Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Heidy, , din pacate este mai bine sa aplici procedeul "barbar" decat sa ramana cu secretiile neeliminate. De obicei migreaza spre ureche sau in jos, spre gat, cu complicatii inutile.
Va dorim sa scapati cat mai usor de mucisorii incapatanati!

Mergi la inceput

Amelia, de cate ori citesc postarile tale ma gandesc la experienta mea din bebelusenia Evei. Ea a fost intr-o lupta continua cu somnul, ore intregi de plans neconsolat, colici agresivi de la o saptamana, nedormit in patut. Toate insotite de tot felul de mustrari de constiinta si stari depresive la mele, aveam impresia ca totul se intampla din cauza nepriceperii mele. Colicii au trecut in jur de 3 luni iar cu dormitul in patut nici nu m-am mai stresat si la un moment dat a sarit in extrema cealalta: nu adormea decat in patutul ei (care era foarte aproape de patul nostru). Chiar incepusem sa sufar din cauza "despartirii"...
Ai incredere ca o sa treaca toate....
Despre eritem, nu stiu ce sa zic, cu Eva am patit-o o singura data, la inceputul diversificarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Madalina, si noi mergem maine la dermatolog sa vedem ce ne spune. A facut in ultimul timp si niste bubite pe fatuca, sa intrebam si de astea. Sper sa reusim sa rezolvam ceva.
La ce medic ai fost tu cu Evelina?

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Acum imi dau seama, desi ar trebui sa vorbesc despre Clara, in toate postarile vorbesc despre experientele Evei. Desi fizic, pisicile mele aristocrate seamana foarte bine, din punct de vedere al "obiceiurilor" sunt la poli opusi. Cea mica este o mata blanda, care plange foarte putin, mai mult o miorlaiala, ar sta toata ziua la san si ar dormi incontinuu. Eva si acum la 3 ani mai plange isteric...
Cam cat dorm/dormeau ursuletii vostri la 2 luni? Eu pe Eva mea nu o pot lua ca etalon pentru Clara, la 1 luna ea a stat 18 ore legate treaza si cu urlete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Madalina, si noi mergem maine la dermatolog sa vedem ce ne spune. A facut in ultimul timp si niste bubite pe fatuca, sa intrebam si de astea. Sper sa reusim sa rezolvam ceva.
La ce medic ai fost tu cu Evelina?

Noi am fost la dermatolog la Sanador, ca avem abon cu ea acolo. Se numeste Salavastru Carmen. Este dr in stiinte medicale Dermatoscopie, Dermato-Cosmetologie. As fi vrut sa ma duc cu ea la Kelemen sau Leventer, dar au locuri de la 15 martie-1 aprilie, iar problema o vreau rezolvata ACUM. Bafta sa gasesti si tu un dr care sa va ajute!
Legat de bubitele de pe fata, si a mea facuse, dar erau ft marunte,aproape insesizabile, si ne-a zis ca sunt de la transpiratie si laptic, si trec de la sine, nu trebuie sa ma stresez, sa-i spal fatuca mai des cu apa termala.

Mergi la inceput

Alina (Vasari), ati luat o hotarare cu mersul Mariei la gradinita? Eu am mari dubii, dar Eva e foarte frustrata ca e privata de compania copiilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata,

Fetelor am vazut la voi la bebelusi niste colacele interesante care se pun de gat. De unde le-ati luat??

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010

Mergi la inceput

Tinker_bell, mi-as dori eu sa doarma in patut singurica, dar nu stiu daca voi avea sansa asta ... cel putin cativa ani de-acum incolo.
Cu plansetele, aseara de la 7 n-a mai dormit pana dupa miezul noptii, cu toata baia, masajel, plimbat in brate, leganat, stat cu lumina aprinsa, toate cele...

Madalina, merci mult . Sper sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

'Neata!

Madalina .

Sunt cam suparata, se pare ca eritemul acela nu s-a rezolvat. Cu toate cremele posibile si imposibile, din farmacie, s-a intors roseata. Si bebelina e din nou foarte maraita, noaptea inainte de 12 nici vorba sa dormim, plus trezirile din noapte pentru schimbat pampersul (si lapticul de rigoare). Asa ma topesc cand o vad noaptea cum plange de durere si n-o pot ajuta cu nimic... o sa mergem iarasi la medic cat de curand. Asta si colicii m-au dat gata! De 2 zile dorm cate 3-4 ore pe noapte, ziua nu pot dormi, sunt zombie. Si am o dispozitie blue rau...

si noi am ajuns la medic cu eritemul,la medsana si ne-a dat nizoral de 3 ori pe zi si bephanten de 2 3 ori pe zi in strat fffff subtire.ca si tine vad ca....e cam apa de ploaie si nu stiu ce sa mai fac.pe el vad ca nu il doare dar nici nu stiu ce sa fac sa nu ajung acolo...astept inca 3-4 zile sa vedem cum este apoi il sun pe dr sa ii spun cum merge sa vedem ce zice

Mergi la inceput

Kokorinusha, nu sta sa se agraveze, mergi la medic. La noi bepanthenul i-a facut mai mult rau. Micuta mea are fisuri pe pielicica de pe fundulet (acolo unde "se freaca" fesele), greu au trecut in mare parte cu tratamentul dat, pentru ca ieri sa se inroseasca din nou funducul. Nici n-au trecut toate fisurile si deja ma ingrijoreaza roseata asta. Mititica plangea si cand o atingeam cu apa chioara, de altceva nu mai zic... a fost oribil, sper sa nu se repete, ca nu stiu ce-as putea face.

Mergi la inceput