Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 16
adryiii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Adryiii..ciudata faza cu vena ta..da esti sigura ca nu era acolo si inainte? si acu sa te doara un tendon ceva cum l-au atins ? |
Simo, sigur nu a fost acolo. Puteam sa ma lovesc de ceva cu osul, sa pot bratari, ceas etc si nu aveam nimic. Acum cum pun mana pe os ma doare ca o vanataie mare. Nu osul doare ci vena care sta pe el. Tare ciudat.

mami fericita de
Elena Alexandra
Mayane spune:
Deci... primul strigat de AJUTOOOOR!!!
Fetele care mai aveti patut-tarc de la DHS... ajutati o femeie dusa cu creierul... M-am jucat cu el cand l-am cumparat si acum, cand vreau sa-l instalez, nu mai gasesc planul de instalare... nu mai stiu cum se blocheaza fundul si lateralele... Ma puteti ajuta vreuna? Pls, pls, pls

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
37+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
missmj spune:
| citat din mesajul lui florintunde cum e faza cu foenul?..tot citesc ca da roade PUI USCATORUL DE PAR SA-I SUFLE P BURTICA ? Tunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa! |
eu i-am tinut feonul la mica distanta, peste body...si puneam mana sa vad cat de cald e,sa nu il friga...a adormit bustean
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
gabrielaromt spune:
| citat din mesajul lui roxx26 GABRIELAROMT, ai un nr de tel de la cabinet? cat costa cosultatia? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |
Roxana, nr de telefon e 0212508585. Am sunat sa ma programez dar am uitat sa intreb cat costa consultatia... Daca suni, sa-mi zici si mie, daca nu, te anunt vineri si iti dau si detalii cum a fost cu dna Dr.

Gabriela
Mami fericita de Tudor
de_ea spune:
Shines-nu stiu ce sa zic...eu astept,sunt pregatita.Bagajul e la usa.![]()
Andreea
39+ cu
Medeea
sherbi spune:
si pe mine m-a durut locul unde a fost pusa branula vreo saptamana, dar in general cand ma atingeam, si nu tare tare.
irinuka, la multe lunitze lui bb patrick! se face pe zi ce trece din ce in ce mai dulce! frumoasa invitatia. asa a avut-o si finutza mea pe care am botezat-o in august. cat despre cadouri, nu stiu daca e obligatoriu, dar parintii se simt datori sa faca un cadou nasilor pt. gestul de a le boteza copilul si pt. a multumi efortul acestora. eu am primit de la parintii finutzei un expresor de la lavazza, cu 2 seturi de cesti lavazza, inclusiv cafea si zahar la pliculetze. doar sa ma pun pe consumat
. avand in vedere ca noi ne-am mutat acu max 2 ani in casa, avem expresor nou si nu l-am desigilat pe cel primit, dar mi s-a parut un cadou frumos si util. toti bem cafea la o adica, iar cea de expresor e delicioasa
.
doloress, si la noi asemenea. david umbla cu mucii verzi si cu tuse productiva. ta-su e sensibilos de fel, insa nu a luat inca, iar eu ma lupt de vreo 3-4 zile cu nas infundat si usturicios, si mai nou ma racaie si pe gat. presimt ca imbolnavesc pe bb mic din prima clipa
.
aditza, e greu cu bb solicitant. dar poate doar asa se simte el bine, alaturi de tine. ia-ti un wrap sau sling si umbla cu el, ca sa nu obosesti prea repede cu el in brate. asa poti face si una alta cu mainile...chiar sa forumesti
.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
iriss_04 spune:
fetelor va multumesc la toate pentru primirea calduroasa
vr sa va spun de pudra pt bebei,,,eu la andreiutza nu am folosit-o deloc,,,,mi-a zis si doctora ca poate inhala si nu-i ok si am aruncat-o
pt listuza: Burtici cu buburuze de Ianuarie 2011
iriss_04 UM - 13.06.2010, DPN - 21-.28.02.2011+mamica lui ANDREI(15.09.2010)
sarcina mea a descurs f bine pana acum,,,spre deoasebire de prima sarcina cand am stat aproape numai la pat,,,
mai am fff putin si sunt fff emotionata
va pup pe toate si revin,,,incerc sa tin pasul cu voi dar e f greu![]()
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
missmj spune:
| citat din mesajul lui Mayane Deci... primul strigat de AJUTOOOOR!!! ![]() Fetele care mai aveti patut-tarc de la DHS... ajutati o femeie dusa cu creierul... M-am jucat cu el cand l-am cumparat si acum, cand vreau sa-l instalez, nu mai gasesc planul de instalare... nu mai stiu cum se blocheaza fundul si lateralele... Ma puteti ajuta vreuna? Pls, pls, pls ![]() ![]() ![]() "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 37+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
am avut si noi problema asta , din cate tin minte trebuie sa le faci pe rand, intai fundul ala sa il apesi, si apoi lateralele.incearca asa !fug la baiat ca s-a trezit, doar 1 ora si ceva a mers cu feonul !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
luciact spune:
AJUTOOOOOR !!!
fetele care stiti de la bbi, daca are in caca un fel de muci asa ...e grav???
zici ca sunt batuta in cap
de ieri are si miroase si un pic altfel kk...si pana acum tampita de mine nu m am gandit ca nu e bine...sau n am intrebat pe nimeni mai bine zis...voi ce stiti??

04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!