Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)
Raspunsuri - Pagina 5
Elfica spune:
Bravegirl: Felicitari pentru micul crestin, sa fie sanatos si sa va bucure! Abia asteptam poze! Si spune-mi si mie cum pot vedea videoclipurile, ca prea le-au laudat fetele? Am bagat parola si nu a mers... Poate nu am ceva instalat in calculator? Daca e o solutie, iti dau adresa de mail si imi trimiti acolo direct clipurile... daca e ok si pt tine.
Legat de cadourile de botez, mai bine spus de hainutze, ca spuneai ca nu intelegi de ce oamenii au luat haine mai mari, eu inteleg in situatia asta motivul, spre diferenta de situatia Sugubinei, cand consider ca nasa nu are voie sa procedeze asa sub nicio forma. Insa la botez vin oameni care nu l-au vazut niciodata pe bebe si e mai ciudat sa te sune toti sa te intrebe cate kg are, cati cm si decat sa ia haine care sa nu ii vina deloc, mai bine iau mai mari, sa fie siguri ca ii vor veni. Crede-ma e cazul fericit! Stiu persoane care la botez au primit o gramada de haine care deja ii erau mici copilului, ca era un baiat rotofei si lumea nu il vazuse si a apreciat gresit. Plus ca toti stiu ca bebeii cresc repede si se gandesc ca pentru perioada imediat urmatoare ai haine si decat sa iti fie de prisos, sa ii imbraci o data, de doua ori, prefera sa iti ia pentru mai tarziu, cand poate nu mai ai asa multe sau deloc, gandindu-se ca le vei cumpara la momentul respectiv.
Fetelor, am si eu o intrebare... ce cadouri ati luat nasilor? Mai vreau si eu idei, va rog!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
sugubina spune:
ral_eli merci de raspuns. Cam asa ma gandeam si eu+bibe. Si da, neaparat sterilizatoru. Sa gasim e imp o pensiune care sa aibe acces la bucatarie neaparat. Puate dupa botez.
Cikas sunt fericita! Totu s-a rezolvat! Deci se pare ca toate framantarile si gandurile si suparatea mea au creat unde in univers care au ajuns pana la nasa. Sa va zic:
- o suna pe masa lu Pufi ca cica totusi se gandeste sa le faca rochite de printesa, ca are o prietena mare modista;da sa nu imi zica mie sa fie surpriza.
- socrela evident mi-a zis, la care eu am spus sa ii zica sa fie atenta la dimensiuni neaparat: in jur de 60-65cm si de trei luni ca e imp sa nu fie sleampete.
- stiti ca v-am zis ieri ca am intrat in socrela legat de faptu ca sa nu mergem cu ele la mare ca isi mici (vor avea 8l); azi au venit la noi sa repare un raft in debara si nu a zis nimica frate..a inghitit galusca. Incredibil nu? E bine deci din cand incand sa imi fac coraj si sa mai si zic ce cred - ca fac bine si nu e finalul lumii. Pan la urma daca se imbolnavesc Puficele cine trage? Nu tot noi? Nu bunicii, nu cumnatele ci eu si dady! Deci imi asum riscu.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Elfica spune:
Sugubina: felicitari!
Beatrice: Inca nu am inceput diversificarea, ca o alaptez cu lapte matern exclusiv. Si in aceasta situatie abia la 6 luni incepem, daca o da Dumnezeu sa ia in greutate suficient si in continuare. La cei hraniti cu late praf sau mixt, am auzit ca de la 3-4 luni incepe diversificarea. Te bate gandul sa incepi? Ti-a zis dl. Stanciu sau ceilalti doctori la care ai mai mers?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
douradoudou spune:
beatrice nu e cam devreme pt diversificare..stiu ca bb tau bea LP dar totsi mi se pare inca mic...crezi ca sistemul lui digestiv e pregatit???..eu nu am de gand sa-i dau suc ..poate de legume si diluat dar o sa incep cu pasta de legume cred..oricum cand faci suc se pierd fibrele ..ca sa nu mai spun ca sucul are indice glicemic mare ..ti-a zis medicul sa incepi diversificarea??
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
TINKER_BELL spune:
Buna seara!
Simonique,Vasari, Amelia, Ukume, multumesc de "bun venit!"
Vasari, ai dreptate, Eva de de-o varsta cu Maria ta (care apropos, e minunata, o "cunosc" de la bulgarasi si sunt fascinata de prestatiile ei artistice si sportive).
beatrice75 spune:
Stanciu mi-a zis sa-i dau suc de fructe incepand cu luna a 6-a, pt ca are reflux gastro-esofagian. De restul, am uitat sa-l intreb ca aveam alte 100 de intrebari in cap si ca sa obtin o progrmare doar pt a-l intreba acest lucru, e greu, e f. greu de ajuns la el. Doctora de la Medlife mi-a zis sa incep cu diversificarea la 4 luni. Chiar nu stiu, de aceea v-am intrebat pe voi. Si da luati in considerare faptul ca al meu mananaca de la san doar 60 ml pe zi, cam asa....
ral_eli spune:
sugubina ma bucur ca s-a rezolvat. dar ca sa fii sigura ca sunt frumoase rochitzele , cu o sapt inainte o pui pe socrela sa le vada.
elfica noi le-am luat electronice de bucatariee adik: un aparat de facut paine, un sandwich maker si un blender. ei ne-au zis sa nu le luam nimic ca stiu cum e sa ai bebe mic si cheltuieli dar nu puteam sa mergem cu mana goala, si apoi o auzisem pe fetita cea mica ca o bazaia pe nasa sa-i faca paachetelul la sandwichmaker
mami de Robert Petru
poze
TINKER_BELL spune:
Diana_b, eu n-as trezi copilul ca sa-i dau sa manance. La Eva am fost disperata din cauza faptului ca manca foarte putin si noaptea ma trezeam (desi ea dormea dusa) ca sa profit de faptul ca manca adormita. Si la un moment dat, a inceput sa se trezeasca de foame, obisnuita fiind cu laptele de la ora 3. Si a tinut-o asa 2 ani, se trezea in miez de noaptestrigand "lapteeeee". Nu apa, nu ceai, ci LAPTE..
TINKER_BELL spune:
In caz ca ne poate trece cineva in lista, datele CLAREI sunt: 2800 G, 46 cm, 10.12.2010, cezariana 39s, Sp. Municipal, dr. Corina Grigoriu.
Multumesc!
sugubina spune:
ral-eli sunt sigura ca vor fi frumoase, ca gust e ok ca masuri vazurati ce a facut!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna