Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)
Raspunsuri - Pagina 15
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h madalina uite site-ul....www. dietepersonalizate.ro/ si acolo gasesti toate informatiile necesare. cat despre pret..prima consultatie este 50 ron si dieta este 500 ron ptr 22 zile, apoi te duci din nou la ea. la mine abia a trecut prima sapt. Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
si dupa aceea cat costa dieta?ai dat vreun kg sap asta?
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui TINKER_BELL Beatrice, ai pm! Unul dintre motivele pentru care am inceput sa scriu pe forum esti tu... Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
amelia_ilie spune:
Fetelor, cele care aveti wrap, am nevoie de parerile voastre: se merita banutii pentru el? Ma tenteaza si vreau niste pareri sincere, de la cele care chiar il folosesc.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
vmadelain spune:
citat din mesajul lui sashenka_h madalina uite site-ul....www. dietepersonalizate.ro/ si acolo gasesti toate informatiile necesare. cat despre pret..prima consultatie este 50 ron si dieta este 500 ron ptr 22 zile, apoi te duci din nou la ea. la mine abia a trecut prima sapt. Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Multumesc tare mult Andreea!
danaint spune:
Hello fetelor!
Madalina, vad ca ti-a dat Sashenka linkul, acolo mi-am facut si eu programare saptamana viitoare! Sper sa fie de efect si pana la botez sa dau jos 5kg Ma bucur sa aud ca Evelina e foarte bine ca si dezvoltare!! Unde ati fost la Magureanu? La spital?
Andreea, 10 kg intr-o luna e MINUNAT! A fost greu pana acum?
Eu sunt din nou in culcusul confortabil al butoiului cu deprimare! Azi trebuia sa vina la noi o alta kineto, sa facem cu ea in unele zile, cand prima nu poate. Aveam la 13 programare, si eu de la 12 aveam vacuum programat. Ma suna la 11:30 daca poate sa vina la 12. Anulez vacuum, astept kineto. La 12:20 ma suna ca nu mai poate veni deloc, ca nu mai are timp Asta dupa ce toata dimineata mi-am petrecut-o in butoi. Si asteptind sa vina cucoana asta, sa il vada si ea pe Lucas, sa isi dea cu parerea...
geniusamb spune:
done!
citat din mesajul lui Lidia_P cine are cont pe facebook sa imi dea si mie un "Like" la www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=201896143170867&set=o.447938510116" target="_blank">http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=201896143170867&set=o.447938510116 va multumesc mult Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
si dupa aceea cat costa dieta?ai dat vreun kg sap asta? Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
am inteles ca 350 ron. am dat 3 kg...sper sa dau si eu 10 kg ca andreea intr-o luna, dar depinde si de organism
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
TINKER_BELL spune:
danaint, cat de repede se face programarea la nutritionista? as merge si eu, desi stau foarte prost cu timpul... la mine orice iesire din casa este o adevarata aventura, cu pisicile aristocrate dupa mine si cu sotul din dotare.... am vreo 8 kg in plus din totalul de 19 (pe fisa de externare din spital mi-au scris "castig ponderal excesiv"). Mi-e sa nu merg degeaba totusi, ca n-am tinut in viata mea vreo cura. Dupa prima sarcina am pierdut toate kg dupa ce n-am mai alaptat si totul s-a intamplat foare brusc; pana atunci, desi traiam doar cu ceai de chimen si anason si biscuiti, nu am slabit mai deloc. Nici acum nu am pofta de mancare, decat de dulceee....
Imi pare rau de stresul tau cu kineto, poate ar fi bine sa incerci si la Recover, "clinica" dr. Alexandru Thierry, e scolit in Elvetia, poate are alte pareri. E undeva pe Calea Calarasilor, aproape de Muncii, daca ti-e la indemana.... Doar ca e foarte aglomerat, eu am obtinut programarea destul de greu. Cred ca a mai vorbit cineva pe-aici de sotii Thierry.
ukume, ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu rama foto digitala...
geniusamb spune:
hello barlog!
venim de la eco transfontanelara. suntem in bine
mi se pare ca piticul nu mai are pofta de mancare k lumea si mor de nervi la masa ca scoate tetina cu limba si rade, gangureste.. orice numai sa manance nu vrea si sapt trecuta a luat iar 140 gr.. pediatra zice ca daca si sapt asta ia tot putin sa i facem cateva analize. . aaa si continua sa haraie oricat de temeinic i as scoate eu mucii..
mi se pare ca pishi miroase mai puternic - spuneati voi k poate fi deshidratare? ce ceai sa ii dau?
azi am fost la coafor si mi am facut breton.. nu prea imi mai place cum arata acum fata de dimineata insa.. nici n am incotro..
botezul e pe 19, mi am luat o rochita simpla, cu manecute scurte, botine negre si o hainuta gen de piele beige pe deasupra. si am terminat cu hainele mele. BB a primit de la nasa o salopetica dragalasa alba si botosi. Plus salopeta de fas alba cu ursuletzi pe ea, caciulita, manusele si fular. mai are de luat pt BB numai body si niste pantalonasi subtirei.. Acu plateste sotu avansu la restaurant si gata. Faara marturii.
M am intins prea mult poop
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
vmadelain spune:
citat din mesajul lui TINKER_BELL danaint, cat de repede se face programarea la nutritionista? as merge si eu, desi stau foarte prost cu timpul... la mine orice iesire din casa este o adevarata aventura, cu pisicile aristocrate dupa mine si cu sotul din dotare.... am vreo 8 kg in plus din totalul de 19 (pe fisa de externare din spital mi-au scris "castig ponderal excesiv"). Mi-e sa nu merg degeaba totusi, ca n-am tinut in viata mea vreo cura. Dupa prima sarcina am pierdut toate kg dupa ce n-am mai alaptat si totul s-a intamplat foare brusc; pana atunci, desi traiam doar cu ceai de chimen si anason si biscuiti, nu am slabit mai deloc. Nici acum nu am pofta de mancare, decat de dulceee.... Imi pare rau de stresul tau cu kineto, poate ar fi bine sa incerci si la Recover, "clinica" dr. Alexandru Thierry, e scolit in Elvetia, poate are alte pareri. E undeva pe Calea Calarasilor, aproape de Muncii, daca ti-e la indemana.... Doar ca e foarte aglomerat, eu am obtinut programarea destul de greu. Cred ca a mai vorbit cineva pe-aici de sotii Thierry. ukume, ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu rama foto digitala... Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
Tinker_Bell, eu cu Anya ne ducem la sotii Thierry. Noi am mers la Simona, sotia dr Alexandru, si ne-a placut tare mult de ea. La kineto la ea, din pacate, trebuie sa te duci cu bebe pana acolo. Pt noi a fost si este un continuu cosmar, mai ales pt sot, ca el este soferul care ne duce si aduce, si pt asta trebuie sa plece de la munca.
Vasari Dr ne-a mentionat ca ar trebui sa mai facem 3 sedinte de kineto si apoi facem un consult si cel mai probabil putem face noi acasa un masaj basic. In principiu, suntem ft aproape de a fi corectata postura picioruselor.