Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*
Raspunsuri - Pagina 5
maribell spune:
CRISTINA IUBITA, eu am un incalzitor ieftin luat la promotie din spania , care nu bip-aie ci are o rotita si o fixez la temperatura care imi trebuie, adica 40 grade si asa tine biberonul.nu-l scot din priza niciodata(exceptie cand il spal)iar bibe e non-stop in el, il reumplu cand folosesc apa si gata.la noi apa pt cerealele care se fac fara lapte, sau pt ceai o am mereu gata noaptea.iar de cand ii dau lapte de vaca il dau mai tare ca sa-mi incalzeasca bibeul mai repede.nu pot lasa bibe cu lapte de vaca in el pt ca se acreste.
mie una imi este tare util de cand ii dau lp, pt ca altfel urla mititica de foame pana ii fierbeam eu apa si i-o raceam.bleah
te
si sper ca ti-am fost de folos.....
cat despre scandalul de peste weec-end, subscriu la ce a spus CRISTINA.....sunt sigura ca nimeni nu vrea sa faca rau cu intentie.toate vrem sa ajutam, chiar daca sfatul e dat din propria experienta, fie ca am citit undeva sau ca am auzit la vre-un dr sau vre-o vecina.sper sa va treaca supararea si sa va impartasiti experientele cu noi pt ca unele dintre noi chiar avem nevoie de sfaturi(de toate felurile)si chiar EU UNA am invatat o gramada de la voi.
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
ancutzicab spune:
Maribel, cu riscul de a naste o noua controversa, nu as sta cu constiinta impacata daca macar nu te-as intreba: esti decisa 100% sa ii dai lapte de vaca?
r_ocsy spune:
crissy : am observat ca daca suntem plecati de acasa, d-ra uita de mine la vederea noilor peisaje si a persoanelor ... la fel, place pe toata lumea iar mie nici nu mai zic ca am momente de respiro atunci
.
Cat priveste papa noaptea, Sofia s-a lasat de tot ... ea papa doar de la tziti si cum laptele se imputinase a renuntat sa mai pape, decat sa traga mult pentru nimic mai bine doarme. Se trezeste acum de sete zic eu, ca dupa cateva inghitituri de apa adoarme.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
lenabum spune:
vad ca nu va placut cafeaua mea
cu placere
apropo de laptele de vaca noi mancam de 4 luni bine merci
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si
mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
maribell spune:
ANCA IUBITA....nu ma supar eu asa usor
, eventual daca nu-mi convine ceva , nu mai scriu o perioada si apoi ies din barlog cu cate un mes, pt ca de acest forum sunt dependenta si m-am obisnuit cu voi.![]()
despre lapte de vaca ce sa zic....intr-adevar, am stat mult sa ma gandesc si am ajuns la o concluzie proprie si personala:de cand am venit in ro si m-am mutat la tara mi-am mai schimbat oarecum opiniile.adica in sensul ca oricum copilul o sa fie expus la tot felul de crocobauri din alimente, fructe sau legume, pt ca nimic nu mai este sigur, nici chiar ce plantezi cu mana ta.vb lu'prietena mea, "nu pui tu chimicale in gradina , dar vin pe calea aerului din china ....de ex"
apoi faza cu LP, sigur ii fac reclama, ca e mai bun ca are enspe mii de vitamine dar in final tot chimicale sunt, iar eu cum ii dau lu' tony fier si vigantoleten...inseamna ca LP ramane momentan o risipa de bani, pt ca de fiecare data arunc o gramada din cauza de tony mofturos.asa ca laptele de vaca fiind mereu mult, proaspat si la indemana mi-a facut cu ochiul iar tony il papa mai bine.pana si dr-ita din buc mi-a dat unda verde.
PLUS ca din experienta nasei mele si a verisoarei mele, care au facut totul ca la carte, cu totul bio etc.....acum copii nasei mele au o alergie la un component continut de toate alimentele provocandu-le o eruptie de bubite.....adica cum mai spunea cineva pe aici, il feresti cat poti acum de anumite alimente si cand o sa intre in contact cu ele e posibil sa reactioneze rau.
sunt sigura ca dr recomanda LP pt ca sunt cumva instruiti sa o faca.totul e ca un cerc vicios.te trimit la anumiti dr, anumite farmacii, anumite medicamente totul pt comision/bani/profit.....intr-o romanie, intr-o lume in care nu mai poti avea incredere in nimeni.....ai in tine si-n instinct.sigur ca o sa-i fac analize....chiar sunt curioasa daca o sa aibe carente de vitamine...
si chiar sunt curioasa dacA DEZVOLTAREA EI DE ACUM IN COLO VA FI DIFERITA.o sa va tin la curent.....![]()
pana acum cu LP nu a luat cine stie ce in grutate, dar sa lungit....sa vedem acum cu laptele de la joiana ce o sa fie.
oare sunt o mama denaturata ca fac experiente pe propriul copil????
wow cat m-am intins....offfffffff.....si cate mai am de adaugat.sper ca la al 2 lea bebik sa pot alapta eu.
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
rosanne spune:
Salut
Imi dati si mie niste idei de papa cu galbenus de ou? Eu ii fac galbenus cu spanac si mamaliguta cu galbenus, branza si unt.....legume cu galbenus nu prea ii place.
O reteta de papa care a avut succes la noi a fost carne fiarta cu cartof dulce, mazare si praz (ultimele trei preparate la abur) si blenduite impreuna.
O zi buna.
Roxy
mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
lenabum spune:
bianca mananca galbenusul doar amestecat cu banana si branzica
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si
mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Alinutzaa spune:
salutare
Roxy eu ii mai fac Antoniei:
- broccoli cu un pic de malai ca se ingroase si cu galbenus
- cartof cu branza de vaci si galbenus
- cartof + dovlecel + galbenus
Daca imi mai aduc aminte ceva combinatii, revin.
Diana parca era autodiversificata, nu? Vezi ca mailul comun este o carte cu 100 de retete pentru autodiversificati, cu siguranta gasesti acolo si retete care sa includa oul.
Alinutzaa spune:
In alta ordine de idei, ca sa ma si laud un picut, sora mea este insarcinata. Maine implineste 41 de saptamani si spera ca saptamana asta sa vina bebelina de bunavoie si nesilita de nimeni, sa nu ajunga la inducere.
Cunoasteti metode, mai mult sau mai putin stiintifice, care sa o convinga pe cea mica sa iasa sa faca cunostinta cu mami?
Daca ma vedeti pe aici agitandu-ma si scotand motatele, iertati-ma va rog. Sunt doar o viitoare matusica emotionata!!!!!!![]()
aly_ spune:
In legatura cu galbenusul de ou: ieri cand am fost la urgente cu Eliza una dintre intrebari a fost daca am introdus ceva nou in alimentatie? la care eu raspund:galbenus de ou.Vai dar cine v-a spus sa dati ou copilului? Ce era sa spun ? de pe forum
Deci astia aici recomanda dupa un an oul
Alina