Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!
Raspunsuri - Pagina 8
strumphitza spune:
Am revenit dupa citit din urma
imi fac lectiile la zi sa nu mai raman in urma 
Am vazut pozici de rhynna, super tare mamico, 12 kile zici uh? nu se vad
... iti doresc nastere usoara daca te duci maine la inducere si intalnire placuta cu bebe 
Catank, ai gasit babyphone?
sa ne spui si noua ce ai ales pana la urma si cum e 
Iony tu ce mai faci pupacioasa ![]()
? iar intri numai sa ne pupi si sa ne spui noapte buna ?
esti gata cu toate pregatirile pentru Sara , camera, carut,patut, tot ? bagajul tau pentru spital ?
Ailed imi place carutul
, si patutul, dar eu una nu-s adepta acestui tip din mai multe considerente, dar nu conteaza ce imi place mie nu ?
sa stapaniti sanatosi ce ati cumparat si sa vina dodoloatza pe lume sanatoasa si sa va bucurati de ea
mari ce spune de pregatiri, de burtica? crezi ca o sa fie geloasa sau e deja destul de mare si intelege mai bine ? ![]()

Pisuc, o sa iti arat pozici cand e camera gata, link de la site nu trimit aici ca nu vreau sa-mi aud vorbe si eu ca am dat o caruta de bani pe ceva ce in cativa ani o sa o plictiseasca pe Sophia si o sa vrea ceva mai de fitze
Am hotarat ca nu mai vobesc de cat si cum am cheltuit pe lucrusoarele de bebe, ca iar se interpreteaza si sincer in trecut m-a deranjat tare, pot sa cheltui mii de lire pe ce vreau eu ca doar nu am bagat mana in buzunarul niciuneia de pe acest forum ca sa ma judece
Sper ca ai inteles 

dorinut@ , sper ca azi esti mai bine 
vezi ce se intampla daca nu mi-ai trimis si mie o gogoasa? ![]()
Yasmi, pozici cu camera lui bebe dupa ce primim lucrusoarele si instalam tot si aranjam pe pozitii
Viss, imi pare bine ca ai avut o zi buna ieri cu verisoara, dar imi pare rau ca nu ti-a fost tocmai bine dimineata 
Bucuruzele ce fac ? a mea bubulina e iar super linistita si mi-e cam frica nu stiu de ce , poate are iar una din acele zile linistite... sper sa revina la dantzuiala ei curand ca tare bine face la moral cand e mai activa ![]()
Wmagnolia, in cate saptamani esti acum ? cand ai DPN ul ? Ma bucur ca ti-a placut la cursul prenatal, si eu am venit de la acel curs cu un super sentiment , plus dupa ce am vazut in ce super conditii o sa nasc , face foarte foarte bine la moral 
Roxy, ai cam lipsit azi de la apel? iar plimbareli sau stat pe cnaapea cu sotul la tv ?

Ally, iesi din starea de plictiseala ca nu face bine
eu ti-as recomanda niste inghetata de aia buna ... eu inca visez la una de aia cum am papat ieri... pistachio, melone e limoneeeee

Millie, sa stapaneasca buburuza sanatoasa lucrusoarele primite azi cadou 

Stefy, pozici cu camera lui bebe ne arati ? 
e gata totul ? Cat despre mamici care nu au luat multe kilograme... ehh poate tu nu, eu da ...vreo 14 pana acum
si sper sa nu ajung la 20 pana la final, acum dupa ce mi-am facut de cap cat am vut musafiri , ma pun iar un pic la regim, ca am cam exagerat cu dulce , mancat tarziu si grasimi... deci o sa trec inapoi la regimul meu mai sanatos, fara dulciuri, fara paine , fara mancat seara
sper sa ma tina naravul si asa sa tin in frau kilogramele 
Happiness, ma bucur ca ne-ai dat de veste, ma gandeam ieri la tine ... sper ca sunteti bine toti , pup mare pentru A 
clabut , da s-a schimbat parola de vreo 2 sapt , de aia nu mai poti intra cu vechea parola
schimbari de primavara ![]()
Simona, ma bucur ca ti-a placut si de kitty a mea
, nu numai de burtica
cred ca am inceput sa innebunesc cu jucariile astea, atata eu cat si sotul, cumparam amandoi in prostie, ieri am cumparat eu o ratusca simpatica de la magazinul unde am dat comanda de lucrusoarele lui bebe si el a cumparat-o pe kitty, sa nu mai spun cate mai am pana acum primite cu alte ocazii ![]()

Xeo, ai facut o descoperire super valoroasa in pivnita
, te-a scutit de ceva cheltuiala, cat despre carucior, ehh... nu stii ca asa-s cam toate preturile in ro, fata de US sau alte tari ? cred ca in ro comerciantii cred ca sunt bani si curg la vale pe parau, tu numai te duci si ii culegi 
sper pana la urma sa gasesti ceva bun si eftin si pe gustul tau 

Copiloi, iar te bagi in fata ?
nu ti-am spus ca eu ocup locul I cu coronita la kilograme ? ![]()
Nu te cred , deci sa ne arati pozici cu burticuta de luna a 9a
Frumos carut si ieftin, in cat timp il ai acasa ? ![]()
cami, multumesc 
Acum sunt la zi cu lectiile, da ?
Ma duc sa ma intind putin si sa vad daca trezesc bubulina, ca a inceput sa ma ingrijoreze, nu prea a miscat azi mai deloc
.... sa nu mai spun ce stire urata am citit azi in ziare despre o vedeta de aici ca ma apuca si mai rau disperarea si imi intra si frunzele , nu numai morcovu` adanc de tot
nu stiu de ce ma gandesc tare mult in ultima vreme la ceva ce nu ar trebui, stau mereu cu grija, ca de ce nu misca, ca de ce aia, de ce ailalta... off fel de fel de ganduri negre imi trec prin minte 
deci mai bine ma duc eu sa trezesc bubulina sa imi danseze putin 
O seara buna , revin mai tarziu !!! 

_
Mind the Bump!
33+
Sophia Nicole
AMR 7 saptamani
AllyLaur spune:
Strumphitz,
am vazut burtica
...tot mai maricica
si frumoasa foc. Sa stapaneasca bebelina Nicole sanatoasa toate lucrusoarele
...abia astept sa vad camera...sunt convinsa ca o sa iasa minunata. In ceea ce privesc kg
...am studiat toate pozele tale de la inceput...si pana acum si ochiul meu de soacra
spune ca esti la fel...nu te vad NICI macar mai rotunjoara....esti la fel...poate mai burtoasa si mai frumoasa![]()
.
Sambata imi ajunge si mie mobilierul lui bebe Eddy
!!!
Ally ,
Eduard 32 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
rhynna spune:
Dorinut am salvat nr.tau si vei avea mesaj cu detalii dupa ce voi naste..
Madutza In jur de 10-11 cand intra dr meu in garda...o sun maine sa vad la cat imi zice ea sa fiu.![]()
In 39+ ne apropiem de 40 cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
AllyLaur spune:
Rhynna, iti tinem pumnii pt maine
...sa ai parte de o nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios si binenteles refacere rapida.
Deci, maine pe la 11....scoatem motatele???
Ally ,
Eduard 32 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
madutza_bra spune:
Rhynna, iti tinem pumnii si scoatem majoretele la cafeaua de dimineata
![]()
![]()
n-am mai umblat de vre-o sapt si acum ma dor picioarele de parca as fi alergat la maraton 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 8 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
stefyapost spune:
madutule-cartea cea noua este cea postata pe contul comun????
struphule eu sunt o grasana am 14 kg luate-de fapt aveam,astept marti sa ma cantaresc la dr ca m-am lasat de cantaritul zilnic
de cand cu poftele astea de necontrolot. camera la puiut noi inca nu am facut...o tinem cu noi in dormitor macar pana la 6 luni si in timpul asta aranjam dormitorul ei...
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

ailed_dota spune:

am revenit
...
ne-am plimbat, am papat afara
eu -piept de pui la gratar cu legume( dovlecei, vinete, ceapa, ardei si ciuperci) tot la gratar...
, incredibil cum poti sa mananci si gustos si sanatos...

i-am luat mariei haine pt la toamna
de la reduceri... geaca groasa, helanci , rochitze, pantaloni... gata ii mai trebuie doar ciorapi si chiloti cand vine toamna
si nu am putut sa plec dintr-un magazin fara un trening bleu-turcuaz cu topul cu fermuar si gluga si care pe el desenate stelutze de mare, delfinasi si caracatitze....marimea ...
68 de cm , ca am zis cat de lunga sa se nasca...![]()
, de restul i-am aratat lui iubi ce vreau ca nu stim exact cat o sa fie de lunga
strumph stiu ce spui cu patutzul... daca eram acasa la noi i-as fi luat si eu un transformer mai mult ca sigur...din lemn alb
, dar cum noi tb sa mergem si in rom.., vrem sa mergem si aici la mare, si prin excursii( asa am fost si cu maria de mica
), e mai practic asta, azi chiar am vazut varianta bej in alt magazin, dar cum noi l-am comandat deja acolo....dar e 
, am vazut si garnitura de pat asortata
madutza ma bucur ca ai gasit la fata lucruri frumoase... stiu si eu ce combinatii misto gaseasti acolo, eu ii luam mariei in fiecare toamna tot ce-i tb si gaseam sa o si asortez ca aveau totul la nuantza...
copiloi si aici ( unde orice e cu 30 mai scump ca-n romania ) obiectele de copii-carutz , patutz sunt mai ieftine ca acasa
vad ca si tu faci un bb lung

stefy
yasmy
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
rhynna spune:
Multumesc Doamnelor...chiar si eu abia astept sa beau o cafea dupa ce voi naste...adica una intreaga...ca asa am mai luat eu cate o gura...
Sper sa se termine totul cu bine...si sa fie copilul sanatos...in rest durerile le suport eu...sper
..Nici nu stiu daca cu epidurala aia mai frica imi este ca imi baga acele alea in spate sau de contractii.....si sper sa fie un anestezist bun pe tura
In 39+ ne apropiem de 40 cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
ailed_dota spune:
hai ca l-am trimis inainte sa termin
![]()
cami
, dorinutz, ally, mikki, roxy, scrish, pisuc, deea, simo (multumesc!), stefana, viss, mandreeac, alina06, alinan(mami
), lalely, catank, felicitas, giuliaa, 

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
ma duc la 
, ca maine iar scoala ...
si tb sa facem cafeaua devreme sa scoatem pt
rhynna motatele...
mami de