Ian-Feb2011- Hai Deea, Laura! BV Lcazangiu! (187)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lili.. sa treaca
hai ca maine va fi o zi mai buna cu siguranta.
nu te lasa..esti super mami tu

fac capitol si o zbughesc la somn

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

lilig, pup mamica obosita si bb maraicios. tu ai experienta multa si stii ca poate fi doar o faza trecatoare. nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate sa apelezi la fata cea mare sau la tati sa te ajute si sa te odihnesti un pic, asta daca bb nu suge exclusiv si asa des. sa inteleg ca micuta familiei este inca geloasa pe fratiorul ei. hai curaj, ca incet incet isi vor intra lucrurile intr-un ritm.

missmj, asa e. nici eu nu am tinut geamul deschis, insa temperatura apei nu a depasit 37-38 de grade, la fel si temperatura din camera, maxim 24. eu nu am luat mot-a-mot tot ce spunea dr., insa cred cu desavarsire in calirea copilului si nu sustin infofoleala deloc. la david am avut anumite temeri, mai ales ca m-am lovit de conceptiile celor din jur si parca nu vroiam sa-i fac rau cu mana mea, vazand ca-l port altfel decat erau ceilalti copii in jurul lui. dar acum, prin prisma primei experiente de mamica, voi fi si mai relaxata.
cert este ca david nu a fost bolnav pana a intrat la gradi mai mult de 2-3 ori, si atunci raceli normale.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

capitol nou

Mergi la inceput