Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!
Raspunsuri - Pagina 7
claubut spune:
fetelor, am incercat sapun poze pe albumul de pe picasa
am incercat cu parola indicata de voi acum cam 3 saptamani, dar nu merge. S-a schimbat ceva?
mami de Matei Alexandru(21.03.2007) si
in 30s cu Eduard Andrei
AMR 9 sapt
simonacip spune:
seara buna fete.
N-am mai apucat deloc sa intru, cand am vazut azi ca am un capitol intreg si 6 pagini...le-am citit asa pe fuga.
Felicitari pentru eco fetelor!
Am vazut pozici frumoaseLavi(sa-ti fe de bine...mi-am luat si eu vopsea azi...sa ma fac iar deschis...desi inca sunt in cumpana si nus tiu sigur) Madutza (super pozica, iar fiu-tu...ti-e copie fidela
), ryana, arati f bine mamico...12 kg, minunat!!!
Ailed, sa stapanesti sanatoasa carutul!!! Misto de tot!
Pisuc, hai ca ai intrat si tu in linie dreapta cu cumparaturile!
Strumpf, ma bucur c-ai intrat cu vesti!!!burti e minunata, unghiile rosii la locul lor
Si matzul e grozav. E d epreferat asa nu??? Decat real...
Anaxena, nemaipomenita burtica si asortarea ochilor desenului cu costumatia ta sexoasa. Mi-au placut tare mult, iar voi niste haiosi!!!
Cami, hai ca trece timpul...si cu asa sfaturi bune si complete de la AIled...n-ai cum sa nu reusesti!
Roxy, Stefy, Andreea,Happy 

tare fetele
Simona, mami de baieti
David, Matei si
36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Fetelor sunt rupta de oboseala! A stat omul care ne ajuta de la 10 la 3 jumate sa ne puna galerii, lampi, televizor, ceva tablouri, si intre timp zgomot, curatenie pe langa el (noroc si cu mama!), apoi am macat - am dormit o ora si ne-am dus pana la biserica la Sf Nectarie ca in fiecare WE. Acum am pus si perdelele, si pregatesc masa de seara. Pentru sotul care lucreaza ceva, ca eu am niste arsuri groaznice ![]() ![]() ![]() Miki, eu am aflat chiar de la un punct Romtelecom, unde au pliante - se cheama Optiunea bebe. Gratuit primesti Babyphone cu 2 terminale, evident cu prelungire abonament 2 ani; exista si monitor video, dar acela costa vreo 100 si ceva de euro. Uite ce am gasit eu pe net: http://www.romtelecom.ro/personal/voce/optiuni/bebe/ Dar se poate achizitiona doar dupa ce nasti fiindca trebuie mers cu certif de nastere al bebelui. Va imbratisez. Sa mai trec si de saptamana asta si tare bine va fi apoi!!! ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s32 cu un dragalas |
multumesc mult de info

mami de Vlad 09.04.2009 si
s36 cu
strumphitza spune:
Buna seara burtici! ![]()
Ce mai faceti ? Eu acum m-am trezit din somnul de dupa-amiaza
, azi am servit ca ieri am fost pe drumuri pana tarziu si nu am mai apucat, dar si azi am fost pe afara dar am venit mai repede foarte obosita si am spus sa bag un nani mic de o ora sau doua
tare bine mai este cand te odihnesti bine si suficient
Vad ca si ieri si azi dupa ce merg putin asa sau ma obosesc stand in picioare ma iau contractiile, cred ca asa sunt, nu stiu sigur, dar simt cum mi se intareste burtica si parca ma strange sau parca se invarte bebe tare pe acolo, asa o fi ?
habar nu am cum e o contractie, cred ca asta e... ca simteam cum imi vine sa fac pe mine, de durut nu doare tare dar imi cam taie un pic rasuflarea si ma facea sa stau locului putin ... se uita Nick la mine si nu stia de ce ma tot opresc si i-am spus ca sa imi trag sufletul ca se misca bebe , dar era mai mult decat atat...
sper ca astea sunt contractii care prevestesc nasterea dar sa mai stea bebe acolo pana la termen, la 40 sapt, la sfarsitul lui martie... inca nu am pregatit camera si nici bagajul de spital nu-l am tot... saptamana asta o sa ma duc sa cumpar restul ce imi mai trebuie![]()
Am fost azi sa mai luam una alta, completare la acesorii si lucrusoare pentru camera lui bebe
ca am stat aseara si ne uitam pe catalogul magazinului unde am dat ieri comanda de mobila si accesorii si am vazut ca nu am luat chiar tot , toata colectia de accesorii
deci ne-am dus sa luam si restul sa fie colectia completa 
Abia astept sa ajunga tot acasa si sa ii facem camera , o sa fie o rasfatata cu asa o camera 
Dupa ce am iesit de la magazin si am dat comanda Nick imi spune ca well done
, eu ii spun inapoi , da da, well done la tocat banii
am cheltuit cam toate econonmiile ce le aveam pentru bebe
, mai am cateva sute de lire pentru terminat cu bagajul meu si cosmeticele lui bebe si gata , bebe poate sa vina ca suntem pregatiti ![]()

Ma duc sa imi fac un suc de portocale si apoi sa vin sa citesc ce ati mai povestit de aseara pana acum ![]()
_
Mind the Bump!
33+
Sophia Nicole
AMR 7 saptamani
millie spune:
Happi felicitari pt.vestile bune
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
30s
xeo spune:
La mine au racit toti.Pe rand.
Intai loaza de 10 ani a facut febra mare, gat si sinusuri inflamate ...o minunatie.Am pazit-o ca pe butelie vreo doo zile.Nu mergeau antibioticele traditionale.Traiasca azitromicina, ca daca nu ...chemam ambulanta.
Sor'sa o duce vitejeste pe picoare.Bagam numa simptomatice deocamdata.
Dixtractia maxima e cu sefu' de trib , care se da rau ranit in aripa.Nici nu prea vrea buline, e tafnos si geme lat in pat.
Pe mine m-a ferit Dumnezeu.Si-i raman datoare pt asta.
In alta ordine de idei : la Constanta m-au cam dezamagit marile magazine la capitolul haine de bebelusi.
Pana si la Kiabi am ramas cu ochii in soare.Marfa multa, colorata,scumpaaaa rau - o salopera/pijama n-o prea iei fara 50ron.
Acolo poti lasa lejer o avere si sa ajungi sa constati ca tot iti mai trebuie ceva.
Se vand body-urile,ok.Mah, da nu se intreaba nimeni cu ce acoperi copanenele lu' bebe.Am ametit cautand niste pantalonasi mici si bumbacosi.Nik! Da' in schimb au blugi si raiati , de parca moaca o sa iasa la club fix dupa ce-l scot io din spital.
Mai caut...
Vazand de aproape patuturile pliante am constatat ca m-am sucit.Nu mai vreu d-ala.O sa iau de lemn.Mai trag cu chiu' la voi.
Carucioarele din hipermarketuri parca-s facute la betie
.Un fash aspru si rigid le acopera,asa in ciuda parca.Next step ar fi sa puna niste musama...
La ceilalti copii am avut unul atat de versatil , moale si manevrabil , incat acu' ma apuca nervii cand le vad p-astea!
Am gasit scoica veche, http://www.select2gether.com/cosco-safari-in-africa-collection-baby-travel-system in stare foarte buna- pusa la pastrat in pivnita.
Caruciorul l-am dat, si ..deci ...nu mai egzista.Scoica o voi folosi cu drag, pt ca nu seamana cu nimic din ce-am vazut pana acum...
Si sa crap io daca inteleg de ce la Americuta iei cu 200 de dolari un ccarut echipat full , iar la noi iti trebuie peste 1000 de dolari pt ceva vag asemanator...
Eh, angoase de gravida, nu?
Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ...
30+
AMR 9 saptamani
copiloi spune:
Buna seara! Ma mai primiti? 
Am venit sa dau si eu raportul, inainte de a intra in luna a 9-a ![]()
La ultimul control, la 35s 3z, bebe avea 2770 g (+/- 404g).
BPD-ul e de 9,04 cm, si femurul luuung, de 7,39 cm (ca pt 37s 6 z
).
Dupa ce in ultimele 4 saptamani s-a rotit prin burtica, acum e cu capul in jos, dar cu circulara simpla de cordon
. Am fost necajita cat a fost in pozitie pelvina, mai ales ca citisem ca o cauza ar fi faptul ca am stat prea mult jos, asezat....si asa a fost....in decembrie si ianuarie am stat fff mult la calculator ca trebuia sa termin un articol....Dar vad ca bebe s-a intors si sper sa ramana asa.
Colul e de 2 cm, inchis, deci mai am pana la nastere.
Am facut si testul ala de toleranta la glucoza, la recomandarea medicului, care a iesit ok.
La capitolul kg, stau cel mai bine, cred, dintre voi, in sensul ca am luat cele mai multe ![]()
. Dar nu se vede, parol
Ca si multe dintre voi, suntem in pregatiri de amenajare a noului apartament. A durat si dureaza mult, pentru ca a trebuit sa facem tot in el, asa, pe gustul nostru...Nu cred ca va fi gata pana la nastere, dar asta e, ne vom muta dupa, toti 3 o data ![]()
Dupa lungi cautari si nehotarari, am comandat azi caruciorul
. Mi-am zis ca nu ma ridic azi de la laptop pana nu comand o data caruciorul, caci altfel, iar trebuia sa mai petrec ore intregi pe net sa caut caruciorului ideal, care, de fapt, nu exista
Pana la urma am comandat www.baby-markt.de/Kinderwagen-Babytragen/Hersteller-A-Z/ABC-Design/ABC-DESIGN-Turbo-6s-Macchiato-inkl-Tragewanne-3-in-1-Kollektion-2010.html?force_sid=6b251dc5eb33111fe2c1c432e1871e80&listtype=search&searchparam=ABC%20DESIGN%20Turbo%206s%20Macchiato%20inkl.%20Tragewanne%203%20in%201%20Kollektion%20" target="_blank">asta, din Germania.
Pe langa varianta sport, are si landou....iar scoica am comandat-o separat.
M-am uitat cam costa varianta asta in Romania, si, ca de obicei, muuult mai scump: pe mine, cu tot cu scoica m-a costat mai putin decat daca as fi luat caruciorul din RO, unde sub 16 milioane nu l-am gasit.
Oricum, mai toate cumparaturile le fac din Germania, sa le achizitionez din Romania ar fi muuult mai scump 
Patutul cred ca-l voi lua din IKEA...am sa rog pe cineva din Bucuresti.
Cam asta-i. Revin cu un nou raport in luna a 9-a
.
Si cu siguranta voi fi aici, la facut galerie pentru fluturasii de februarie 
35 +
cami_antonia spune:
strumph sa va fie de bine cu cumparaturile
sa iasa camera asa cum va doriti
xeo iti dau dreptate
f scumpe magazinele de bebici din cta
offffffffffff
si eu am zis ca 50 ron e prea mult pt o pijamaluta
da ma rogasta e
defilam cu ce avem
sanatate maxima bolnaviorilor
copiloi bine ai reaparut
ce bine ca ti-a iesit bine testul de glucozaaaaaa
da poti sa-mi zici ce valoare ai avut la glicemia de dupa o ora dupa ce ai baut glucoza?
simona chiar vroiam sa intreb de tineeeeeeeeeee
nu te mai vazusem de ceva vreme
viss
... s-a intamplat in sfarsit minunea?
ma bucur enorm
sper ca a decurs totul ok
sa va fie de bine la toti trei
e bine sa pastrezi legatura
ca e tare de treaba x
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI
copiloi spune:
cami, eu am facut testul cu 75 g glucoza, la 2 ore. Prima valoare a fost 84, a doua 114.
35 +
madutza_bra spune:
am fost la cumparaturi, si am mai luat masuta de infasat (..ma rog..salteluta aceea tare de pus peste patut..eu pe aia o numesc masa..) si cos de rufe pt fata ![]()
M-am indragostit de hainutele de bebei din Auchan. fetelor, daca nu ati facut inca toate cumparaturile, mergeti acolo ca sunt super frumoase si la super preturi. Am luat pt fata un set cu helanca, colanti si bluza, 30 RON
, si la baietei au lucruri ff frumoase. Pt varsta lui Cristi insa nu prea am avut ce alege..doar un tricou..sa nu zic ca la baiat nu am luat nimic ![]()
stefy, daca iti aduce mama ta cartea Mama si copilul roaga-o sa cumpere editia noua. Fata de cele de pe vremea lor, s-au schimbat destule si cartea e revizuita cativa ani 

happi, ma bucur ca inca nu ai nacut
Maine tb sa fim pe pozitii cu motatele dezmortite ![]()
Rhynna, cum a ramas pt maine? La ce ora tb sa fi la spital?
yasmi, 
sa se faca bine buburuza,
pisuc, hai ca nu mai e mult inca o sapt 
clabut, parola e aceeasi, probabil face figuri site-ul
simo,
hai fa-te frumoasa 
cami 

xeo, si eu ma oftic de preturile de aici
, si bma mai oftic ca cei de la amazon.com nu trimit carucioare in ro..
copiloi, felicitati pt eco 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 8 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

dragalas