Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutare burticute si mamicute!!! am revenit si eu!!! ieri cand sa ma pun pe facut galerie a cazut netul...si abia azi au venit sa il repare...cica de vne e routerul..ei stiu mai bine
sper ca nu am pierdut nimic important ...fug sa citesc din urma
va pe toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Ally, iar?
Fa ceva, ca nu e buna starea asta...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Ally si eu eram cam plictisita dar m-am apucat sa fac ordine la creme si farduri..am o gramada

Millie ce mai faci? Timeea cum e, abia il asteapta pe bebe?

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza , tare dulce este Cristi, sa va traiasca!!! Ma bucur ca ai mai pus poze si cu el ca imi era dor. Burtica ta este la fel de frumoasa...Nu imi vine sa cred ca de maine intr-o sapt vine si bebelina ta....

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, ...nu stiu ce am, zici ca sunt ploata...sunt moale, fara chef de nimic. Saracul sot tot incearca sa ma inveseleasca dar, slabe sanse. O sa iesim la o plimbare ca asa trebuie sa-mi revin.
Dorinutza, eu ieri cand eram la fel de plictisita m-am apucat sa fac o musaca si parca imi mai revenisem....ca a iesit suuuuuuuper buna....mai am o portie...

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Dorinuta .Timeea nu stiu cat al asteapta pe bebe sau cat realizeaza ca mami are un bebe in burtica dar arata cu degetul burta la toata lumea si spune bebe bebe

Eu in schimb am intrat intr-un fel de depresie cred, nu prea mai am chef de nimic,mie frica de apendicita sau sa nu nasc mai devreme

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 29s

Mergi la inceput

fetelor trezirea!
ce e cu starea asta pe voi!
astenie de februarie.....?
ia bagati voi niste cioco, inghetata ( ca aveti voie), iesiti la plimbare, la un shopping, la un film daca mai puteti sa stai pe scaun o ora jumate...( eu am fost in decembrie dar greu a fost..)

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Millie ceva ceva intelegea ea de bebe

Ailed chiar o fi vreo astenie pre-primavarateca . Eu ce sa deprimata nu's...da nu mai am rabdareee sa-l vad pe mititel...Stii gluma aia: "Da-mi Doamne rabdare...da repedeeeeeeeeeee" . Chiar citeam ca in ultima luna de sarcina ai impresia ca timpul efectiv sta in loc.

Fetelor puneti mana si cititi, va scoate din orice stare

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

eu am o stare de multumire de cand am rezervat carutul..., eu deocamdata sunt in pozitia pe locuri fiti gata ca n-am luat mare lucru si intentionez sa-mi ocup timpul la 36-37 de saptamani ca atunci va fi pt mine pragul psihologic naspa( la varsta aia a sarcinii am pierdut ingerasul..) pana atunci live the moment...oricum la cat de ordonati sunt fica-,mea si ta-su am ce face in fiecare zi

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, felicitari pt cerutul la olita!! ce frumoasa pozica ai pus...si cu burticu' de fetita si cu baietelul!!!

dorinutz, felicitar pt achizitia caruciorului.....l-am cam analizat si modelul asta....dar mi-a fost frica sa comand fara sa fi vazut cum arata live. mi-a placut mult!!

roxy, inca nu au inceput emotiile....probabil de cealalta saptamana
momentan am o combinatie ciudata de sentimente...ma bucur...imi vine sa zambesc....sa fiu vesele asa din senin....apoi imediat ma cuprinde frica, teama...si intrebarile...oare ma voi descurca cu amandoi copilasi....ce greu o sa fie primele 2-3 luni...etc..etc

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 13 zile !!!!

Mergi la inceput