Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorich spune:
Vasi nu folosesc pudra, nici n-am unde, sincer; de regula n-o dau cu nimic, din cand in cand, mai ales seara o dau cu ceva cu oxid de zinc.
Andry e pt biserica, prosopul inscriptionat, sticla pt ulei de mir (am gasit ceva care arata superb); vreau sa comand marturii (nu sunt f scumpe si efectul e super) si cruciulite.
Mi-am dat seama ca lumanarile le vreau simple, nu cu tone de tul....
ce mai e...
leeloo noi de muzichie vom mai avea nevoie...ce zici? 

HAI LUIZA!!!!
NASTERE USOARA, USOARA CA UN FULG!!!

hai Deea!!!!

Mai, am reusit sa trag si eu un nani..de 2 zile am acumulat oboseala si seara ma doare cumplit capul...azi am reusit sa dorm o data cu copiii..acum a sunat un mobil..nici nu-l auzeam, parca il visam asa; in fine...m-am trezit, dar bine a mai fost, cat a fost.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
Lori;trebuie sa faci smecheria mai des Mami
Si o jumatate de ora e recuperare mare pt o mamica obosita...lasa vasele,lasa covorul...caci acolo vor fi si peste o ora..
Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
roxx26 spune:
Am dormit si eu 2 reprize de cate 15 min...pitica e cuminte, doar ca vrea sa se rasfete, de azi dimineata o tot adorm, sta cuminte in brate, cum o pun jos incepe foiala, parca are ace cosuletul ala...am atipit si eu un pic langa ea, dar incepe sa maraie..cum o iau in brate, ii trec toate
Acu a dormit cam juma de ora si s-a trezit iar...a mai avut ea zile din astea, o sa doarma tun la noapte!
PUDRA: si eu am de la sanosan, dar nu folosesc, chiar ma gandeam de ce am luat-o...
LELLOO, si pe mine m-ar interesa o oferta de DJ si fotograf, daca poti da-mi un PM
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Doloress spune:

HAI ANDREEA! 
HAI BB TUDOR!

HAI LAURA_LUIZA! 

Cu botezul noi cred ca suntem singurii care il facem asa tarziu in august. Nasii nostri sunt din alt oras, asteapta si ei un copil in martie, nu-i pot pune pe drumuri cu bebe asa mic. Apoi pleaca in Romania cateva luni si se intorc in august, asa ca pe august ramane. Pe de alta parte imi pare bine, o sa fie si bebele meu mai alert si mai grasut (probabil), pe Patrick l-am botezat la 3 luni (practic o luna de varsta corectata) si mi s-a parut ca tare l-am mai chinuit. Vreo saptamana dupa a urlat continuu, ca l-am scos din rutina lui.
Invitatii ia uitati ce invitatie faina am avut noi, tip coperta de revista. Le puteti face si voi daca va pricepeti putin.
http://good-times.webshots.com/photo/2252051430102927551aDEeMv
TUNDE si eu am mai pierdut din dop aseara, tot mare. Insa m-am razgandit si stau cuminte, astept ziua de miercuri, inducerea.
MARIA si eu la fel
inca de la inceputul sarcinii am zis ca n-o sa ajung eu in februarie cu burtica. Si iata ca n-a fost asa.
Pupici bebelusilor colicosi sa le treaca repede!!
Asa era si al meu nopti de cosmar, zilele erau suportabile.
RROX- nici eu nu vad care e relevanta probei cantarului, decat daca vrei sa vezi daca prinde bine sanul si inghite ceva. Ca de multe ori tocaie acolo dar nu inghit nimic. Eu oricum ii dadeam la biberon in primele luni si nici nu ma gandeam sa-l cantaresc, venea o asistenta odata pe saptamana (sau la 2 saptamani) si-l cantarea. Si era prematur.
Apoi cu greutatea, aici se calculeaza plecand de dupa scaderea fiziologica, deci dupa 10 zile, ei asa considera ca primele 10 zile nu conteaza ce se intampla, atunci scad mai toti bebelusii in greutate. Si dupa vreo 10-14 zile incep sa noteze graficele la pediatru.
Si eu am fost o mama obsedata cu cresterea in greutate, ca a fost mic si prematur, sper ca acum la al doilea mi-am mai revenit si m-am mai relaxat. Intr-adevar, nu sunt robotei, nu cresc toti la fel, unii mai scad, consuma mai multa energie, etc. Din ce in ce am devenit o mama mai ซ vestica ป, mai relaxata si mai calma, desi al meu copil e o catastrofa cu mancarea, nu mananca mai nimic, de multe ori ma intreb cum se mai tine pe picioare. Am plans si m-am dat cu capul de pereti, n-am rezolvat nimic. Cat timp e sanatos si voios chiar nu ma mai intereseaza greutatea si graficele.
BEBELUSI, al tau la 2 ani are 14 kg, al meu la 3 ani acusi are 13 kg. A crescut cu un kg intr-un an. Dar stau calma. Nici n-are cum sa se ingrase ca el mananca numai legume crude si peste. Mai nimic altceva. Nici macar tort nu mananca, la aniversarile copiilor. Doctorul a ridicat din umeri, a zis sa-i scot laptele si mai apoi stam de vorba. Al meu e disperat dupa lapte, bea un litru pe noapte. Ca in timpul zilei nu-i dau deloc. Si doctorul imi zice ca asta ii strica apetitul.
LAURA_LUIZA- bafta, sa speram ca maine e ziua cea mare!!! Si mie mi-e frica sa nu ma amane. Sun maine si stiu sigur.
IRISS bine ai venit!
MAMUTZ eu i-am simtit tarziu tare pe amandoi, dupa 20 de saptamani. Am avut oricum placenta anterioara deci amortiza miscarile la greu.
VASI pudra nu e deloc recomadata aici, mai ales in primele luni, e pericol de inhalare, particule mici de pudra pot fi inhalate tare usor si pot sa afecteze plamanasii lor fragili. De aceea crema e mult mai folosita, in caz de iritatie.
39+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mayane spune:
Suntem acasa de vre-o 3 ore
Incerc sa va citesc din urma si daca am timp, revin.
Pentru listuta: 3100g, 50 cm, agpar 9.
la lume.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
37+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
roxx26 spune:
MAYANE, bine ai venit!!! Acomodare usoara!!
DOLORESS, exact ceva de genul asta mi-as dori eu, am primit o felicitare similara de la cineva din UK, dar nu prea stiu cu ce program s-ar putea face...In UK se pot comanda pe diverse site-uri, pe la noi ciuciu. Voi le-ati facut sau le-ati comandat?
_
Roxana
Lorich spune:
woww..Doloress uitasem de invitatia aia super!! Auzi, noroc cu nenea Altzheimer ca invat lucruri noi in fiecare zi ![]()
![]()
![]()
Mai stii cum ai facut-o?
Ca eu vreau sa incers sa fac cateva acasa - si sa printez (pt cei carora le trimit fizic) si restul vor fi trimise pe mail (eu asa am primit in ultimii ani).
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Leeloo21 spune:
mayane bun venit acasa!
fetelor va raspund pe PM legat de oferte pt botez ca sa nu fim offtopic:)
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+ 

nasterea in apa
pozici dragute
roxx26 spune:
GABRIELAROMT, ai un nr de tel de la cabinet? cat costa cosultatia?
_
Roxana