Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 11
luciact spune:
Mayane acomodare rapida
Lcazangiu felicitari, 

, bine ai venit bb Matei,sa fii sanatos, mancacios si necolicios
, sa aduci bucurii familiei tale
Mirela
sa treaca
Sherbi cu ce dr nasti la EM? just curious....![]()
ziki spune:
hello!
fetele!
am fost la spital, la control de dimineata, am asteptat doua ore, dar a fost ok. Am apucat sa vad si eu cum sta treaba pe acolo, cu vizitele, cu personalul, per total mi-a placut.
In fine. Doctorita mea - pentru ca e de garda in noaptea asta - isi dorea (SI EU LA FEL!!!) sa facem inducere, dar.. colul meu e inchis si tare.
si a spus ca nu se poate face inducere in cazul asta pentru ca riscam suferinta fetala.
Mi-a spus ca ea personal crede ca va fi saptamana viitoare...
In schimb, nimic nou sub soare.
Felicitari LORENA si BEBE MATEI! bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si norocos!
HAI DEEA_SAV

si MAYANE< bun venit acasa!
am o intrebarica: ai avut halat mov si pijama roz sexy? pentru ca eu stand doua ore in hol la receptie, am vazut pe cineva care semana cu tine (poza de la mess) si mi-a fost rusine sa ma agat de oameni pe holuri cu replica "va cunosc de pe forum" 
p.s. TUNDE< sotul tau a fost super-haios! 
eu zic sa nu te miri prea tare, acum cateva zile m-a intrebat mama (51 de ani) "si in cate saptamani esti? 37? din cate?"
iar azi, soacra (48 de ani) "si ce e colul ala care sta inchis asa?"
asa ca lasa sotul, ca el macar nu a nascut niciodata, n-a fost gravidut, si nu are nici 50 de ani. se poate siiiii mai rau ![]()
am notat pe toata lumea cu colaceii, astept o veste de la BlueNight, dar si ideea cu Babyleeks e buna! Eu vreau de oriunde si de la oricine, numai sa ne vedem cu colaceii in cada ![]()
va las acum, ca stau intr-o pozitie bizara, ni s-a ars routerul si mufa de la cablul de net e cam ciudata, asa ca trebuie sa am grija cum tin laptopul.
daca nu dau nici un semn, sigur voi trimite mesaj unora dintre voi. si daca nasc, si daca am probleme de net
va pup si va doresc o seara frumoasa!
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix
DPN: 13.02
adryiii spune:
AAaaa, Doloress: ingenioasa invitatia. In photoshop sau in picassa e facuta? Sau altfel?
mami fericita de
Elena Alexandra
florintunde spune:
Sherbi'da nu ti-au rams hainele de la David?
Eu am n saci la soacra ,haine de a lui Mario din care am ales lucrusoare albe pentru Sonia..AVEM LA HAINUTE
..numai sa vina fifitza s-o imbrac frumi

Am avut o perioada cam acu o luna de m-a luat febra de cumparat si am luat la hainute dragute de pe net,din Mures..avem si lochite multe..sa vez\i ca am gasit la Mures cizme cam 4 cm lungime..grii,piele intoarsa si are blana pe partea de sus..mori.. pana sus ca la fete mari..

Iriss;welcome

Doloress;pfffaii asa ma emotionez
..miercuri

DEEA_SAV INCA N-A INTRAT NICI ACUM LA CEZA

SARACA FATA..NICI N-A MANCAT AZI..OFF
Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
mirela2 spune:
ziki si eu vreau 2 colacei
m a innebunit barbatu: ¨unde sunt colaceii aia femeie, ii mai cumperi o data?????¨
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
sherbi spune:
legat de prosop personalizat si nu numai. gasiti pe bebecurier.ro posibilitatea sa comandati trusou personalizat pt. bb.
un pont pentru rochite fff frumoase de botez si trusouri ar fi magazinul annebebe din cocor, etajul 5 sau pe www.artconfex. ro. am pus o pauza sa mi-l ia.
de asemenea gasiti rochite frumoase fabricate de evelmod din suceava, insa nu stiu daca au site. stiu doar ca sunt prezenti cu marfa lor in multe magazine de specialitate.
trusoul comercializat de artconfex este format dintr-o crashma din bumbac, prosop mare de baie, fasha, prosop mic prins cu o panglica frumos decorata cu fluturasi sau ursuleti, flori etc. (acesta se da la preot alaturi de un sapunel in forma de ingeras) si o sticlutza de mir de asemenea f frumos decorata. unele seturi pot contine si pernutza pt. iconitze.
oferta pt. fetitze este mult mult mai bogata decat pt. baietei, insa pe www.PetiteCoco. ro sau www.E-accesorii. ro gasiti niste tzinute pt. baietzi de-a dreptul dementiale.
pt. alte informatii legate de lucrushoare, sunt incantata sa va ajut.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
luciact spune:
eu desi am ajuns la kg pe care le aveam cand am ramas insarcinta, tot nu reusesc sa ma inchid la pantaloni....presupun ca sunt mai lata..

, si cu ceva burta in plus

sherbi spune:
lucia, eu nasc cu dr. chazli fawaz. e un medic super.
fii sigura ca esti mai lata in solduri, insa iti poti reveni la forma initiala in timp. eu mi-am revenit la formele dinainte de sarcina, doar m-am ales cu ceva vergeturi pe sani si fund. si asta dupa 24 de kile. acum sper sa-mi revin mai repede, cu doar 18 kile.
tunde, eu vb de hainutze si cadouri luate la sarcina cu david. am luat si acum cate ceva, ca mor de drag si apoi sunt in domeniul meu, mi-e greu sa ma abtin. acum nu am primit nimic inca pt. marc, dar nici nu ma astept sa primesc.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
florintunde spune:
Ziki;oare cum o fi al meu col?
...mie imi e frica numai sa nu cedez la dureri..ca -s cam lesinoasa..ma doare tare lesin..oare cand ma ridic pot sa continui? ![]()
Tot citesc lamaze..tehnici de respiratie pt relaxare..
Apropo de sot;la 8 luni ma intreba cate zile ai acu la 6 luni -240?...

BINE AI VENIT BEBE MATEI!CE SURPRIZA!FELICITARI MAMI LORENA!(LCAZANGIU)..SA CRESTETI MARI SI TARI!

Yupiii!

Tunde
38+3z
04.03.2004
florintunde spune:
Fetelor;unde gasesc cercei pentru fata mea?
Soacra vrea sa cumpere Ea -dar sa-i arat un model...
Site-ul cerceifetite..nu mai merge de cateva zile..ieri tot am cautat..si n-am gasit nik nik..sa scot pe imprimanta..
Sherbi;te ocupi de haine?ca zici ca-s din domeniul tau..te-am intels gresit cu hainute de bebe..sorry
MOAMAAA!Ce casa are MAZARE!
ati vaz la acces direct??...off
Tunde
38+3z
04.03.2004