Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)
Raspunsuri - Pagina 18
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sherbi irinuka,cu siguranta e gresit 2010, insa la semnatura lui iriss vei vedea mamica lui andrei nascut in 2008. deci o eroare de tastare, insa mie mi s-a parut dpn-ul eronat in 28 feb cu um in 13.06. sincer, nu am facut niciun calcul, insa m-am luat dupa um-ul meu in 16.05, deci o luna mai devreme si cu dpn 20 feb, doar o saptamana mai devreme decat al ei. iriss, poate ai gresit dpn-ul sau um-ul. Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+1 zi marc ioan AMR 5 ZILE poftiti la poze noi |
nu am gresit...dar bebica este cu 2 sapt mai mare deci ar tr sa nasc pe 08.03.2011 dar pt ca am cezariana voi naste la sf lui februarie
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
RaluKara spune:
FELICITARI L CAZANGIU!!! BINE AI VENIT BEBE MATEI! SA FII MANCACIOS, NECOLICOS SI MAMI SA AIBE MUUULT LSPTIC PENTRU TINE
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
Shines spune:
Irina..sa va traiasca puiul!

Tunde..tii uscatorul catre burtica lui sa ii faca cald..eu pun o paturica si dau peste ea,se incalzeste bine si adoarme asa. sunt multi copii pe care ii linisteste doar zgomotul facut de uscatorul de par.
Adryii..incearca sa masezi zona aia zilnic, dar daca totusi nu te lasa durerea mergi sa te vada un medic.de la branula am avut si eu dureri in zona aia,era mai tare si inflamata,a trecut intr-o sapt cred.
Mayane..bine ati venit acasa
Lucia..in timp,scaunul bebelusilor isi schimba culoarea si consistenta. e normal. doar daca e kk foarte apos,diaree..atunci e prob. stai linistita
FELICITARI LORENA! BINE AI VENIT BEBE MATEI! SA FITI SANATOSI!
ce tare..e singura care a nascut fix cand avea dnp. da a fost ceza?
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
missmj spune:
| citat din mesajul lui sherbi un alt sfat pe care l-am mai auzit si in alte parti ale lumii, nu numai de la acest medic, este legat de faptul ca bb ar trebui sa doarma indiferent de anotimp, cu geamul deschis. exceptie fac zilele cu viscol, vant puternic, temperaturi extrem de scazute sau de ridicate. iar la baitza sa se foloseasca apa de max 37 de grade, iar bebelusul sa fie lasat in caditza pana aceasta scade pana la 32-33 de grade. noaptea sa aiba maxim 19-20 de grade in camera,iar ziua maxim 24. cam atat imi aduc acum aminte. |
Nici macar noi,oameni in toata firea nu dormim cu geamul deschis mereu, mai ales iarna.ce-ar fi acum dupa baita sa il culc si sa ii deschid si geamul ca e noapte si nu sunt temperaturi extrem de scazute
Iar cu baita, eu mi-am luat termometru de baie ca nu imi dadeam seama daca e apa prea fierbinte, si la 37 de grade mi s-a parut calduta. Apa cu care ii fac eu baie arata la termometru peste 40 grade...si mereu ii pun calda peste ca sa nu se raceasca.eu il scot rac din baie
Acum fiecare face cum crede

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
missmj spune:
saracuta deea_sav de cand sta in spital.oare nu a mancat nimic nimic? si mai are de asteptam o gramada pana are voie 

! (12.01.2011)
roxx26 spune:
| citat din mesajul lui luciact AJUTOOOOOR !!! fetele care stiti de la bbi, daca are in caca un fel de muci asa ...e grav??? zici ca sunt batuta in cap de ieri are si miroase si un pic altfel kk...si pana acum tampita de mine nu m am gandit ca nu e bine...sau n am intrebat pe nimeni mai bine zis...voi ce stiti?? |
LUCIA, si la noi a fost asa cateva zile, de cand cu beleaua care ne-a dus la internare..La noi pana la urma a fost o indigestie datorata prostiilor mancate de mine. Si intr-adevar mirosea mai neplacut ca de obicei. Si-a revent in cateva zile. Acu nu stiu ce sa zic, nu e obligatoriu sa fie si la tine la fel...dar nu e rau sa te gandesti ce ai mancat. Mai vezi daca si maine e la fel si poate n-ar fi rau sa-i recoltezi o coprocultura.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
Noapte buna

sa ne auzim cu bine dimineata
DE_EA;cum te simti?sa ne scrii...pupici
Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
Lili_g spune:
Azi raportez o zi de kko. Eu sunt racita de 3 zile iar bb a plans intr-una, n-a dormit decat in brate, mananca din ora in ora...oriunde il asez urla...si ma doare capuuuu'. Fie-mea vrea si ea atentie, casa e vraiste...
Tocmai ca ma minunam ce copil cuminte am. Dimineata adormea singur de 2-3 ori, sambata noaptea a dormit 6 ore - si eu asemenea de m-am inchinat de bucurie....n-am mai doarmit de nu stiu cand 6 ore continuu .
Facem botezul pe 26 feb, am aranjat tot, n-am trimis inca invitatiile
omu' meu a fost "gica contra", n-am cazut de acord la mai nimic...
Felicitari noilor mamici. n-am citit mai nimic din urma...
mamicileh
missmj spune:
noapte bune tunde
lili
sa treaca raceala si sa ai mai multa liniste 
! (12.01.2011)
bebelusi spune:
Si eu declar o zi ingrozitoare, cu plansete, colici, enervat si Vlad cu plansul exagerat al Irinei....si uite tot asa....cred ca ma bag la somn
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"