Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
lenabum spune:
buna dimineatza
hai ca va mai dau eu o cafeasi sa gonim
care nea facut sa ne suparam
va servesc si un mic dejun delicios si sa uiytam
la multe lunite bebeilor de azi
Luca -
Damian -
George -
Mara-
Maia -
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maribell/maribell.jpg)
maribell spune:
'neatza mamici si bebici......
MULTUMESC TUTUROR PT URARILE DE PT TONY...SUNTETI NISTE DULCI
eu sunt mini zombi, de ceva timp tony nu mai doarme bine noaptea, faza e ca nu se trezeste , dar se pune pe burtica si se ridica pe marginea patutului(am din cel cu plasa si inca nu i-am coborat nivelul) si se da cu capul de el si maraie.eu ma scol o intorc pe spate, dar tarasenia dureaza la nesfarsit......iar de 3 zile se trezeste si incepe sa urle ca o pun pe spate si-mi ia o ora sa o adorm la loc.
treaba urata este ca de cand cu sarcina, am nevoie de mai mult somn si imi placea cand nu facea atata taraboi noaptea.adica ma trezeam de 2 ori ca sa-i dau papa, dar fara treziri sau urlete.stiti ce poate fi????
apoi suntem si racite amandoua.tony tuseste de multe ori pana vomita si horcaie muci sau flegme ce-or fi, noaptea mai putin, dar ziua cand doarme saracuta se chinuie rau cu tusea.
nu mai stiu ce sa-i mai fac.
pe 31 am fost la bucuresti pt vaccin si nu avea nimik, la o zi dupa.....boom....iar tuse si horcaieli.ii dau prospan ziua si aerius noaptea plus ser si picaturi.
la control tony avea 6.500g si 74cm la 7 luni si 3 saptamani....CEA MAI FOTOMODELA
cu mancarea solida stam mai rau zic eu.....adica maxim 10 lingurite si-si pierde interesul, probabil asteapta biberonul de dupa pe care il mananca tot.ii mai place iaurtul la maxim, din asta papa cate un borcanel de 170ml.papa cu succes covrigi, pufuleti si biscuiti....si e foarte incantata.si nu se ineaca.AM FETITA MARE .e asa de dulce....cand ii dau bucati de mar sau para in manuta sa pape ea si musca o bucata mai mare, ii spun "da la mami" si scoate bucatica imediat.....tare nu?????
deja sta in picioruse fara sa se tina(pret de cateva secunde)si incearca sa mearga singurica...dar inevitabil cade....
sunt un pic ingrijorata ca in afara de orele cand doarme, in rest sta numai in picioare, pe langa lada patului, pe langa pat sau sa o ti de manute sa mearga ea singurica.....oare nu-i face rau la piciorusele ei ca de paianjen???????
am inceput sa-i dau lapte de vaca(am vaca in curte) si-l papa super bine, dar curios e faptul ca face kk dupa fiecare biberon, exact cum facea cand era alaptata cu lapte de la san si e si galben si moale......habar nu am de ce?????? sper sa nu fie vre-un semnal de alarma
noaptea eu am biberonul pregatit in incalzitorul de biberoane...care dupa parerea mea este o mare inventie(ca si pampersi si servetelele umede)de fapt merge non stop de cand l-am cumparat.pot sa incalzesc si papica in el si pot sa fierb si apa pt ceai.am un biberon de sticla care e non stop in el(bine.....cu exceptia cand il spal)
nu stiu cine intreba de sterilizarea biberoanelor....eu una nu-i mai vad utilitatea, atata timp cat baga in gurita tot ce gaseste.biberoanele lu' tony sunt spalate cu peria si lichid de vase si atat iar tetinele schimbate cam la o luna jumate.
va pupik pe toate si urez tuturor bebeilor bolnaviori sa se faca bine, iar bebeilor care mai adauga inca o lunita in palmares...sa creasca mari si sanatosi!!!!!
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010
si......BOMBA
cu
13 s
GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
multumim de urari, azi facem si noi 8 luni...pfuai, nu-mi vine sa cred.
Corina, si eu, si eu am masina de spalat vase, o ador . uneori ma intreb cum de ne-a luat asa mult sa ne intalnim
. dar ia-ti una calumea, cat mai mare si cat mai puternica, altfel o sa ti se para a ai dat banii de pomana pe ea. recomand ori Miele, ori Bosch. asta dupa un studiu de piata amanuntit.
Traiesc in Orasul Alandala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Neata !
Am ajuns la capitolul 50 !
tuturor puiutilor care au mai adaugat si vor mai adauga o lunita !
Noi am fost plecati weekendul acesta; inca o data ne-a dovedit Sofia ce mult ii place ei in deplasari, daca ar putea numai asa ar fi . Tot ce e nou e interesant iar dorinta ei de explorare este mare. Am cel mai cuminte copil in deplasari
.
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Da? ![]() ![]() ![]() Cristina, ![]() ![]() 8 lunite frumoase ![]() Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali |
Buna!
Nu de pufuleti e vb (m-am exprimat poate gresit), ci de iepurasi.
Si eu mai citesc din cand in cand la pufuleti, si-mi plac tare mult.
Intr-adevar glumesc mult si e o atmosfera placuta.
Ar putea fi si la noi acea atmosfera, totul depinde de fiecare in parte.
ALINA
![](mamica.gif)
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Astazi mergem iar la dr, sa vedem cu mai e Justina..desi eu o vad ca se simte bine. LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Luca, Damian, George si gemenele Mara si Maia!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Crissy_C spune:
Neata!
Nah, ma miram eu ce s-au scris atatea pagini peste weekend! Si bineinteles, pe vesnicul subiect care aprinde spiritele! Cert e ca toata lumea a vrut sa dea sfatul pe care l-a considerat cel mai bun pt Vero si e pacat ca dintr-o intentie buna s-au iscat atatea certuri si chiar vorbe urate.
Nu stiu despre enterocolita la copii si sper nici sa nu aflu, dar stiu ca eu am avut o enterocolita odioasa cand alaptam si tot asa mi s-a spus sa intrerup alaptatul dar n-am facut-o si nu s-a lipit nimic de pitica. Poate pt ca odata cu eventualul virus/bacterie/brontozaur ce-o fi fost i-am transmis prin lapte si anticorpii sau poate doar am avut noroc, dar a doua oara la fel as face.
Dar vad ca din ce povestiti si la noi sunt medici care recomanda continuarea alaptatului in caz de enterocolita deci, ca pe toate temele, cate capete 'medicale' tot atatea pareri .
Legat de papat noaptea la bebeii pe biberon, si mie imi era groaza de momentul intarcarii pt acelasi motiv, ca se va trezi de tot pitica pana sa fac eu laptele, dar am observat in timp ca de fapt nu se trezeste de foame, daca sunt pe faza si o iau imediat in brate sau ii bag suzi adoarme in secunda 2 la loc, asa ca nu-i mai dau noaptea. E drept, nici nu cere, daca ar plange sau ar fi agitata i-as da. Dar in caz ca va fi nevoie, Maria, si eu am incalzitor de bibe, spune-mi te rog, daca il lasi in functiune el doar mentine apa la temp optima, sau o incalzeste incontinuu? Ca mie mi s-a parut ca daca il lasam si dupa bip apa era cam fierbintica....
Rocsy, ba eu, eu am cel mai cuminte copil in deplasari
Si cand te gandesti ca amandoua ne plangeam mai demult de anxietatea de separare, nu gresesc, nu?
Pe fii-mea a lasat-o deocamdata, ii place de toata lumea, se mai stramba la barbati necunoscuti, dar se obisnuieste repede si incepe sa le zambeasca gales.
Si cu cat vede mai multe locuri si mai multa lume cu atat e mai incantata!
Sorana, Anca ne vedem maine? Sau miercuri? Cand, cand? La cat va fi de frumos afara sapt asta poate bagam si o plimbarica in program, daca avem pe unde in zona.
aly_ spune:
Buna dimineata,
Am avut si noi prima noapte alba sambata spre duminica Eliza a avut febra.A dormit de la 7 la 11 dupa care pana la 4 deloc si pana dimineata in reprize de 20-40 min.Dimineata eram zombie toti dar ea era incercanata si apatica asa ca am mers la urgente.I s-a facut control ,analiza de sange si urina care au iesit in regula.Deci habar nu am ce nu a lasat-o sa doarma pt ca evident ceva o durea ca gemea,adormea in brate ,tresarea si incepea sa planga.Dr cred ca ori de la dinti ori ceva viroza.Culmea insa ca muci nu decat febra si un pic de tuse.Ieri a papat doar titi,noapte am dormit impreuna pt ca vroia titi din 2 in 2 ore si azi vad ca e mai binisor.
VERO Ma bucur ca Matei e mai
bine
CORINA masina de spalat vase e prietena mea cea mai buna
Onana spune:
Neatza si de la noi!
Am avut un weekend super incarcat, vizite, zi onomastice, program intens si placut.
Nu comentez ce sa intamplat pe forum zilele astea, oricum nu ma pricep deloc la subiect si prefer sa nu intru in astfel de discutii. Pacat insa de atmosfera de aici, nu mai e de mult cea de pe vremuri..
Cristina, Anca pai e perfect maine, va astept cu drag pe la noi la o cafea/cappuccino/ciocolata/ceai, ma gandesc dupa 10 dimineata, cand vreti voi, si daaaa, putem iesi si in parc, la 10 minute de mers pe jos e Parcul National (23). Ne auzim la tel sa va dau adresa exacta!