Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!
Raspunsuri - Pagina 6
ailed_dota spune:
va pup , mergem sa luam papa si sa iesim cu fata la joaca ca e frumos tare afara...

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
bb_yasmi spune:
merg si eu sa iau pranzul 
s apoi culc buburuza... sper sa mai fie cineva dupa aceea la o tacla 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 13 zile !!!!
madutza_bra spune:
multumesc feteleor 

as iesi si eu la o plimbare, dar sunt prea obosita, plus ca daca merg mai mult ma iau contractiile...asa ca merg la somn.
ally,
pt starile de apatie, baga niste treaba prin casa, ordine, sters praf, re-aranjat hainutele lui bebe
din astea ![]()
arwen92,
sa cresca mare si frumos Darius. Pupici si din partea lui Cristi 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 8 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
stefyapost spune:
am razbit sa citesc si eu ce am lasat in urma si ma bucur ca nu a venit inca barza fara a face si eu galerie...
deci......

hai rhyana

am vazut si pozicile 
..inca o "slabanoaga"
...felicitari pt cele 12 kg...
am ajuns la concluzia ca suntem o odisee plina de sexy-mama![]()
...pana acum nu avem cazuri extreme de kg(doar 3-4 in plus care cred ca le v-om pierde usor)...nu a ajuns nimeni la +20 de kg si nu cred ca cele care care inca mai au ceva timp pana la nastere v=or ajunge la asa kg....deci sigur cand v-om face primul meeting v-om fi un grup de super sexy-mamici

am mai vazut ceva poze noi- pe anaxena pictata- tu esti o sexoasa si acum
...si ai o fam super frumoasa
am vazut si pe yasmi cu freza noua
- si cu ale ei kg..

maduta cu puiutul ei-sunteti niste frumosi

strumphi-frumoasa burticuta si kitty

daca am omis pe cineva sa ma ierte- memoria de gravida
partea 2-
madutule-mai ai asa de putin...ma iau pe mine emotiile
... faza cu facutul cuibului cred ca nici eu nu o am
..de maine intru in covoare si perdele....am vazut ca citesti din "mama si copilul"..mama zice ca si ea tot cu o carte de-a lor m-a crescut si ca mi-o v-a aduce si mie.
aaaaaaaa...si cel mai important...felicitari pt pisulica la olita

alinaaaaa-sper ca nu ne-ai uitat si ca sunteti bine..pupicuti la mamica frumoasa si bebe alex

delia-super carutul. mie imi place fff mult rosu pt baietei.
dorinut- si carutul tau e super- bine ca nu l-au avut pe primul. 
cam atat....restul fetelor multi
si multe 

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

miki1979 spune:
pisucmic, cum e cu oferta aceea la Romtelecom de iti da un babyphone gratuit sa-l folosesti ? am intrat pe siteul lor si n-am gasit nimic..oare la ce tip de abonament se da ? si e babyphone ( aparat monitorizare bebe ) sau monitor video ( il vezi pe bebe ce face in camera lui pe internet cu ajutorul unei camere ) ?
va pup

mami de Vlad 09.04.2009 si
s36 cu 
ralukab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna, fetelor.off, am ajuns si eu azi la zi cu cititul - raluka - eu vreau sa comand caruciorul de gemeni de pe acelasi site.tu scriai ca l-ai cumparat pe al tau, ai dat coamnda prin telefon,mail, sau ai mers la sediu? eu as vrea sa-l vad inainte,sa pun mana pe el,sa-l verific..l-ai primit in 24 ore,cum scrie pe site? - ryhana- tu m-ai intrebat de ce treb sa ies afara ptr toaleta.pai, este ultima camera construita la casa- care e stil vagon, eu stau in partea din fata a casei,si treb sa ajung in spate. avem in plan ptr toamna viitoare sa construim un hol de vreo 7 m care sa duca pana la baie, pana atunci insa astept primavara oricum incep sa-mi treaca fitele, sa ma acomodez.de cate ori am tendinta sa fiu nemultumita, incerc sa nu manii pe Dzeu ca nu stau asa rau, si ma rog sa fie bebicii sanatosi.- cami- am auzit de la o pasarica, ca esti o tipa super.pana am sa ajung sa iti multumesc si personal-, as vrea sa te vad si eu la fata, intr-o poza mititica pe picasa, din departare, cu umbre..asa ca, te rog eu..haipune si tu o pozica, sa putem asocia randurile si gandurile, si cu o figura de mamica ![]() 32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() AMR 4 SAPT. |
Viss, eu am vazut caruciorul intr-un magazin acum vreo 2 luni, mi-a placut foarte mult dar am zis ca e prea devreme sa il iau. Intre timp am cautat cea mai buna oferta si l-am comandat de la idealbebe.ro
Am dat comanda de pe site (adauga in cos, trimite comanda), nu am sunat, pe la 5 dupa-amiaza si in maxim 10 minute m-au sunat pentru confirmarea comenzii si a culorii. A doua zi in jur de 8 seara am primit produsele. In Bucuresti nu livreaza prin curier, vine coneva de la ei si probabil de aceea a ajuns mai tarziu. Totul a decurs foarte rapid, nu am avut niciun fel de probleme. In aceeasi comanda am avut si cadita de baie.
Poti sa suni sa intrebi unde poti vedea caruciorul sau il poti cauta pe google sa vezi unde ai putea sa il vezi intr-un magazin.
Mother to be
35+
VladAMR 3 saptamani
Happiness_4_us spune:
Intru sa scriu ca nu am nascut si nici nu are de gand M sa apara curand.
Colul a ramas lung si inchis, o idee mai moale decat acum 2 sapt la control, dar nu sunt semne de nastere.
Mi-a recoltat cultura de col, plus sange si am dus urina, totul e ok, astept cultura de col sa vedem ce si cum, sper sa fie ok si asta.
N-am mai apucat sa intru ptr ca vineri am avut zi lunga, am ajuns acasa dupa-amiaza tarziu si franta de oboseala, am cazut lata iar ieri am avut musafiri toata ziua, simteam ca nu se mai termina, unii veneau altii plecau, ca la nebuni.
Azi efectiv m-am odihnit.
Sper sa scriu maine mai mult.
In linii mari suntem bine!
Va
nsi aveti grija de burtici!
Mamica fluturasului Andrei si
37+
Maria
bb_yasmi spune:
happy te dadusem nascuta deja...si fara majorete ![]()
felicitari pt vesti bune de la eco. ce greutate ti-a spus ca are M?? 
simo, ce faci mami??? 
ce liniste e pe aici....

buburuza mea e racta....ii curge nasucul intr una si tuseste....:(( sper sa nu urmez eu...
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 13 zile !!!!
pisucmic spune:
Fetelor
sunt rupta de oboseala! A stat omul care ne ajuta de la 10 la 3 jumate sa ne puna galerii, lampi, televizor, ceva tablouri, si intre timp zgomot, curatenie pe langa el (noroc si cu mama!), apoi am macat - am dormit o ora si ne-am dus pana la biserica la Sf Nectarie ca in fiecare WE.
Acum am pus si perdelele, si pregatesc masa de seara. Pentru sotul care lucreaza ceva, ca eu am niste arsuri groaznice 

Miki, eu am aflat chiar de la un punct Romtelecom, unde au pliante - se cheama Optiunea bebe. Gratuit primesti Babyphone cu 2 terminale, evident cu prelungire abonament 2 ani; exista si monitor video, dar acela costa vreo 100 si ceva de euro. Uite ce am gasit eu pe net: http://www.romtelecom.ro/personal/voce/optiuni/bebe/
Dar se poate achizitiona doar dupa ce nasti fiindca trebuie mers cu certif de nastere al bebelui.
Va imbratisez. Sa mai trec si de saptamana asta si tare bine va fi apoi!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s32 cu un
dragalas
cami_antonia spune:
fetelor seara buna
noi am iesit azi mult pe afara
si dimineata
si acum seara am fost putin pana la manastire la techirghiol
si abia ne-am intors
'sa profitam de timpul frumos de afara'
desi la noi acu e destu de racorel