Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)
Raspunsuri - Pagina 4
BraveGirl spune:
Beatrice, la 13 aveam biserica, dar am ajuns pe la 13.15. Apoi la 14.30 restaurantul. Cei care au fost la biserica (putini la nr) au mers direct la restaurant, restul au inceput sa vina la 15. Eu am ajuns cu bebe la 16 si tortul l-am servit in jur de 21.30 (cred). Dupa tort, multa lume a plecat. Noi am mai stat cam o ora. Sotul mai mult, cu alti prieteni, doar barbatii.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ral_eli spune:
sugubina mergem la pensiune. pt bb nu ii iau cadita ca ii fac baitza sub dus, eu ii dau lm exclusiv dar dc ii dadeam lp as fi luat sterlizatorul cu mine (am unul electric). o sa doarma cu mine in pat. vreo 3 paturi, multe hainutze (calculez cam 4 schimburi pe zi), aeroterma, termometru de camera, 2 pachete de aleze seni, cam asat imi vine in minte si cam asta e "grosul".
nu stiu cum facem cu mucii. noi ii scoatem in fiecare seara mucii cu batista bebelusului (acela de se pune la aspirator). cred ca cumpar unul electric ca oricum vroiam sa-mi iau unul special pt cand plecam de acasa
mami de Robert Petru
poze
onybony spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou onybony bine ai revenit..bine ai venit ursulet eric alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
multumim
Elfica spune:
Buna!
Am niste cunoscuti care cand pleaca de acasa cu bebeii si au nevoie de batista bebelusului o folosesc intr-un mare fel, adica trage tatal cu gura si cica iese exact ce trebuie :) Si nu risca sa inhaleze, ca furtunul e lung si nu trage de sa-i ajunga in gura... Sper ca nu am fost deplasata, dar poate va dau idei, sa va fie usor si in deplasare.
Sugubina: Eu nu cred ca a fost o intamplare cu hainele... Sunt multi care au tendinta sa cumpere haine mari, sa te tina mai mult timp, ca deh... sunt si scumpe astea de copii! Dar... macar la botez sa arate si ele bine. Ca nu cred ca e chiar asa pe dianfara... Doar stia cand ai nascut si se putea consulta cu vanzatorii sau putea sa se uite pe eticheta. Nu cred ca poti sa o faci din greseala, ci intentionat. Cred ca s-a gandit ca acum, cat sunt mici, cresc foarte repede si o sa ii ramana mici foarte repede si atunci a gasit solutia minune... In fine, nu trebuie sa fii amarata! O rezolvi tu cu tact. Iei singura si ii spui fie ca le-ai luat, ca nu te-ai putut abtine sau ii spui ca le-ai primit si e pacat sa nu le folosesti la botez, ca prea sunt frumoase! Si sa fie si ele printese cu rochita :) Succes si tact, sa nu strici relatiile, ca e pacat. Din umbra poti corecta multe, fara sa se supere nasa, soacra si mai stiu eu cine.
Si eu vreau sa fac Rotarixul, dar as prefera sa il fac mai tarziu, cand sansele de contaminare cresc, inainte sa o duc la gradinita, spre exemplu. Voi ce stiti, il pot face si atunci? Vasari, parca tu ai facut niste vaccinuri inainte sa o duci pe Maria la gradinita, in loc sa le faci cand era mica, nu? Orice vaccin se poate face mai tarziu sau sunt si din alea de daca nu le faci la o anumita varsta, adio?
Pupici ursoaicelor si ursuletzilor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
beatrice75 spune:
Elfica, da, exista si astfel de batista bebelusului, de la Vibrocil.
Rotarixul il poti face cel tarziu in luna a treia prima doza, pt ca apoi in luna a 5-a sa se repete cu o a doua doza. So, ori il faci acum, ori never!
beatrice75 spune:
Si revin, noi am decis sa nu-l mai facem (vaccinul Rotarix), desi aveam prima doza cumparata, asa ca daca sunteti doritori de achizitionare(eu inca nu l-am luat de la medic, dar acesta l-a cumparat pt mine)....il vindem la un pret bun
Vasari spune:
Elfica, rotarixul se poate face doar acum, dar vaccinul pneumococic are mai multe forme, producatori... si se poate face de la 3 luni la 2 ani. Eu am ales sa le fac pe toate cat mai tarziu, dar atunci aveam un singur copil. ROR-ul, cel obligatoriu, iar l-am facut mult dupa data la care e recomandat.
Beatrice, cand vrei sa incepi diversificarea? Eu suc nu le ofer, Maria a baut doar apa, la fel si acum (cateodata limonada), iar fructele intregi sau pasate sau preparate la steamer. Citisem ca diversificarea se incepe atunci cand bb poate sta singur in fundulet.