Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

cand zguby a jignit-o pe artu parca asa imi amintesc eu ca s-ar fi intamplat ,"s-a facut tot posibil" ca zguby sa fie eliminata de pe forum.

ALEin mandra de KARINA(01.06.2010)

Da?Credeam ca suntem un caz izolat,eu citesc mereu odiseea pufuletilor,si imi sunt asa de dragi desi nu le-am scris niciodata.Sunt niste mamici foarte unite,dragute si care se respecta,glumesc tot timpul,e veselie mare pe topicul lor
Si aici s-a intamplat ca la cealalta odisee ..asa am patit eu.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Ia sa-mi ziceti si mie va rog cum vine asta cu inchisul subiectelor..
Ca eu stiam ca doar moderatorii pot face asta, cand se implinesc 20 de pagini.
Pot si eu, cand nu imi convine, sa zic "subiect inchis" si sa nu mai posteze nimeni?
Serios?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Ia sa-mi ziceti si mie va rog cum vine asta cu inchisul subiectelor..
Ca eu stiam ca doar moderatorii pot face asta, cand se implinesc 20 de pagini.
Pot si eu, cand nu imi convine, sa zic "subiect inchis" si sa nu mai posteze nimeni?
Serios?!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Tu nu ai decat sa mai scrii si 50 de pagini pe tema asta.Poti face si un referat,nu deranjeaza pe nimeni.
Numai ca mie mi se pare o "cearta/contrazicere" aiurea in tramvai,si am zis sa incercam sa incheiem discutia pe cale amiabila,dar daca tu vrei,poti sa faci si un studiu cu privire la acest subiect.
Noapte buna tuturor!

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Eu am fierbator (mi-a fost de maxim folos, ca la termos trebuia ba sa racesc apa ba sa o incalzesc) si dau apa plata intr-un fiert la inceput apoi la fiecare bibe, il incalzesc la 40 gr si fac laptele imediat, in cateva sec.

Cat despre toata discuta asta, imi dau si eu cu parerea daca tot m-am nimerit.
Mi se pare ca unele dintre voi ati reactionat prea violent la parerea lui Ale si dintr-o data iar am ajuns la discutia inflacarata despre alaptat sau nu.
Iar avem cele 2 tabere din care cele mai agresive sunt cele care alapteaza si care vin cu replici dure si jignitoare (ex daca vreti, "frustrate, in necunostinta de cauza" etc) la adresa celorlalte care ce sa vezi, sunt destul de permisive si NU sunt impotriva alaptatului, dar sunt puse la zid!

Parerea mea: eu cand eram internata cu bebe in spital pe diagnosticul mult discutat aici (acum 1 luna), si cand il vedeam carpa in bratele mele, cu febra 39 gr, cu diaree apa 15/ zi (nu exagerez, ca le notam ora mereu), cu voma, cu plans de durere burta cu branula si perfuzie (si la fiecare tratament aplicat, ma treceau sudori reci sa ne tina branula, sa nu-l intepe din nou...), va rog sa ma credeti ca daca un cadru medical specializat pe probleme digestive (ca d'aia eram acolo) imi spunea sa sar de pe bloc apoi sa dansez goala in ploaie in 2 degete turnadu-mi acid pe mine, ASTA AS FI FACUT FARA EZITARE si nu as mai fi pus la indoiala alte balarii!

Deci da, daca imi spunea ca trebuie sa renunt la lapte ptr f scurt timp, asa as fi facut, ca nu era o tragedie ptr 3 zile si da, ma mulgeam si il alinam pe bebe in brate si tot asa. Deci solutii sunt daca intram in discutii la bani maruni.

Eu nu zic ca asa trebui, sau ca e usor, sau ca e gresit sa alaptezi (doamne fereste), dar hai sa ne potolim cu agresivitatea asta ca dr sunt prosti, ca "eu" stiu mai bine, ca aia sunt mai grasi ca aia sunt mai slabi si tot asa.

In spital, eu am vazut ca cele care alaptau bebeii si care aveau aceasta scarba de enterocolita, in continuare au fost lasate sa alapteze si aveau doar tratament, iar bebeii care papau LP, intr-adevar aveau regim cu LP fara lactoza. Si gata misterul, ce naiba

sanatate multa tuturor bebeilor; nu vroiam sa ma intind atat, dar mi-a scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Cand am fost internata la 20 de saptamani pt iminenta de avort, in salon cu mine era o viitoare mamica in varsta de 16 ani care era convinsa sa ea poate sa-i ofere copilului tot ceea ce-i ofera o mamica de 30 de ani copilului ei.....binenteles ca nu am contrazis-o cu toate ca nu eram de acord.

Fiecare credem ca nu crestem copilul cel mai bine si e foarte important pt noi si copil.....asta inseamna ca incercam cu toate puterile nostre sa facem acest lucru. Nu conteaza daca e alaptat la san sau cu biberonul.

Ale tu te-ai simtit "atacata" si gata i-ti iei jucariile si pleci....eu zic data viitoare sa nu mai spui ca pleci daca nu ai de gand....nu de alta dar tu singura te descreditezi.

A si cred ca fata ta nu e frumoasa datorita laptelui praf

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Artu, multumim de capitol nou. Sper sa fie unul frumos, cu vesti bune despre copii sanatosi, voiosi, mancaciosi si fara certuri.

Eu personal am sarit in sus si am simtit nevoia sa imi expun punctul de vedere, nu pentru ca Ale avea un alt punct de vedere decat mine. Ce m-a deranjat a fost tonul si vehementa cu care si-a expus punctul de vedere. Vehementa insotita si intarita de altfel de emoticonurile folosite. Pe mine asta m-a deranjat, nu faptul ca avea ea o alta parere. As mai avea de spus si comentat la subiectul asta, dar ma opresc aici. Este posibil sa fiu eu mai sensibila la diversele nuante si tonuri folosite. Pentru mine ele sunt importante in comunicare, mai ales in cea scrisa cand mesajul este lipsit de elemente care intr-o comunicare fata in fata l-ar face mai usor de inteles.

Corina de mult ma tin sa te intreb: ai facut servetele umede? Cum te impaci cu ele? Sanatate multa ca am inteles ca nu ti-e tocmai bine zilele astea. Felicitari iepurasului pentru zambetul dintos. Aaaaa, am vazut-o pe Maria cantand cu tati. O incantare de fetita. Poate cand vine vremea frumoasa o punem de o intalnire printr-un parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
S-a incalzit vremea afara si spiritele s-au "incins"!
Nu ma bag, nu cunosc, nu doresc sa stiu mai mult decat am nevoie!
Asa, ca doresc tuturor copilasilor sanatate, mamelor, asemenea, plus multa INTELEPCIUNE la deciziile luate in cresterea copiilor.
De am fi toti la fel, de ne-am trata, creste, toti dupa aceleasi reguli parca ar fi plictisitor sau poate viata ar fi mai usoara. Who knows!

Asa ca va ofer "TUTULOR", o si plimbari dese in aer liber, caci vine primavara.

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza,

Azi e zi de dentist iara

Alina, am facut servetele, si le folosesc "part time", pentru ca n-am ajuns inca la o formula care sa-mi fie comoda si sa ma multumeasca. Dar perseverez
Multumesc frumos pentru complimente la adresa piticutei, si eu abiaaaaaa astept sa treaca frigurile, ca sa ne putem aventura la plimbari lungi. Eu am tramvai direct pana la mall-ul de langa voi, sa stii
Ne putem vedea acolo la o cafea, daca ai chef.

Si acum usor offtopic, dar pentru ca s-a mai discutat pe aici despre electrocasnice, intreb si eu: foloseste cineva masina de spalat vase? Eu vreau sa cumpar si initial ma gandisem la una din aia micuta, cam cat un cuptor cu microunde, dar mi-a zis cineva ca e mai mare bataia de cap cu ele, si sa-mi iau una mare, standard.
Pareri, recomandari?
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata! Am facut si noi ochi!
Nicoleta, unde e cafeaua? Ca ma obisnuisem!

Corina - bafta la dentist, poate azi scapi de nesuferita aia. Eu sunt fericita posesoare a unei masini de spalat vase. Daca vrei, povestim. Dar, ca sa sar direct la concluzii, ti-o recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Am baut-o eu toata! M-a chinuit tare rau fi-miu sambata noapte, asa ca am bagat o cafea combinata cu un ness de dimineata, sa rezist pe baricade la serviciu.
Va o fer si voua cu drag, dar nu asa strong, sau mai e cineva asa chinuit cu somnul si nevoia de a fi coerent?

Si pe mine ma intereseaza chestia cu masina de spalat. Ma apuc de renovari si sa stiu daca insist pentru o asemenea scula sau nu.

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput