Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 12
sherbi spune:
ziki, ce rau imi pare ca tre sa mai astepti. si tu care parca presimteai ca-ti vine sorocul mult mai repede,acu treci si de dpn. las ca mult nu mai este.
si eu care eram total nehotarata cu nasterea...vb ceea, as sta pt. binele lui bb, as naste ca mor de nerabdare. acu sunt hotarata clar pt. 11.02, doar medicul sa vrea si el si corpul meu sa fie pregatit, ca altfel ma lasa sotul de izbeliste. deja si-a programat ceva plecari din oras saptamana viitoare cu stat peste noapte departe de casa

.
solutii s-ar gasi, dar parca nu mi-as trezi prietenii cu noaptea-n cap sa ma duca la constanta cu noaptea-n cap
.
tunde, sunt culmea barbatii astia
. si al meu e varzica...dar din pacate, al meu nici macar nu pune vreun fel de intrebare legata de sarcina, nastere etc. daca povestesc eu bine, daca nu...sanatate!
i-am propus sa intre cu mine in sala de nasteri, sa taie cordonul copilului, insa nici nu vrea sa auda. bine...nu sa stea la kuru meu, sa stea la capul meu, ca nu m-as simti nici eu confortabil sa vada cum iese copchilu
.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
sherbi spune:
tunde, doar comercializez hainutze de copii.
sa-mi spuneti daca va plac hainutzele de botez. mie mi-au placut rau cele de pe e-accesorii pt. baietzi. gen hamlet, micul lord, micul general.
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
de_ea spune:
buna fetelor!
bun venit acasa Mayane!
Felicitari Lorena!Bun venit bebe Matei!
Eu am fost astazi la dr si mi-a zis ca dupa-amiaza sau la noapte se asteapta sa nasc.Acu eu stau ca pe ace si astept un semn ceva...Oricum daca apare vreun semn va tin la curent.
Andreea
39+ cu
Medeea
adryiii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde Fetelor;unde gasesc cercei pentru fata mea? Soacra vrea sa cumpere Ea -dar sa-i arat un model... Site-ul cerceifetite..nu mai merge de cateva zile..ieri tot am cautat..si n-am gasit nik nik..sa scot pe imprimanta.. Sherbi;te ocupi de haine?ca zici ca-s din domeniul tau..te-am intels gresit cu hainute de bebe..sorry ![]() MOAMAAA!Ce casa are MAZARE! ![]() ati vaz la acces direct??...offTunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa! |
Tunde am pus 2 pozici cu cerceii pe care i-am primit de la nasica noastra
mami fericita de
Elena Alexandra
shubulina spune:
Noi facem botezu pe 9 aprilie,o sa aiba bebe fix 3 luni,sa fie si el mai tapan.Facem la un rest aici in apropiere si la biserica unde ne-am casatorit.
Ziceti-mi si mie care-i treaba cu (,) cadourile pt nasi.N-am auzit pana acu.Ce se da si cum se face?
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea buna fetelor! bun venit acasa Mayane! Felicitari Lorena!Bun venit bebe Matei! Eu am fost astazi la dr si mi-a zis ca dupa-amiaza sau la noapte se asteapta sa nasc.Acu eu stau ca pe ace si astept un semn ceva...Oricum daca apare vreun semn va tin la curent. Andreea 39+ cu Medeea |
Atunci de ce te-a mai lasat acasa???/
..ti-a trantit-o in fata..Hai cu vesti daca simti ceva..
Eu asa ma trezesc in fiecare dimineata.--.nna cred ca azi ..apoi trece ziua..e nasol sa stepti
Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
sherbi spune:
de_ea, scoatem motzatele?
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
Lorich spune:
Bine ai venit pe lume bebe Matei!!!! Felicitari mami Lorena!!!!

Andry nasa mea a facut pe fifi ei, un prosop normal, bun si pufos inscriptionat asa pe colt, arata minunat, dar era facut in afara tarii, [printr-o matusa, acum sa vedem daca gasim aici.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
shubulina spune:

FELICITARI LCAZANGIU!!!SA FIE SANATOS SI MANCACIOS SI CUMINTE!!
Deea fata draga,deja??