Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)
Raspunsuri - Pagina 16
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Hello fetelor! Madalina, vad ca ti-a dat Sashenka linkul, acolo mi-am facut si eu programare saptamana viitoare! Sper sa fie de efect si pana la botez sa dau jos 5kg Ma bucur sa aud ca Evelina e foarte bine ca si dezvoltare!! Unde ati fost la Magureanu? La spital? Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Dana un mare sa mai treaca din suparare! Ai grija de tine, si lasa grijile, ca ele trec si vin, iar bebe Lucas are nevoie de tine cu tonus pozitiv. Si eu am fost in putul cu melancolie si dramatism, dar fetele m-au incurajat, asa cum fac si eu cu tine!
La dr Magureanu am fost la Sanador.
vmadelain spune:
citat din mesajul lui geniusamb hello barlog! venim de la eco transfontanelara. suntem in bine mi se pare ca piticul nu mai are pofta de mancare k lumea si mor de nervi la masa ca scoate tetina cu limba si rade, gangureste.. orice numai sa manance nu vrea si sapt trecuta a luat iar 140 gr.. pediatra zice ca daca si sapt asta ia tot putin sa i facem cateva analize. . aaa si continua sa haraie oricat de temeinic i as scoate eu mucii.. Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010) |
Felicitari pt vestea buna!
Legat de alimentatie, se intampla ca bebeii sa aiba si ei perioade mai "rele', la fel ca noi.Incearca sa nu te gandesti prea mult la asta, si vezi la finalul unei luni cat a luat per total in greutate. Dupa 3 luni, nu o sa mai ia la fel.
TINKER_BELL spune:
vmadelain, , sper sa rezolvati cat mai repede problemele si sa scapati de stresul drumurilor. Ma gandeam ca danaint mai poate obtine o alta opinie, desi probabil este satula de cate a auzit....
vmadelain spune:
citat din mesajul lui TINKER_BELL vmadelain, , sper sa rezolvati cat mai repede problemele si sa scapati de stresul drumurilor. Ma gandeam ca danaint mai poate obtine o alta opinie, desi probabil este satula de cate a auzit.... Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
Multumim
Legat de nutritionist, am sunat eu si primul loc valabil este pe 26 februarie, ar fi fost super ca o lasam pe micuta cu sotul, dar avem botezul fetitei,deci e exclus.
Incearca tu, poate prinzi programarea asta.
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui geniusamb hello barlog! venim de la eco transfontanelara. suntem in bine mi se pare ca piticul nu mai are pofta de mancare k lumea si mor de nervi la masa ca scoate tetina cu limba si rade, gangureste.. orice numai sa manance nu vrea si sapt trecuta a luat iar 140 gr.. pediatra zice ca daca si sapt asta ia tot putin sa i facem cateva analize. . aaa si continua sa haraie oricat de temeinic i as scoate eu mucii.. mi se pare ca pishi miroase mai puternic - spuneati voi k poate fi deshidratare? ce ceai sa ii dau? azi am fost la coafor si mi am facut breton.. nu prea imi mai place cum arata acum fata de dimineata insa.. nici n am incotro.. botezul e pe 19, mi am luat o rochita simpla, cu manecute scurte, botine negre si o hainuta gen de piele beige pe deasupra. si am terminat cu hainele mele. BB a primit de la nasa o salopetica dragalasa alba si botosi. Plus salopeta de fas alba cu ursuletzi pe ea, caciulita, manusele si fular. mai are de luat pt BB numai body si niste pantalonasi subtirei.. Acu plateste sotu avansu la restaurant si gata. Faara marturii. M am intins prea mult poop Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010) |
am si eu o mica pauza....
se pare ca toti bb in jurul acestei varste incep sa pape putin...si Ana la fel face...nu mai papa ca inainte..acum imi papa 750 ml pe zi de laptic... cat papa Matei si cate mese are??
eu am vb si cu pediatra si mi-a spus sa stau linistita...aaa si inca ceva incepand cu luna a 4 a bb nu mai ia la fel de mult in greutate ci in jur de 500-600g pe luna...asta am citit in Mama si copilul si in revista Mamica de azi..ana mi-a luat sapt trecuta 130g....
legat de pipi..tot in mama si copilul am citit ca tot in acesta periada pipi la bb incepe sa miroasa mai puternic, a amoniac..
sugubina..felicitari pt rochitele de printese...
va pup fetelor...
legat de diversificare....o sa scriu in alta zi
danaint spune:
fetelor merci de sfaturi si incurajari!
O sa incerc si la clinica recover, dar si la magureanu. Nu stiam ca e si la sanador, noi am fost acolo la burloiu. Madalina
Legat de pareri in plus, eu sunt fan!! La nasterea lui Lucas 2 doctori mi-au zis ca rezista inca o saptamana, si daca nu eram eu crizata si mai mergeam la iosup pt inca o parere dupa 2 zile, cand s-a descoperit ca tb scos de urgenta, nu stiu ce se intampla!!
TINKER_BELL spune:
danaint,, ma bucur ca nu te-am suparat cu sugestia mea!Stiu povestea nasterii lui lucas si imi pare rau ca ati trecut prin atatea. Sper din tot sufletul ca aceea sa fi fost cea mai grea incercare a vietii voastre, a amandurora, si de-acum sa urmeze numai zile senine!
Atata ati vorbit despre kg pierdute, ca m-am dus sa ma cantaresc... Acum depinde ce vreau sa vad: partea goala a paharului (ca mai am 9 kg in plus) sau partea plina a paharului (ca imbracata am 49). Ma duc sa reflectez cat timp spal bebelusa. Ca si-asa am "vorbit" cam mult azi.
ratusca83 spune:
am mai pus cateva poze printre care si una cu tortul Anei.....
dana, madalina beatrice
miruna, claudia, sashenca ms de comentarii...va puppppppp pe toateeeee
geniusamb spune:
Ratusca, nu stiu cu exactitate cat papa.. De cand ia completare LP, la san sta mult mai putin.. trage pana isi potoleste putin foamea si apoi incepe sa planga . Probabil lapticul curge mai greu si lui ii e lene sa munceasca.. Atunci vin cu bibe de LP si de cele mai multe ori baga cam 80ml.. Per total, cand faceam proba cantarului papa per total cam 140-170 la o masa, cu 5 mese pe zi..
Pediatra nu mi a spus ca e normal sa ia mai putin in greutate dupa 3 luni.. dimpotriva mi a zis ca dc sapt asta nu ia 180 (cat considera ea pragul minim) sa ii facem cateva analize (sange, urina etc)
E f bine de stiut (si iti multumesc pt info) ca pishi e normal sa miroasa mai puternic - ai precizat perfect, a amoniac - de la un moment dat..
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)