Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Aditzule mama
mai pune-l si in pat 5 min sa urle..il inveti in brate si creste..barbatel de 9-10 kg cum porti in brate?iti rupe spatele...off

asa macar pune-l langa tine aproape de piele sa te simta si culca-te un pic...cred ca esti terminata deja.

MARI DICTATORI BEBEII ASTIA..te pot exploata la maxim
...lasa ca cresteti voi mari

Tunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sa scriu si eu repede ce si cat apuc pana nu se trezeste iar puiul meu.
Acum am reusit in sfarsit sa recuperez ce ati scris, dar bineinteles ca e o vraistie totala la mine in caput.
Am un bb plangacios si nu sunt sigura ca-s colicii. Acum de-abia am reusit sa-l adorm in brate si nu indraznesc sa-l las in pat ca stiu sigur ca se va trezi. Asa cum da un semn ca s-ar trezi, cum il strang bine in brate, il legan putin si adoarme. Mi-a cam amortit mana, dar el sa fie sanatos si sa nu-l mai aud ca plange.

Legat de botez (ca asta mi-a ramas in cap) si noi il facem pe 5 martie. Invitatiile le-am facut noi, am cumparat cartoane de la Diverta, am gasit text mumos pe net si ca prefata cu el: http://www.dropshots.com/patrickcristian#date/2011-01-23/19:25:47 . Si am facut si o varianta electronica pentru cei cu care nu am cum sa ma vad pana la botez. A iesit cam asa: http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4d6a49324d7a41784f4446384e544d784d7a51784d7a453d0d0a&sb=1
Ca marturii am o tanti priceputa taaare si tricoteaza botosi in miniatura (de vreo 2 cm) - cate 2 - legati cu cate un snur genul acela de martisor dar mai gros. O sa va arat cum au iesit intr-un final.
De brodat, tot ea, ne-a brodat ptr finutul meu cand am botezat ceva de genul: https://picasaweb.google.com/ianfeb2011/IrinukaaaPatrick?locked=true#5570997259868873490 sau https://picasaweb.google.com/ianfeb2011/IrinukaaaPatrick?locked=true#5570997261955021298 si vreau sa zic ca a iesit frumos rau de tot. Noi am ales culorile, scrisul si cum am vrut sa arate. A meritat. Si acum o s-o punem sa faca cu siguranta pentru Patrick.

Avem si noi 2 luni astazi... nu prea-mi vine sa cred sincer. Au trecu repede si parca totusi atunci cand ma gandesc la nastere, la atunci cand am revenit acasa... mi se pare ceva... demuuult.

Sa mai revad ce ati scris ca aveam si eu de adaugat dar nu mai stiu cui si unde.

Pupicuti...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">http://www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

PATRICUTZ!LA MULTE LUNITZE!WOW

DOLORESS;Acu chiar nu lipsea raceala baietilor...dar cand e binevenita?..abtine-te macar sa nu stai f aproape...
SANATATE LA AMANDOI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

salutare

io sunt pe fuga ca de obicei , il am in brate pe dl mihai care se pare are iar niste zile agitate .

noi facem botezul pe 30 aprilie. Si la botez se ia cadou nasilor ? eu stiam ca nu .

madalina ..la radu voda nu se mai fac nunti si botezuri , stiu dl un coleg .

leeloo..vreau si eu pm

felicitari fetelor care au nascut de curand ! recuperare usoara si copii sanatosi

dea..iti tin pumnii ,nastere usoara

ma dor mainile de numai pot , cum il pun in pat urla

pupicei

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Salut colega! Se pare ca avem acelasi tip de "problemuta".
Trecem noi si peste asta... ne facem noi mari!!!

Tunde nu merge deloc faza cu pusul in pat, sa te pui langa el... in sec 2 deschide ochii maaaari si gata orice urma de somn - bine ai venit oracait!

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Aditzule mama
mai pune-l si in pat 5 min sa urle..il inveti in brate si creste..barbatel de 9-10 kg cum porti in brate?iti rupe spatele...off

asa macar pune-l langa tine aproape de piele sa te simta si culca-te un pic...cred ca esti terminata deja.

MARI DICTATORI BEBEII ASTIA..te pot exploata la maxim
...lasa ca cresteti voi mari

it

da iubita stiu , deja s.a invatat in brate , am incercat in fel si chip cu el si nu sta nu stiu ce are , am stat langa el in pat , l.am pus in pat , l.am pus in landou ...m.am plimbat cu el prin casa , e schimbat , e mancat , burta nu da semne sa il doara , a adormit la mine in brate in bucatarie in timp ce incercam si eu sa mananc ceva .
OFFF multumesc pt sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Patrick-la cat mai multe lunite si ani fericiti.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

De_ea iti doresc din suflet sa ai parte de o nastere super usoara, iar bb Medeea ce mult imi place numele!!!) sa fie sanatoasa!!!
HAI DE_EA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

salutare

io sunt pe fuga ca de obicei , il am in brate pe dl mihai care se pare are iar niste zile agitate .

noi facem botezul pe 30 aprilie. Si la botez se ia cadou nasilor ? eu stiam ca nu .

madalina ..la radu voda nu se mai fac nunti si botezuri , stiu dl un coleg .

leeloo..vreau si eu pm

felicitari fetelor care au nascut de curand ! recuperare usoara si copii sanatosi

dea..iti tin pumnii ,nastere usoara

ma dor mainile de numai pot , cum il pun in pat urla

pupicei

Salut colega! Se pare ca avem acelasi tip de "problemuta".
Trecem noi si peste asta... ne facem noi mari!!!

Tunde nu merge deloc faza cu pusul in pat, sa te pui langa el... in sec 2 deschide ochii maaaari si gata orice urma de somn - bine ai venit oracait!

da irina chiar ma pregateam sa iti raspund .... copii astia !! ce or avea ?? exact ca si tine patesc si eu

Mergi la inceput

irina sa traiasca patrik si sa faca multe multe multe lunite
interesanta ideea cu marturiile , misto invitatia

Mergi la inceput

Si mie imi suna atat de cunoscuta descrierea facuta de tine Aditza. Nici eu n-o puteam expune atat de bine.
Eu am totusi un atu (sper sa nu am gura spurcata): doarme noaptea f bine. O trezire/ noapte... maxim 2. Papa repede si adoarme imediat.
Ziua avem probleme de genul...
Daca ar face si noaptea - garantat as lua-o razna. Momentan sunt calma. Nici eu nu ma recunosc.

Mergi la inceput