Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Tot la categoria flashback. Dana, ce m-am distrat cum te cearta puiul! Foate frumos. Cam asa face Sara, care nu plange, dar are un fel de vaicareala "vorbita" de incep sa rad instantaneu.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

si eu sunt "certata" de maysaa..si eu rad ca e super funny

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

www.facebook.com/note.php?note_id=185993891434933&id=1034173255" target="_blank">ceva funny

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108583&whichpage=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

www.facebook.com/note.php?note_id=185993891434933&id=1034173255" target="_blank">ceva funny

verry funny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata

frosa mica e in patut si le canta un cantec de leagan jucariilor, poate adorm, iar frosa mare doarme de rupe patu'

eu imi savurez cafeluta si va invit si pe voi

sa aveti o zi faina!

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Lorin multumim pentru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugu am uitat sa te intreb cum este cu aparatul de masaj??

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Doura, dupa joaca de dim, mi-am inceput ziua la calculator razand! Super faine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata, fetelor!

Iar nu am semnat condica cateva zile. Duminica l-am botezat pe Vladut, a fost tare cumintel, eu am fost muuult mai putin stresata decat la botezul Sofiei, iar de la petrecerea de dupa nu ne mai dadeam dusi. Desi a fost restransa, cu familia si prietenii foarte apropiati.

Alina, ! Zici tu ca imi sta bine? Aveam plete inainte, si le aveam de o viata, prin anul trei de facultate l-am tuns bob, dar atat! Ma plictisesem de coada ingrozitor, a fost o decizie luata pe moment, pe scaunul coafezei. Si culmea e ca se onduleaza putin, se aseaza ok scurt asa. Ca asta vroiam, o tunsoare mai scurta, comoda, pe care sa nu fie nevoie sa o intretin prea tare. La botez nu eram deloc coafata, era parul spalat si pieptanat, atat! Cum e in trupa completa? Azi Sof e la bunici, ies doar cu Vlad afara, ma asez pe banca si citesc!!! Am zis! Nu mai dau pe nimeni in leagan, nu ma mai striga, azi e ziua mea de liniste Si ies afara, ca fara ea e pustie casa

Elfica, tu intrebai daca ii poti face Rotarix inainte de intrarea in colectivitate. Dupa doi ai, rotavirozele nu mai sunt periculoase, asa ca vaccinarea devine oarecum inutila, imunizarea prin boala e mai eficienta Serios, cica pana la 5 ani majoritatea copiilor fac o enterocolita cu rotavirus. Ideea e ca e periculoasa cand sunt atat de mici, pana pe la doi ani, mai mari nu e asa tragic. Ieri am vorbit cu una din mamicile cunoscute in maternitate, e internata de joi la Gomoiu cu cea mica ( prematura de 32s, are acum trei luni si 3700g ) cu rotaviroza ( rotavirusul si adenovirusul se pot depista prin teste de sange, deci e clar de are ). De unde a luat-o...nimeni nu isi explica! Ca in contact cu copii nu intra, parintii nu au avut...e loterie! Sa dea Dumnezeu sa va ocoleasca toate bolile.

Nici Sofia mea nu a fost vaccinata in plus decat cu vaccinul impotriva hepatitei A. Dar din cauza ei, Vlad a fost vaccinat si cu restul.

Doura, m-am uitat pe poze! Una dintre pozele tale este...nu am cuvinte sa spun cat de frumoasa imi pare!!!! Cred ca stii despre care vorbesc Ca nici sa o descriu nu sunt in stare, mi-a luat respiratia!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dana, din experienta uneia dintre prietenele mele iti recomand si eu Clinica Recover. Fetita s-a nascut la 30 de saptamani si a avut un retard motor destul de sever, diagnosticat si tarziu, pe la vreo patru luni. Se duceau cu ea la Recover la kineto de trei ori pe saptamana si au facut miracole oamenii aia. A mers singura pe la 1 ani si patru luni, dar a recuperat fantastic de mult! Nu vin acasa insa. Inseamna sa te mobilizezi tu, dar prietena mea nu regreta o clipa tot efortul depus.

Madalina, Sanda Magureanu este mama neuropediatriei! Burloiu, Iliescu sunt elevele ei. Daca ti-a spus ca Eve e ok, inseamna ca asa e. E excesiv de prudenta, de aia si uneori contestata, dar daca zice ca e bine copilul, sa nu ai vreun dubiu

Si daca imi aduc aminte, mai scriu! Acum ies afara sa citesc la soare

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput