Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

carmen felicitari pt botez! si noua ne plac ursuletii si culorile!

oana bun venit!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui onybony

salut mamici, ne primiti si p noi?
avem 3 luni si ne cheama eric
iar eu sunt oana

bine ai venit oana/onybony si arwen92! dati ne datele sa le punem in lista de la inceput

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

corina felicitari pt crestinarea micutzului

adipapazi distractie mare pe capul vostru bv.

eu sper sa ajung peste 2 sapt la munte. sa mai scap de atmosfera asta de "bebelusenie" vb lu'vasari. o sa-l luam pe bb bineneteles, dar mai vad si eu lumea, mai vorbesc cu un adult,stau si eu cu fetele.
azi am fost cu bb in wrap.prima data cand l-am pus treaz in wrap,a carait putin, pana am ajuns la lift, apoi s-a vazut scos din mediul lui a intrat in hibernare si s-a culcat. doarme si acum , de la 3

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

oana 26 ani- 28 apr 1984
eric - 4 nov 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

heidy merci pentru raspuns. Buna ideea ta cu imbracatu smecher la baietel.

Fluturasha - voi vorbi pana la urma cu ea, tre sa gasesc o modalitate sa fiu foarte diplomata. Cel mai bine ar fi sa merg eu sa le cumpar, asa le iau si pe masura si ce imi place mie. Daca ma trezesc ca le ia ea haine de gala pan la urma, dar tot mari?! Ca se pare ca nu prea le are cu masurile.

Fetele multumim mult de urari! Si pentru tot suportul vostru. E asa bine sa simt ca nu sunt singura in 'lupta' asta.Sincer acum ma simt mai bine, si cred ca va fi o solutie. Va tiu la curent.

heidy ce tare ai zis cu cautatu pin dulapuri dupa dulce!!! ASa si eu..Vaai in stilu asta nu mai ne reducem noi..

adipapazi mai da linku cu pozele sa iti vad si eu tortul te rog.
Sa stii ca noi cand am fost cu mooci ne-a lasat sa iesim..A zis sa nu fie vant sau sub minus 7gr.

ral_eli cand mergi la munte ce iei pt bb? Cum te gandesti sa faci? Mergeti la hotel sau la ceva pensiune? Tot intreb ca si pe noi ne bate gandu!! Prea sunt inchisa in casa..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/

Mergi la inceput

Noi azi am lenevit in pat cu Puficele pana la vreo 13! Ne-am odihnit si noi dupa ziua de ieri ce fuse cam stresanta.
Dupa am mers cu ele afara, cu marsupiile. Ce frumos a fost, ce suare..Au dormit ca gansacii! E greu pt noi cu carutu de mers, ca tre pliat in lift, e mizerie pe jos ca se tope zapada, si toata mizeria o aducem in casa., asa cu port bebe e mai usor. Las ca vine primavara si iesim noi si cu carutu. Cre ca in viata mea nu mi-am dorit mai mult sa fie cald..vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

onybony bine ai revenit..bine ai venit ursulet eric

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

adi superb toortu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Neatza!
Andreea! (scuze pt intarziere)
La noi botezul a fost f frumos, dar ffff scurt. N-am apucat sa dansez cu bebe, sa facem poze, etc. nu stiu de ce, dar a trecut fff repede timpul. Eu am lasat pe toata lumea sa-l ia in brate, sa faca poze, de imbracat, l-am imbracat in costum.
Am primit o groaza de cadouri. Si haine arimi mai mari,. nu prea inteleg de ce.
Si am uitat sa va spun, noi am avut ca marturii borcanele de miere, pe fiecare masa a fost un ursulet d eplus, hainele la biserica le-am dus intr-un cos cu 2 ursuleti pe el, tortul cu ursuleti. ca doar Patrick e un ursulet, nu?

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

De curiozitate, ca sa stiu cum sa-mi programez "evenimentele": cate ore a durat?

Mergi la inceput