Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 10
adryiii spune:

FELICITARI LCAZANGIU!

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MATEI!

mami fericita de
Elena Alexandra
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anemi_b buna dragelor, am intrat sa va anunt ca bebe de LCAZANGIU s-a hotarat sa apara un pic mai devreme decat era programat, dar la fix dupa DPN, contractiile au inceput aseara si a plecat spre spital dim. azi la 11:04 s-a nascut prin cezariana bebe Matei 3kg si 50cm la Sp. Universitar Buc. amandoi sunt bine, si mami e foarte fericita va pup si eu, si va doresc nasteri usoare su bebei sanatosi, mancaciosi si frumosi Ami 35sapt cu Rares |
FELICITARI LORENA! BINE AI VENIT BEBE MATEI!!!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
sherbi spune:
felicitari, lcazangiu! bine ai venit pe lume bb mic!
sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de alti!
recuperare rapida, lorena!
mirela, imi pare rau de "achizitia" din spital
. pup motaneii mici care au primit o gramada cadouase.
a propos de cadouri...toata lumea imi spuneasanu cumpar nimic la bb ca o sa primesc de nu se poate. canci! nu stiu daca mi-au dat vreo 5 persoane, si alea un body, o salopetica, o pereche de botosi, adica un articol, nu toate o data
. noroc ca-s fata precauta si mi-am luat eu cu varf si indesat inca din primul trimestru de sarcina
. si acum, cu siguranta nu primesc nimik, ca am un magazin cu imbracaminte de copii. si-mi place asa mult sa primesc cadouri
...si sa fac, bineinteles.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Suntem acasa de vre-o 3 ore Pentru listuta: 3100g, 50 cm, agpar 9. la lume."Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 37+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
SI LUMEA VA PUPA

WELCOME HOME

Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
sherbi spune:
mayane, bine ai venit acasica!
vrem pozici!
mamica si buburuza!
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
sherbi spune:
cine-i priceputa sa o bage pe lcazangiu la titlu si pe laura_luiza?
hai luiza! bafta sa nasti astazi si sa-ti vezi buburuza repede repejor!
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
madalina_m spune:
RALU si eu ma gandeam ca ar putea sa nu faca. In 2007 am fost cu o prietena acolo ca ea voia sa faca cununia acolo si i-au spus ca nu fac decat botezuri. Bineinteles ca in 4 ani s-au mai schimbat lucrurile si e posibil acum sa nu faca nici botezuri. Totusi acum cateva luni, intr-o duminica, dupa slujba am vazut ca faceau o logodna. Daca nu se poate, mai avem si alte variante.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
adryiii spune:
Madalina nici eu nu stiu cu ce sa ma imbrac cand deschid dulapul
Bebelu!!! 
Sherbi adevarul e ca ce-i in mana nu-i minciuna. Nu putem astepta sa primim. Si dc primim sigur nu e ceea ce vrem sau ce avem nevoie.
Lori prosopul pt botez e unul special de bebe? Sau un prosop normal dar mai moale?
mami fericita de
Elena Alexandra
mirela2 spune:
sherbi, deh, trebuia sa vin si eu cu ceva de la spital
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
mirela2 spune:
ref la scos afara copilasii
ieri daca am fost la biserica sa mi citeasca popa de 40 de zile, l am luat pe Robi cu mine, ca tot nu dormea
a dormit cat am stat afara atat; nik mai mult
azi, ca incepusera ca ieri, adorm 5 minute si apoi dai foiala si maraiala si partzuri cu duiumu, i am invelit intr o paturica si i am scos pe rand in balcon, cum au dat cu nasul de aerul rece au adormit si dorm si acum, de vreo ora jumata
sper sa mai doarma ceva, daca nu i scoala soarecii din burtici
vad ca vb de botez
eu ma tot gandesc cand si cum sa l facem
rude nu prea avem, decat ai mei, ca socru e mort si soacra e in Israel si nu poate veni......sa ne strangem vreo 20, dar e mult
o sa vb cu nasa, care i o fosta colega de serv, sa vedem daca trimit sau nu invitatii, cu toate ca tare mi ar place
sa fixez eu data, ca asta e cea mai importanta, ca de restul om vedea
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 

35sapt cu
Rares