Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 17
aditzaC spune:
irina ..e bine ca doarme . Macar atunci si noaptea , hai ca s.au trezit amandoi odata
carmen
a urlat si mai mult de 5 min ca l.am lasat ....nu are ce sa aibe ca si suferinta . Este un smecheras asa cum ai zis si tu !
tunde
da ii pui feonul pe burtica de la distanta si al meu sta si uneori il ia somnul .
simo
asa stiam si eu doar de prosop , sapun a doua zi la mir ..interesanta ideea cu rama .
sherbi
o sa imi cumpar , dar sincer ma ia durerea de cap cand ma gandesc ca al meu copil ma vrea alaturi non stop , nu as vrea sa il invat dependent de mine , nu imi plac copii care nu pleaca de langa fusta mamei .
noi ne apucam de baitza ...

app > intreba carevca de baita daca ii facem in fiecare zi , eu ii fac in fiecare seara pana pe la 3 luni dupa care am sa raresc la 2 zile .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
bebelu86 spune:
Irinuka sa-ti traiasca flacaul!!!!

Adi.Irina intru si eu in clubu vostru. de la 6 dim stau cu ea in brate si imi plange

avem o combinatie de colici,puseu de crestere si un pic de rasfat
si mai rau e ca nu mai vrea la nimeni decat la mine. 
nu mai pot

DEEAAAA nastere usoara 

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
Doloress spune:
Cu baita sunt de acord, apa si sapunul in exces mai mult dauneaza pielii. TUNDE - nu-ti fa probleme, eu niciodata n-am exagerat cu baita, si vara il spalam, cat a fost mic la 2 zile, chiar la 3. Asa mi-au zis din maternitate, asa mi-a zis si pediatrul, asa ca nu insistam. Il stergeam cu o carpa uda si era OK, nu muncea in gradina, vorba lui LORICH. Si tot a facut dermatita si eczema, deci...nu e neaparat de la baite dese.
Sapun si creme - am folosit numai fara parabeni si la fel, iar eczeme. Depinde mult de cat e el de sensibil. Insa sunt sigura ca era si mai rau daca il spalam mai des.
IRIS - te-am trecut in listuta.
39+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

sherbi spune:
eu nu l-am spalat pe david in fiecare seara inca de la nastere.
la odiseea lui david am avut alaturi o mamica care era din republica moldova si isi crestea copilul dupa sfaturile unui medic ff renumit la ei si a carui carte nu am gasit-o la vremea aceea la noi pe piata. cert este ca toate sfaturile pareau f competente si f aproape de obiceiurile de crestere si ingrijire ale occidentalilor. nu se recomnada baia zilnica din pricina expunerii excesive a pielii sensibile a copilasului la chimicalele din sapun si alte creme, plus ca ei nu au glandele sudoripare dezvoltate, deci NU transpira. era recomandata doar igiena funduletului dupa fiecare scaun si o mini igiena a fetei, gatutului si manutelor in fiecare dimineata sau oricand era necesar, din cauza de lapte regurgitat, scamutze stranse la gat, manutze baloshite etc.
un alt sfat pe care l-am mai auzit si in alte parti ale lumii, nu numai de la acest medic, este legat de faptul ca bb ar trebui sa doarma indiferent de anotimp, cu geamul deschis. exceptie fac zilele cu viscol, vant puternic, temperaturi extrem de scazute sau de ridicate.
iar la baitza sa se foloseasca apa de max 37 de grade, iar bebelusul sa fie lasat in caditza pana aceasta scade pana la 32-33 de grade.
noaptea sa aiba maxim 19-20 de grade in camera,iar ziua maxim 24.
cam atat imi aduc acum aminte.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
Irinukaaa spune:
Revin. Gata baica lui Patrick, o portie buna de urlete... astea erau bonusul ca n-are legatura cu baia si acum mufat la tzitzi. Pana se satura putin... ca iar parca vad ca incepe! 
Sherbi
. Si exact asa gandesc si despre cadoul nasilor.
Mi-am luat si eu wrap tot cu ideea ca mi se mai linisteste, dar nu am succes tot timpul cu el. De vreo cateva ori a dormit in el.
Iriss bine ai venit alaturi de noi. Sa ai o nastere usoara cu un bb sanatos si papacios. Nu inteleg ceva: "mamica lui ANDREI(15.09.2010)" - sigur 2010 ca ceva e ciudat...
Ralu deci clubul e mai mare decat imi imaginam. Macar nu ma mai simt singura
. La mine nu se linisteste tot timpul cand il iau in brate... cu insistente... cu cantece si dansuri cu el in brate de-abia, de-abia. Si cam la fel face si la sot. 
Pupam dulce buburuze de Aditza si de Ralu!!!
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
sherbi spune:
irinuka,cu siguranta e gresit 2010, insa la semnatura lui iriss vei vedea mamica lui andrei nascut in 2008. deci o eroare de tastare, insa mie mi s-a parut dpn-ul eronat in 28 feb cu um in 13.06. sincer, nu am facut niciun calcul, insa m-am luat dupa um-ul meu in 16.05, deci o luna mai devreme si cu dpn 20 feb, doar o saptamana mai devreme decat al ei.
iriss, poate ai gresit dpn-ul sau um-ul.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss_04 fetelor va multumesc la toate pentru primirea calduroasa ![]() vr sa va spun de pudra pt bebei,,,eu la andreiutza nu am folosit-o deloc,,,,mi-a zis si doctora ca poate inhala si nu-i ok si am aruncat-o pt listuza: Burtici cu buburuze de Ianuarie 2011 iriss_04 UM - 13.06.2010, DPN - 21-.28.02.2011+mamica lui ANDREI(15.09.2010) sarcina mea a descurs f bine pana acum,,,spre deoasebire de prima sarcina cand am stat aproape numai la pat,,, mai am fff putin si sunt fff emotionata va pup pe toate si revin,,,incerc sa tin pasul cu voi dar e f greu ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
bine ai venit alaturi de noi!

auzi..sigur e 2010??
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
DEEA_SAV NUMAI PESTE O ORA INTRA IN OPERATIE...TARA ASTA!NU SE POATE ASA CEVA S-O CHEMI LA 10-11..S-O TII PE ACE 12 ORE SI NEMANCATA!EA ZICE CA MAI REZISTA

curaj deea!
Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui Irinukaaa Revin. Gata baica lui Patrick, o portie buna de urlete... astea erau bonusul ca n-are legatura cu baia si acum mufat la tzitzi. Pana se satura putin... ca iar parca vad ca incepe! ![]() Sherbi . Si exact asa gandesc si despre cadoul nasilor. Mi-am luat si eu wrap tot cu ideea ca mi se mai linisteste, dar nu am succes tot timpul cu el. De vreo cateva ori a dormit in el. Iriss bine ai venit alaturi de noi. Sa ai o nastere usoara cu un bb sanatos si papacios. Nu inteleg ceva: "mamica lui ANDREI(15.09.2010)" - sigur 2010 ca ceva e ciudat... Ralu deci clubul e mai mare decat imi imaginam. Macar nu ma mai simt singura ![]() Pupam dulce buburuze de Aditza si de Ralu!!! Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010} www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului |
neuronii de gravida
15.09.2008''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Shines spune:
| citat din mesajul lui florintunde DEEA_SAV NUMAI PESTE O ORA INTRA IN OPERATIE...TARA ASTA!NU SE POATE ASA CEVA S-O CHEMI LA 10-11..S-O TII PE ACE 12 ORE SI NEMANCATA!EA ZICE CA MAI REZISTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() curaj deea!![]() Tunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa! |
vai saraca,pateste ca mine.
ea e de la 12 acolo deja
multa putere

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)