Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)
Raspunsuri - Pagina 19
MSymo spune:
Buna dimineata!
A primit cineva, din sector 3, alocatia pe card? Vreau sa aflu in ce data vireaza astia alocatia. Eu am depus dosarul de alocatie in decembrie si cica ar trebui sa primesc banii luna asta.
Indemnizatia, spun ei, ar veni in aceeasi zi cu alocatia, adica fac un singur virament.
Vreau sa ies cu Dia pana la medicul de familie sa-mi iau ultimele zile de concediu, dar am o lene de ma doareeeeee.
MSymo spune:
Ah, inca ceva...vpua va cade parul? Eu sunt la limita disperarii, imi cad suvite cand ma spal, mai am de un spalat si gata .
Oare sunt bune fiolele tratament de la Vichy cu aminexil? A folosit cineva? Sau stiti alt produs bun?
Multumesc anticipat
sunset_zuzi spune:
salut fete noi suntem inca in refacere dupa botez micuta mea face fitze ca de obicei dar ne dam noi pe brazda
Heidy eu sunt nascuta in 1984 nu in `77 m-ai facut mai batrana
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Ah, inca ceva...vpua va cade parul? Eu sunt la limita disperarii, imi cad suvite cand ma spal, mai am de un spalat si gata . Oare sunt bune fiolele tratament de la Vichy cu aminexil? A folosit cineva? Sau stiti alt produs bun? Multumesc anticipat Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010) |
si mie imi cade la fel ..inca nu mi-am luat nimic si nu stiu de tratamentul ala dar dac aiti iei si merge sa-mi spui si mie
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
ral_eli spune:
vasari bine ca nu s-a intamplat nimic grav. cum asa tort cu castraveti?:)
vmadelainegeniusabfelicitari pt vestile bune
andreeaccsashenka felicitari pt kg pierdute
simonique 49 kg ????!!!!
doura pe mine ma cheama surdu
mami de Robert Petru
poze
MSymo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
si mie imi cade la fel ..inca nu mi-am luat nimic si nu stiu de tratamentul ala dar dac aiti iei si merge sa-mi spui si mie alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Eu mi-am luat un sampon Kerastase, dar nimic.
Ma gandeam sa-mi iau asta:http://w ww.vichyconsult.fr/products-ASPTACF1/soins-capillaires/dercos/aminexil-sp94®-traitement-anti-chute-femme.aspx
sunset_zuzi spune:
fetelor mi-a iesit ulcior la ochi cum se trateaza asta ca nu am avut niciodata
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
ral_eli spune:
si mie imi cade , ma disper cand gasesc par de al meu peste tot dsar cel mai groaza imi este cand il vad pe bebe cu fire prin manutza apoi baga in guritza. imi vine sa ma rad in cap. cica ar fi ceva hormonal si ne tine pana face bb un an
mami de Robert Petru
poze
vmadelain spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Dana, din experienta uneia dintre prietenele mele iti recomand si eu Clinica Recover. Fetita s-a nascut la 30 de saptamani si a avut un retard motor destul de sever, diagnosticat si tarziu, pe la vreo patru luni. Se duceau cu ea la Recover la kineto de trei ori pe saptamana si au facut miracole oamenii aia. A mers singura pe la 1 ani si patru luni, dar a recuperat fantastic de mult! Nu vin acasa insa. Inseamna sa te mobilizezi tu, dar prietena mea nu regreta o clipa tot efortul depus. Madalina, Sanda Magureanu este mama neuropediatriei! Burloiu, Iliescu sunt elevele ei. Daca ti-a spus ca Eve e ok, inseamna ca asa e. E excesiv de prudenta, de aia si uneori contestata, dar daca zice ca e bine copilul, sa nu ai vreun dubiu Si daca imi aduc aminte, mai scriu! Acum ies afara sa citesc la soare Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Buna dimineata si de la noi!
Olga Multumesc tare mult de info! Si eu citisem de la ea ca e ft buna, de aceea ma gandeam ca si din cauza asta am stat atat de mult sa prindem o programare.
FELICITARI pt crestinarea micului Vladut! Ma bucur sa aud ca a fost un eveniment ft frumos!
vmadelain spune:
citat din mesajul lui ral_eli vasari bine ca nu s-a intamplat nimic grav. cum asa tort cu castraveti?:) vmadelainegeniusabfelicitari pt vestile bune andreeaccsashenka felicitari pt kg pierdute simonique 49 kg ????!!!! doura pe mine ma cheama surdu mami de Robert Petru poze |
Multumim!