Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)
Raspunsuri - Pagina 14
TINKER_BELL spune:
am inserat aiurea un smiley in mesajul anterior si n stiu sa-l reeditez... a nu se intelege ca ma bucuram de sansele mici si nici nu era vreo ironie la adresa medlifeului.
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 buna fetelor! uff..multa sanatate copilasilor cu eritem fesier..la T n-am avut probleme si nu stiu cum sa ajut cu sfaturi! baita stiu ca nu trebuie sa dureze foarte mult..eu cred ca il tineam 10 min maxim..acum nu-l mai pot scoate..sta si jumatate de ora..asta pana se duce toata spuma din cada:D cu colacelul de baie ma ajuta si pe mine cu raspunsuri va rog..pana la cate kg se poate folosii si cand si cum il comandati? si fetelor are cineva mei tai? sau marsupiu cu arici care seamana foarte mult cu mei tai? cum vi se pare? va Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+ nasterea in apa pozici dragute |
colaci sunt luati de pe ebay, merg pan la 6l.
http://cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba
kiss
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Elfica spune:
Simonique: De unde ai luat criuciulitele cu bebelusii? Mercerie sau ce fel de magazin, ca nu cred ca de la biserica? Sa caut si eu, desi stiu ca tu esti din Cta, poate se gasesc numai la voi...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
simonique spune:
Elfica, netul sa traiasca! Uite despre ce vorbesc, mie mi se par dragutzele http://www. accesoriievenimente.ro/1017-cocarde-botez-happy-day.html (scoate pauza dupa www.)
vmadelain spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui sashenka_h
sa stii ca si eu alaptez si m-am dus la acesta nutritionista si este super ok Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Ajuta-ma te rog cu un nr de telefon sa ma programez si eu. Nu ma mai suport cand ma uit in oglinda. Poti sa imi spui cat a costat personalizarea dietei si pt cat timp de dieta? La cat timp se schimba?
vmadelain spune:
citat din mesajul lui Vasari Ieri am avut un soc, ceva ce mi se parea de neinchipuit! Iesisem la plimbare cu totii, Maria cu Bogdan erau mai in fata, intrau in toate baltile. Sau ma rog, Maria... iar eu cu Sara in carut mai in spate putin. Cand am traversat strada, rotile din fata ale carutului s-au blocat intr-un sant mic, dar adanc, desi il ridicasem cat trebuia (asa mi s-a parut), iar carutul, cat de mare era, a ajuns la verticala, iar eu era sa cad peste el si sa se intoarca la 180 de grade. Din fericire am reusit sa ma opresc, dar nu reuseam sa-mi recapat echilibrul, sa ma dau inapoi si sa-l aduc in pozitia normala, bine ca m-a vazut sotul si a venit repede sa ne ajute. Nu am patit asa ceva niciodata, am tremurat mult si de vorbit nici nu putea fi vorba vreo jumatate de ora. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
Vasari Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Bine ca s-a soldat dar cu o sperietura!
vmadelain spune:
citat din mesajul lui douradoudou girls care aveti bb cu eritem fesier...v-a dat doct. ceva pt candida ?? asta apare de la umezeala din scutec (sau daca are bb in gura depuneri mai si inghite si se elimina in kk si irita )..eu ma cam ingrozescx de cate creme trebuie sa folositi voi...aveti grija daca folositi vreo crema cu oxid de zinc sa dati strat subtire si asteptati pana intra in piele si dupa aceea inchideti scutecul(nu f strans )..si mai vedeti ca multe marci de scutece printre care si pampers au nu stiu ce lotiune (chimicale) si de acolo poate sa apara iritatie.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Doura Noua ne-a dat creme pt candida:Biazolul si Fucidinul...crede-ma ca dc ii vedeai funduletul cat era de plin de rani,ai incerca si tu orice! Am discutat cu dermatoloaga si pediatra de efecte si m-au asigurat ca sunt safe pt bebe.
vmadelain spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
mada uite ce am citit ieri pe forum:"2. Doctor Sanda Magureanu - medic neurolog Spitalul Alexandru Obregia sau Clinica Sanador Victoriei - consulta cu superficialitate, daca nu ceream si alte pareri copilul meu poate acum mai avea si acum probleme de coordonare" poate e doar un caz dar ai grija... alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Doua multam de head up! Am citit si eu pe net de dr, care mi-a fost recomandata de pediatru. Am citit mai multe pareri Pro decat contra! Eu i-am povestit tote detaliile legate de nastere,si a fost ft interesata! Consultul a durat ceva,si ce mi-a zis ea,le constatsem si eu, ca e voinica si putin precoce in coordonarea miscarilor, lucru confirmat si de ortoped si pediatru.Daca aveam motive de ingrijorare si vedeam ca a tratat-o cu superficialitate,incercam si in alta parte. Pupici
sashenka_h spune:
madalina uite site-ul....www. dietepersonalizate.ro/ si acolo gasesti toate informatiile necesare. cat despre pret..prima consultatie este 50 ron si dieta este 500 ron ptr 22 zile, apoi te duci din nou la ea. la mine abia a trecut prima sapt.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ukume24 spune:
hello iubitele mele,
Char astazi ma gandeam ca nush ce sa iau cadou nasilor. Rama foto digitala mi se pare super idee. Multumesc frumos.
Noi nu dam cruciulite caci aici nu se prea obisnuieste, cel putin nu la botezurile unde am fost eu.O sa fie doar marturii pe masa pentru fiecare .
In Cluj vremea e groaznica.... e ceata si urat si azi nu am iesit din casa. Am observat ca bebe Luca mananca mult mai bine cand iesim afara.na va las ca tocmai s-a trezit piticul.