Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patrick!! la multe lunite!!!! Irinuka super arata toate! Iubiesc prosopul ala inscriptionat!!! Nu se baga la comenzi???

Aditza eu asa stiu, trebuie un cadou la nasi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ps ..si cand este liniste eu aud numai urletele lui .
l.am scos si afara ...copilul meu nu doarme deloc , deschide ochii si se frichine ca nu ii place sa aibe multe haine pe el.....cand ajungem in casa nu doarme mai mult de 30 min .
Aud f des ca cei care ies afara dorm mult atat afara cat si in casa dupa aceea. Se pare ca pe al meu nici iesitul afara nu il face sa doarma .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Si mie imi suna atat de cunoscuta descrierea facuta de tine Aditza. Nici eu n-o puteam expune atat de bine.
Eu am totusi un atu (sper sa nu am gura spurcata): doarme noaptea f bine. O trezire/ noapte... maxim 2. Papa repede si adoarme imediat.
Ziua avem probleme de genul...
Daca ar face si noaptea - garantat as lua-o razna. Momentan sunt calma. Nici eu nu ma recunosc.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

si eu ma multumesc ca slava domnului doarme noaptea , ma rog nu asa ca al tau dar sunt multumita . Patrik este mai mare si am inteles ca in timp ajung sa doarma mai bine noaptea .
La mine se trezeste cam de 2.3 ori pe noapte ...depinde de noapte .
Acum s.a trezit urlaaaaaaaaaaaa .... offf

pupicei

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2700

Mi se pare interesant articolul. Voi le faceti baitza in fiecare seara?

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc Irinukaa,sa dea DD sa avem toate care am mai ramas nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deea..ne pregatim ??? doamne ajuta sa ai o nastere usoara

Adryiii..ciudata faza cu vena ta..da esti sigura ca nu era acolo si inainte? si acu sa te doara un tendon ceva cum l-au atins ?

despre botez : am vazut dincolo la fete super idee de marturie..ceva rama foto mica-mica,luata din europa parca..cu desene pe ea (un bibe si ursulet)..si pun acolo poza cu bebe.nici scump nu e..vreo 10 lei parca.

de faza cu cadou la nasi nici eu nu stiam..stiam ca se ia prosop si nu mai stiu ce pentru nasa, cand vine sa ii faca baie acasa dupa botez.
acu..de-i asa am imbulinat-o, ca habar nu am ce as putea sa le iau. o intreb pe nasa cand vb cu ea daca stie de obiceiuri.

pfuai..sunt franta. am robotit in bucatarie cu orele si acu nu imi pot tine ochii deschisi.ma duc sa fac un ness ca adorm aci

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Lori iti dau cu placere numarul ei de telefon daca te intereseaza. Sigur se rezolva. Noi am fost multumiti de rezultat. Ne-a servit si repede (ca ne-a venit ideea prea tarziu) si cu un pret rezonabil. Iti dau PM cu detaliile.

Si noi vrem sa luam cadou nasilor, doar ca habar n-am ce. Ca la mine nasa e o fosta colega de fac, iar nasul fost coleg de fac cu sotul - si nu sunt impreuna - si nici nu-s casatoriti nici unul din ei.
Vreau doar sa gasim ceva, ca asa mi se pare frumos.

Aditza la mine doarme afara bineee. Am fost azi peste 3 ore plecati (din care una jumatate mers cu masina) si nici "miau" n-a zis. Il pregatim... ca peste vreo cateva saptamani mergem la Breaza,.. si avem DOAR 500 km de mers. In orice caz in masina ii place asta am observat.
Gata pauza ca mi s-a trezitttt.
Va pup

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

L-au luat durerile de burtica pe piciul meu...a tipat asa tare ca am sarit de la laptop, aveam interfonul dat la maxim !! bune interfoanele astea, pana acum ma duceam din 10 in 10 min sa il verfic...acum imi fac treaba linistita. am bagat si noi feonul in actiune mai devreme, mi se parea aberant,dar a functionat, in 2 min dormea bustean de la caldura care se facuse la burtica
Felicitari lcazangiu,Bine ai venit bebe Matei
Hai deea_sav
mayane bine ai revenit ! recuperare rapida.asteptam detalii si poze
adryiii mie nu mi-a zis dr sa ii dau vigantolul direct faca lingurita, dar asa i l-am dat eu, ii deschid gurita si ii torn 2 picaturi direct, asa fac si cu bonisanul.
vasilasanitanici eu nu folosec pudra
lucia eu mananc ciorbite,supite,piept,pulpe si ficatei de pui,snitele,orez,banane,iaurt de baut cu fulgi,compot,gem...in general ma feresc de mancarurile grele, dar cat am avut invitati am gustat si eu din gratarul de porc,o friptura,un carnat...daca am pofta gust din orice.
doloress sa se faca bine baietii tai ! tare invitatia !
aditza se pare ca piticul tau e un smecheras !incearca si tu sa il lasi in patut la el, chiar daca plange, cica 5 minute daca plange e ok, mai ales daca e schimbat,papat si nu il doare burta. sa nu il lasi mai mult de 5 min sa planga, inseamna ca are o suparare el. sper sa reusesti !
irinuka foarte tare si ideea voastra cu invitatiile si marturiile crosetate, super ! eu ca marturii o sa caut niste iconite! se pare ca si bebe tau e smecheras
leeloo pe mine ma intereseaza aranjamente de sala...huse scaune,masa, preziduu, etc. daca ai timp de un pm.[up]

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2700

Mi se pare interesant articolul. Voi le faceti baitza in fiecare seara?

mami fericita de Elena Alexandra

Eu ii faceam lui MARIO...am avut si eczeme
cu greu pe la 3 anisori i-au disparut..
Citind acest articol..ma gandesc..oare nu am f exces p atunci...dar ei transpira f tare...mai ales in primul an....si mai ales cand se agita si plang...ce-i de facut?

Tunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

cum e faza cu foenul?..tot citesc ca da roade

PUI USCATORUL DE PAR SA-I SUFLE P BURTICA ?

Tunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput