Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 4
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Tuuundeeee, Doloressss...ce semnaturi faine aveti fetelor!!!!! [poate nasteti dupa termen.... Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
ASA-I CE BINE NE STA CU SEMNATURA 38+?

mai avem un pik..
Tunde
38+1z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
Wudy spune:
Doamne Roxx prin cate a trebuit sa mai treceti si voi.
Bine macar ca bebe Catalina este bine si ca nu avea niciun virus, nicio infectie. Dar saracutza cat antibiotic a luat, oooffff.
M-am lamurit si eu cu astia de la privat. Pana la urma era de asteptat ca sunt aceeasi medici ca si la stat, nu sunt altii. Nu zic ca toti sunt fraieri la stat, dar parca in ultimul timp numai idiotenii auzi.
Iti este teama sa te doara capul ca medicii astia sunt in stare sa-ti faca operatie pe creier pentru asta.
Si eu am un super stres cu Medlife-ul asta. Aveam o parere buna dar parca aud numai lucruri negative in ultimul timp.
Ma mir de unde tu/voi mai aveti atata putere. Va admir mult pentru asta.
Sanatate multa
Te pup 
Alina viitoare mamica
38+ 
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
mirela2 spune:
roxx imi pare rau ca ati trecut prin asa nebunie
eu le dau protectis 5 picaturi/zi
am terminat sesiunea, mi am luat de o grija
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 roxx imi pare rau ca ati trecut prin asa nebunie eu le dau protectis 5 picaturi/zi am terminat sesiunea, mi am luat de o grija ![]() mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
felicitari!!!!!!asa mama..rar

bravo!esti o descurcareata de nota 10..sincer
Tunde
38+1z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
loutzy spune:
Roxx imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin atatea.

sa fie bine de acum incolo, sa fiti toti sanatosi si sa nu mai aveti nevoie de vreun medic.
Felicitari Mirela ca ai terminat sesiune. Esti o super-mami, nu stiu cum ai reusit sa te imparti intre bebei si sa mai si inveti.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
babyleeks spune:

FELICITARI MAYANE!!!

offf roxx prin cate ai trecut
...eu stiu de spitalu de copii ala de langa parcu tei ca e ok...emilia irza sau cv de genu parca
e spital de copii ...nu i particular...
roxx26 spune:
MIRELA, felicitari mami, esti un exemplu pt noi!

BABYLEEKS, din pacate epopeea noastra a inceput tocmai la spitalul asta, inainte de a ajunge la Medlife, si nu prea a inceput bine... am povestit eu zilele trecute, probabil nu ai avut timp sa citesti! pup fata
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
ocsanica80 spune:
Roxx imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin toate cretinatatile unui sistem mai mult decat incompetent; chiar aseara la stiri am vazut ca un tatic avocat a dat Medlife in judecata, cere despagubire 1.000.000 euro parca nu stiu exact ca am vazut catre sfarsit reportajul, pentru ca fetita care s-a nascut acolo i-au spart vena nu stiu cum si exista un schimb de sange intre vena si artera ceva genul asta nu am inteles exact; oricum cea mica are 3 anisori acum si saracuta a trecut prin mai multe operatii pentru a se reface, in prezent a ramas cu piciorul respectiv mai umflat decat celalalt si multe varice pe el; un caz cutremurator si tocmai la Medlife;
39+
Maria-Sofia
AMR... 1 zi
Roxana
babyleeks spune:
recunosc ca nu am citit ....imi pare rau sa aud ca acolo a inceput...
azi facem o saptamana

am mai pus poze cu mititelu meu
mirela2 spune:
fetele lui mama, pupici

si voi sunteti niste super mami
cu sesiunea nu m am stroflocat prea tare, m am bazat pe memoria vizuala, ca la cat timp am avut eu de studiat

tot timpul e dedicat copilasilor
plus rufe, mancare, aspirator..........
cat a fost mama, a fost mai usor, ca facea ea mancare si curat, plus rufe si le mai si calca
acum tre sa le fac eu pe toate
asta e
copii sa fie sanatosi
azi Robi, care e foarte calm, a fost tare marait, nush cea fost cu el
Razvi e nervosul casei, pana ii dai mancare, ca apoi se linisteste si adoarme singurel cateodata, daca nu, la mami in brate
acum dorm......in jur de 9-10 e trezirea, facem baie, laptic si nanii pana la 2-3, dupa care incepem sa cerem iar mancare si sa scartaim......somn in suturi
dar, trec ele si astea si ne facem noi mari
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)