Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

buna seara
bebelinei mele ia aparut niste cosuleti pe barbie,nasuc si intre sprancene, am mai dat-o cu ceai de musetel dar nici cum nu dispar...voi ii dati cu ceva crema pe fata?
azi ne-am cantarit 5100gr

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Pt cine ma intreba de costul ramei pt marturii: 2 lei buc, e cam singuru model gasit la standul ala cu decoratii. In rest am mai gasit rame mici la alte magazinase, da nu aveau decor de rozaliu, asa ca de bebe, festiv botez.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui DANA26

buna seara
bebelinei mele ia aparut niste cosuleti pe barbie,nasuc si intre sprancene, am mai dat-o cu ceai de musetel dar nici cum nu dispar...voi ii dati cu ceva crema pe fata?
azi ne-am cantarit 5100gr

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010

nu sa-i treaca de la ceai de musetel sau altceva..astea trec singure..sunt de la hormonii pe care i-a "primit" la nastere de la tine..se numeste acneea bebelusuui si trece singura nu trebuie sa ai decat rabdare..si fata mea a avut asa si au trecut cam intr-o luna

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

vmadelain este mult mai important pt bebitza sa fii tu sanatoasa sa o poti creste decat sa o alaptezi; copiii cresc frumos si cu lp
mami de Robert Petru
poze

Buna seara Mamici

Am intrat si eu sa va salut, am culcat micuta si sper sa doarma linistita noaptea asta! Am avut niste nopti si zile tare agitate din cauza burticii, zice pediatra prin telefon!

Ral_Eli Multam frumos de incurajare, ai dreptate, dar tot nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca poate ar fi crescut si mai bine si mai frumos cu lapticul meu! Dar pt linistea mea mintala trebuie neaparat sa ma impac cu ideea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata fetelor!
Astept sa mi se incarce telefonul, sa sun la nutritionista.
Madalina, Anya, unde mergeti la ortoped?
Andreea, misto 8 kg in 3 saptamani! Ma remobilizez si eu,ca m-am cam lasat lenevitoare in ceea ce priveste ce mananc!
Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Dana Noi mergem la clinica Recover, la control si evaluare la dr Simona Thierry. E o dr super, se poarta absolut minunat cu bebeii si-ti explica cu mult calm si pe intelese de ce trebuie facute anumite lucruri. Si sotul ei este priceput,gasesti mai greu programare la el, cica el e si mai bun. In rest, la kineto mergem tot la ea la cabinet si au niste oameni ft ok, sunt "educati" la fel ca ea, sa faca totul cu calm, tact si sa-ti explice.

Uite link-ul cu nr de telefon in caz ca te decizi sa ceri o parere si lor: http://ww w.recover.com.ro/

PS: Felicitari pt programarea la nutritionist. Sper sa fii multumita. Please da-mi si mie nr dr, as vrea sa ma programez si eu.
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Am uitat, neuron bezmetic ce ma aflu, sa multumesc pentru raspunsurile legate de somnul in patut. O sa incerc sa vedem ce reusesc sa fac cu bebina, ca e destul de maraita cand simte salteluta mai rece si mai dreapta decat patul meu. Dar as vrea totusi s-o obisnuiesc sa doarma in patucul ei.
Mami de Cristiana (29.12.2010)

Amelia Si noi am avut probleme la inceput s-o culcam in patut, dar stau cu ea, o mangai cateodata pe capusor, incet,ii vb incet in soapta, cand vad ca incepe sa adoarma opresc orice, dar raman cu ea pana adoarme complet. Tin o veioza cu lumina vaga si functioneaza. Daca are o problema cu salteluta rece, pune-l pe sot sa tina mainile pe saltea sa o incalzeasca putin sau pune un prosop incalzit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Gataa, mi-am facut programare la nutritionista vinerea viitoare!
Ma simt deja mai slaba

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Felicitari.. Eu cu dieta.. nu am nici o sansa. Am incercat sa exclud pentru o zi ciocolata si m-am trezit cautand prin dulapuri dupa ceva dulce. Se pare ca nu pot renunta si basta. In schimb, am fost sambata la Pilates si m-am simtit asa de bine dupa.. dar greu.. tare greu. Parca ma miscam mai "cu talent" cand eram insarcinata decat acum.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Heidy M-ai descris pe mine! Si eu am senzatia ca in sarcina ma miscam mult mai bine fata de acum, acum simt ca-mi crapa genunchii de durere cand ma misc mai vioi. Iar cu dulciurile, ma bucur ca am colege, eu URAM dulciurile, dar dupa nastere as manca intruna ceva dulce! Nici o sansa sa slabesc cat alaptez...Poate tu o sa ai rezultate cu Pilates! Bafta sa ajungi cat mai des!

Mergi la inceput

Bine ati venit Oana/ si Arwen92!Suntem bucuroase cand ni se largeste "familia"! :)

Mergi la inceput

Adi, Corina Felicitari pt crestinarea ursuletilor si ursuleatei! Corina sper sa gasesti pe cineva care sa iti dea poze mai repede, sa vedem si noi!
Adi, frumoase poze si tare frumosi copii! Tortul a fost uber dragut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fetelor, am si eu o intrebare... ce cadouri ati luat nasilor? Mai vreau si eu idei, va rog!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Elfica Eu le-am luat nasilor un set de lenjerie de pat ft fain de la Zara Home, si un set de baie pt micuta, ca au si o bebelina! La zara Home au chestii ft dragute, de asemenea la Mobexpert au chestii tare faine! Te poti inspira de acolo!

Mergi la inceput