Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am vazut bebei frumosi de INAIOANA
MADALINA_M
ANDRI 31
FATA MARE DE ROXX
FOXY LE

Sa va traiasca copilasii ,sa fiti sanatosi!

Tunde 38+1z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Noi am iesit un pic afara, am dat o tura mica de cartier, dar eu-s speriata de bombe mi se parea prea frig, prea vant... am fugit imediat in casa.

Merg si eu sa vad poze!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

roxx imi vine sa cand ma gandesc cata incompetenta, nesimtire si nestiinta ne asteapta de azi inainte si cum de fiecare data va trebui sa ne informam zdravan ca sa fim siguri ca nu ne punem copiii in pericol, lasandu-i pe mana doctorilor.
Eu cred ca i-as strange de gat pe cei care au recoltata analize, pe cei care au prescris tratamentul minune cu antibiotic, pe cei care au pus un diagnostic fara probe concludente... merita nu sa le faci scandal, ci sa ii dai in judecata pentru incompetenta.
Ma bucur in schimb ca buburuza nu are nimic, nici rotavirus, nici Klebsiella ( apropo infectie cu Klebsiella trece foarte greu...eu am avut de mai multe ori si am tot luat antibiotic intravenos catee21 de zilee) si sper din suflet sa nu mai aveti emotii d-astea

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Doamne, frumosi copilasi am vazut, unu si unu!!!

Mergi la inceput

intrebare si-a cumparat cineva sling? Daca da, de unde, pe ce site (daca de pe net) SI CAM LA CE pret; am vrea sling, nu wrap, ca am inteles ca wrapul poate fi greu de folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORICH eu l-am luat pe asta, nu cred ca voi puteti comanda de pe amazon, sper sa fie bun, anume l-am ales pe cel mai ieftin, in caz ca nu prea e de folos. Am si wrap si baby carrier pentru bebei mici, de la o prietena. Sunt utilata cu de toate
www.amazon.com/Comfy-Baby-Sling-Carrier-Colors/dp/B002KSCA8U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1296917094&sr=8-1" target="_blank">SLING

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Ooo...Doloress ce fel arata!! Cred ca sta bine totusi bebele..
Uite, eu am gasit site-ul asta sling.ro, nu-s scumpe, dar ma uit ca tuta si nu stiu ce model sa aleg (nu ma ref la culoare, au mai multe feluri de sling)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

LORICH eu l-am luat pe asta, nu cred ca voi puteti comanda de pe amazon, sper sa fie bun, anume l-am ales pe cel mai ieftin, in caz ca nu prea e de folos. Am si wrap si baby carrier pentru bebei mici, de la o prietena. Sunt utilata cu de toate

DOLORESS;de exemplu pe site-ul scris de Lorich scrie ca bag slingurile sunt interzise deja in America..merge numai ring sling...cica cele tip bag nu sunt sigure..de ce oare??????

Ceea ce aratai tu era un bag sling..nu?

Mergi la inceput

Eu am avut port bebe kangur..Bjorn B.stiu sigur ca nu am dat la nimeni si nu-l gasesc..era albastru inchis..si l-am folosit ff mult..
MAI RAMANE SA FAC INVENTAR LA SOCRII..

Mergi la inceput

Tuuundeeee, Doloressss...ce semnaturi faine aveti fetelor!!!!!
[poate nasteti dupa termen....]

Mergi la inceput