din mesajul lui TINKER_BELL In caz ca ne poate trece cineva in lista, datele CLAREI sunt: 2800 G, 46 cm, 10.12.2010, cezariana 39s, Sp. Municipal, dr. Corina Grigoriu. Multumesc! Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
Nu imi amintesc daca ti-am urat "bun venit" in barlogul nostru, dar iti urez acum, iar ursuleata ta este in listuta.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
amelia_ilie spune:
'Neata!
Madalina .
Sunt cam suparata, se pare ca eritemul acela nu s-a rezolvat. Cu toate cremele posibile si imposibile, din farmacie, s-a intors roseata. Si bebelina e din nou foarte maraita, noaptea inainte de 12 nici vorba sa dormim, plus trezirile din noapte pentru schimbat pampersul (si lapticul de rigoare). Asa ma topesc cand o vad noaptea cum plange de durere si n-o pot ajuta cu nimic... o sa mergem iarasi la medic cat de curand. Asta si colicii m-au dat gata! De 2 zile dorm cate 3-4 ore pe noapte, ziua nu pot dormi, sunt zombie. Si am o dispozitie blue rau...
Mami de Cristiana (29.12.2010)
heidy spune:
Acum sa spunem si noi buna dimineata. Inca nu ofer cafea pentru ca noi o bem pe la 11 asa ..
Acum este "ora de joaca" si suntem numai zambete si gangureli dupa care picam lati pentru inca 1h sau 1h jumate. Puiul meu si-a facut de vreo 4 zile iarasi program la 3 ore. Ieri ne-am culcat la 22 dupa baita si s-a trezit la 1 , la 4.30 si la 8. Rezonabil as spune.. dar tanjesc rau de tot dupa o noapte intreaga de somn.
Ah! Si in fiecare noapte ne luptam cu mucii. Nu stiu unde ii are copilul asta ca sforaie si fornaie si face ca toate cele. Cand vreau sa ii aspir.. nu iese mai nimic si atunci aplic "procedeul barbar" invatat de la neonatolog - ii pun ser in nasuc si ii acopar narile pe rand si el urla si plange si ori ii inghite ori ii sufla afara. Dar e cumplit sa il vad asa chinuit micutul . Tare as vrea sa gasesc o solutie.
sugubina ma bucur mult de tot, de tot ca vei avea rochite pentru fetitele tale. Legat de masuri, eu nasei ii ziceam mereu ca am fost la control, uite ce mare a crescut puiul e un lungan si un grasan si are x cm si y kg .. apoi iar o sunam, la urmatorul control si tot asa. Era oricum prea din timp .. dar eu sa fiu sigura ca o sa se intereseze si ca o sa aiba toate informatiile la momentul potrivit)
vmadelain pt tine si Evelina. Eu zic ca nu trebuie sa te chinui si sa te invinovatesti legat de alaptat. Pentru orice bebe este mult mai important ca mama sa fie langa el si sa fie linistita. Cum a zis si ral_eli copiii cresc frumos si cu LP.
amelia sper sa gasesti o rezolvare. De cateva zile ne luptam si noi cu niste bubite albe dese dar sunt localizate in jurul anusului, intre fese si zau daca stiu de unde si de ce au aparut. Trebuie sa ajung la pediatru.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
vmadelain spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie 'Neata! Madalina . Sunt cam suparata, se pare ca eritemul acela nu s-a rezolvat. Cu toate cremele posibile si imposibile, din farmacie, s-a intors roseata. Si bebelina e din nou foarte maraita, noaptea inainte de 12 nici vorba sa dormim, plus trezirile din noapte pentru schimbat pampersul (si lapticul de rigoare). Asa ma topesc cand o vad noaptea cum plange de durere si n-o pot ajuta cu nimic... o sa mergem iarasi la medic cat de curand. Asta si colicii m-au dat gata! De 2 zile dorm cate 3-4 ore pe noapte, ziua nu pot dormi, sunt zombie. Si am o dispozitie blue rau... Mami de Cristiana (29.12.2010) |
Neata si de la noi! O cafeluta pt cine poate bea!
Amelia Si noi am avut prob cu eritemul fesier...era fisurat si facuse rani! Nu stiu dc ai citit, dar ma vait ca nu trece de o luna de zile! S-a vindecat de 3 ori, si a recidivat si a patra oara! Ce-i drept recidiveaza mult mai redus fata de data anterioara. Intr-un final am fost la dermatolog, si ne-a dat un mix de creme si se pare ca si-au facut efectul: tinctura de castelini, biazol si fucidin H- o data seara dupa baie, si fucidinul dimineata si seara. De asemenea, mi-a dat sa dau peste toate astea cu Lipobase repair sau Bioderma Atoderm Po Zinc. Se pare ca era ceva fungus, nu-mi dau seama ca functioneaza la cremele astea.
LEgat de colici, cred ca e o perioada comuna pt toti bebeii, Evelina are crize mai rau ca niciodata...si de mancat mananc cam la fel...Caraie ft tare si se screme in somn...nu pot dormi noaptea, se trezeste, barem asa o schimb, dc o las mai mult de 4 ore cu un pamapers se irita, la noapte ma refer...
Nu esti singura in chinurile pe care el descrii, nu stiu cat ajuta, dar trebuie sa fim rabdatoare, trec ele toate, mai ales cand iti trage un zambet strengar cu toata gura!
TINKER_BELL spune:
Buna dimineata,
Multumesc frumos, HEIDY, ma bucur tare mult ca suntem alaturi de voi!
TINKER_BELL spune:
Multumesc frumos!
In legatura cu alaptatul, sunt convinsa ca fetita ta va creste la fel de frumos si cu formula, pentru ca are o mama MINUNATA.... Eu am alaptat-o exclusiv pe Eva doar pana la 6 luni, pentru ca de la aparitia primilor incisivi a refuzat cu indarjire sanul. Am trecut prin momente grele de frustare, lacrimi si neputinta, dar au trecut... Eva s-a dezvoltat "armonios", asa cum a descris-o pediatrul. E sanatoasa tun, ceea ce va doresc din tot sufletul si voua!