Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mayane bine ati ajuns acasa!!!!!
Abia astept detalii!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

MAYANE bine ai venit acasa! Acomodare usoara!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

roxx, eu ii fac proba cantarului strict orientativ sa vad aproximativ cat a supt. eu parca imi aduc aminte ca in cazul apei 1g egal cu 1 ml.nu cred sa fie mare diferenta de densitate intre lapte si apa. cred ca se poate verifica usor in cazul in care te mulgi, pui cantitaTea x de lapte in biberon, cantaresti copilul inainte de a suge si apoi dupa ce a supt. si apoi compari cantitatile. nu stiu cat de mult m-ai inteles, dar o sa iti ofer un ex concret. Sa zicem ca cantaresti copilul si are 3000 de grame. tu ai in biberon 50 de ml de lapte. ii dai laptele din biberon, si apoi o cantaresti din nou. daca eu am dreptate ca nu e mare diferenta de densitate copilul va avea 3050 de grame. as incerca eu experimentul asta dar imi e aproape imposibil sa ma mulg manual, iar pompa nu am. daca il fac cu ceai nu va fi relevant pentru ca despre apa stim sigur ca 1 ml e egal cu un gram.
despre cat crste bebe in greutate in prima luna, eu personal nu ma agit, important e sa cresca , nu sa se incadreze in niste statistici. fiecare copil e unic, are propriul lui ritm, nu vad de ce as face o drama daca in loc de 750 grame, cum spune pediatra mea ca trebuie sA ia, fata mea ar lua 600. din punctul meu de vedere sunt pur orientative. atata timp cat copilul e sanatos, mananca, si ia in greutate dupa propriul lui ritm nu cred ca e motiv de ingrijorare sau de stres

madalina, si nu te mai stresa din nimicuri. se vor obisnui si bunicile sa nu te mai bombardeze cu sfaturi, ele sunt bine intentionate, dar le e putin mai greu sa accepte ca tu mergi pe alte principii. intr-un fel cred ca se simt date la o parte , ele vrand sa ajute. incearca sa le spui ca sfaturile lor sunt pretioase dar ca pe moment va descurcati asa.

shines, imi place cum iti planifici tu botezul..as vrea si eu asa dar or sa imi iasa peri albi pana ii conving. bine ca mai am ceva timp la dispozitie, botezul cel mai devreme il fac in mai.

gabivalceanu, uff ce experienta urata cu dr ai avut si tu...astia vad numai boli care de care mai grave, refuza sa caute cauzele treptat...de ce nu m-am facut eu medic pediatru??

laura luiza, multa bafta, sa vina bebe repede si sa fie totul bine!

iris, bine ai venit ..normal ca te primim...te asteptam cu detalii despre cum a fost sarcina pana acuma...si sa ne dai datele pentru listuta...

mamutz eu am simtit-o prima data la 20 de saptamani, iar zilnic de pe la 22 de saptamani. ma indoiesc ca cineva poate sa simta de la 12 saptamani, cred ca mai degraba confunda miscarile de bebe cu ceva activitate intestinala sau isi doresc atat de mult sa il simta incat orice miscare devine miscare a lui bebe. stai linistita ca e totul bine!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Mayane..bine ai venit acasa

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput

Eu nu am cu ce sa ma imbrac!!!!! Am iesit sambata un pic (a ramas tati cu bebe) si mi-a luat o ora sa ma imbrac. Ma bazam pe niste pantaloni mai largi pe care ii am, dar ma strang peste operatie (operatia mea e verticala). Hainele de gravida sunt prea mari ... ieri cand am iesit cu bebe sa dam o tura de bloc mi-am pus o pereche de pantaloni de trening si mi-a inghetat fundul. Am ramas cu 6 kg. Nu sunt foarte multe, dar e si bazinul mai lat, si soldurile, plus suncute pe burtica ... suficient sa nu imi vina nimic. As incepe masajul cu creme anticelulita. Am una care dupa prima sarcina a facut minuni, de la Collistar, speciala pentru solduri si abdomen, dar miroase foarte puternic si mi-e sa nu ii dauneze cumva copilului.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

DOLORESS invitatia ta e BESTIALA! Poti sa ne dai cateva ponturi cum a fost facuta? Eu vroiam oricum invitatia cu poza (asa le-am avut si pe cele de nunta). Mi se pare ca astfel lumea e tentata sa le pastreze ca amintire in loc sa le arunce.
Pentru data botezului ne-am hotarat la 1 mai, dar sa mergem sa vorbim la biserica pt ca eu vreau ma Manastirea Radu Voda si acolo fiind si Manastire si Institutul Teologic s-ar putea sa nu fie la fel de usor de rezervat ca la orice biserica. Vreau acolo pentru ca in Manastire sunt moastele Sfantului Nectarie la care eu m-am rugat toata sarcina si ne-a ajutat ca totul sa fie bine. Deasemenea, ca si marturii vreau sa iau tot de acolo niste iconite cu Sf. Nectarie. Ne-am hotarat si la restaurant, desi nu ne-am gandit prea mult - avem un prieten care si-a deschis un restaurant in urma cu cateva luni. Ca numar de invitati, habar nu am cati vor fi. Initial ne-am gandit la 50, dar apoi mi-au dat mesaje colegii mei de serviciu ca asteapta invitatia la botez. Imi doresc sa vina multa lume, pentru ca e un eveniment foarte important in viata noastra si a puiului nostru. Mai vreau si ursitoare... (am fost la 2 botezuri la care au venit ursitoare si mi-a placut). Ce mai, noi de pregatim de sidrofie mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemi_b spune:

buna dragelor,
am intrat sa va anunt ca bebe de LCAZANGIU s-a hotarat sa apara un pic mai devreme decat era programat, dar la fix dupa DPN, contractiile au inceput aseara si a plecat spre spital dim.
azi la 11:04 s-a nascut prin cezariana bebe Matei 3kg si 50cm la Sp. Universitar Buc.
amandoi sunt bine, si mami e foarte fericita

va pup si eu, si va doresc nasteri usoare su bebei sanatosi, mancaciosi si frumosi

Ami 35sapt cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Am uitat sa intreb: Mirela mamica de baietei frumosi, de unde ai luat tu sacii de dormit?

[mami fericita de Elena Alexandra

i am luat de pe bebecarucior.ro
aseara am primit de la nasa 2 saculeti mai micuti cu manecute si 2 paturele pufoase, plus 2 paturici ca un soi de portbebe in care sa fie infasati, dar sunt cam micute, plus ca nu stiu daca mai stau ei cu mainile bagate inauntru
o sa incerc sa vedem ce ne iese
eu m am ales cu 2 flegmoane din spital

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

leeloo vreau si eu pm cu detalii pt poze

mada mergi si vb dinainte dc se poate face acolo. din cate stiu la manastiri nu mai au voie sa faca nici cununii, nici botezuri.

Mayane bine ai venit aksa. acomodare rapida

Lucia si eu am avut dureri mai de la branula. cam o sapt jumate m-a chinuit dar a trecut, pune comprese cu apa rece,

dati-mi si mie idei de papa.k nu mai stiu ce sa pap

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Merci Mirela

Mayane bine ai venit acasa! Cum a fost?Vrem poveste. Si cum e acum?

Fetele, eu ce fac cu vena mea?

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput