Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna fetelor, va pup si eu!
Noi am fost azi la controlul de 3 luni, lunganul are 68cm si 6200g toate bune..daar fara sa ma intrebe dr.l-a decalotat desi eu nu vroiam asta..un moment de neatentie si mi l-a aranjat desi el nu prezenta nici un fel de inflamatie si nici cand l-a decalotat nu era smegma sau ceva in neregula pe acolo. Mi s-a pus pe inima, imi venea sa-i crap capul. Acum are pielea preputului putin crapata si rosie si plange cand face pipiDe oftica nici n-am mai apucat sa intreb daca tre sa ii dau cu ceva sa nu se infecteze pe acoloBravegirlparca tu ziceai ca ti l-a decalotat pe Patrick, cum ai procedat dupa? Aaa si felicitari pt botez, am vizionat clipurile de la Arianna abia astept sa le vad si pe cele de la Patrick, cred ca a iesit tare frumos!
Andreeacc la multi ani! cu intarziere dar n-am apucat sa intru in ultimele 2 zile. Bine ai revenit acasa si multa sanatate Ilincai!
Off ma doare capul de suparare, abia ce citisem pe siteul acela dat de
doura despre decalotare si eram convinsa ca nu trebuie sa umblu acolo, cel putin nu asa devreme
Fug sa-i fac baita..poate mai intru in seara asta ca mai am de zis una alta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Ratusca, nu stiu cu exactitate cat papa.. De cand ia completare LP, la san sta mult mai putin.. trage pana isi potoleste putin foamea si apoi incepe sa planga . Probabil lapticul curge mai greu si lui ii e lene sa munceasca.. Atunci vin cu bibe de LP si de cele mai multe ori baga cam 80ml.. Per total, cand faceam proba cantarului papa per total cam 140-170 la o masa, cu 5 mese pe zi..

Pediatra nu mi a spus ca e normal sa ia mai putin in greutate dupa 3 luni.. dimpotriva mi a zis ca dc sapt asta nu ia 180 (cat considera ea pragul minim) sa ii facem cateva analize (sange, urina etc)

E f bine de stiut (si iti multumesc pt info) ca pishi e normal sa miroasa mai puternic - ai precizat perfect, a amoniac - de la un moment dat..

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

cred ca fiecare pediatru are baremul sau..eu chiar acum m-am uitat in revista mamaica de azi si scrie clar ca dupa 3 luni bb ia in greutate in jur de 500grame.... in mama si copilul scrie 20g pe zi..adica intr-o saptamana 140g..exact cat a luat Matei....gndestete-te ca poate la inceput a luat mult mai mult decat scria la carte...eu sper sa fie totul ok si sa scapi de griji...pupiciiiiiii..si Ana tot 5 mese are pe zi in jur de 150 fiecare...

fug la sterilizat de biberoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

anya eu stiu ca dupa decalotare i-am dat cu dermovate o saptamana, dupa baita de seara in timpul masajului. il decalotezi un pic si ii pui alifia. stiu ca mai mi-a dat o alifie oftalmica dar nu stiu cum ii mai zice ...dar daca ii dai cu dermovate eu zic ca este destul. eu stiu ca decalotarea se face la un an, nu asa devreme. lui horea mi-a zis sa ii dau dupa baie ci vitamina a uleioasa si sa i-o decalotez usor...poate pana la un an reusesc sa i-o decaloez de tot, daca nu trecem la chestii mai urate asa ca la tine. imi pare rau ca ai trecut prin asta.
TINKER_BELL bine ai venit cu intarziere!!! tot ma tin sa-ti scriu asta dar uit de la mana pana la gura

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doura, mai postezi inca o data linkul cu decalotarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna fetelor!

uff..multa sanatate copilasilor cu eritem fesier..la T n-am avut probleme si nu stiu cum sa ajut cu sfaturi!

baita stiu ca nu trebuie sa dureze foarte mult..eu cred ca il tineam 10 min maxim..acum nu-l mai pot scoate..sta si jumatate de ora..asta pana se duce toata spuma din cada:D

cu colacelul de baie ma ajuta si pe mine cu raspunsuri va rog..pana la cate kg se poate folosii si cand si cum il comandati?

si fetelor are cineva mei tai? sau marsupiu cu arici care seamana foarte mult cu mei tai? cum vi se pare?

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+

nasterea in apa

pozici dragute

colaci sunt luati de pe ebay, merg pan la 6l.
http://cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba

kiss

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

colaceii pot fi folositi pana la 18 luni

va pup

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Doura, mai postezi inca o data linkul cu decalotarea?

Asta este:http://www.drmomma.org/2009/09/only-clean-what-is-seen-reversing.html nu stiu daca l-a postat si ea exact pe asta, l-am gasit eu dupa ce am citit linkurile puse de ea.
Am mai gasit si asta pe un site de la noi: reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idart=103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

anymona e acum am citit si eu! Ce bucurie inseamna ca la mare vom putea pleca cu ei sa ne destrabalam. Idea e sa le incapa gatu acolo.

Am fost si noi azi afara, vaai ce vreme superba, am stat pe o bancuta la soare vreo 10min, fetitele au fost adormite si cumintele. Avea Mara o mutra de zici ca era la plaja: asa de relaxare totala, placere maxima!

In rest se pare ca am in sfarsit toate actele de la servici ca sa pot depune nenorocitu de dosar! Si ala alocatie imi facura astia surpriza de a intrat NUMA UNA! Logic ca nu s-au uitat pe alta pagina sa vada ca sunt doi copii nu unu. Mama gemenasilor de la bloc mi-a zis ca asa au patit si ei si au trebuit sa depuna inca o data dosaru pt al doilea cupil. Asta e..statu roman!

Fetele cu gemenasi voo v-au intrat ambele alocatii?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

anya eu stiu ca dupa decalotare i-am dat cu dermovate o saptamana, dupa baita de seara in timpul masajului. il decalotezi un pic si ii pui alifia. stiu ca mai mi-a dat o alifie oftalmica dar nu stiu cum ii mai zice ...dar daca ii dai cu dermovate eu zic ca este destul. eu stiu ca decalotarea se face la un an, nu asa devreme. lui horea mi-a zis sa ii dau dupa baie ci vitamina a uleioasa si sa i-o decalotez usor...poate pana la un an reusesc sa i-o decaloez de tot, daca nu trecem la chestii mai urate asa ca la tine. imi pare rau ca ai trecut prin asta.
TINKER_BELL bine ai venit cu intarziere!!! tot ma tin sa-ti scriu asta dar uit de la mana pana la gura

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Merci mult! Da nu stiu ce l-a apucat pe dr. ca ultima data nici n-a deschis subiectul. Asa stiam si eu, ca se face usor, putin cate putin si nu asa devreme decat daca apar complicatii ceea ce nu a fost cazul la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

uitati ce am gasit :www.drmomma.org/2009/11/more-ways-to-use-breastmilk.html" target="_blank">asta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Tot la categoria flashback. Dana, ce m-am distrat cum te cearta puiul! Foate frumos. Cam asa face Sara, care nu plange, dar are un fel de vaicareala "vorbita" de incep sa rad instantaneu.

Mergi la inceput