Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 2
sherbi spune:
felicitari, mayane! sa-ti traiasca papuasul darius!
te asteptam pe baricade!
mey fetelor, respectati-va ordinea, ca devenim geloase astea cu burtoiul la gura
.
roxx, bine ca pana la urma nu are vreo infectie buburuza! deja incep sa-mi fac probleme si cu particularii astia. mai dam si o gramada bani. daca nici in sistemul privat nu gasim siguranta, atunci nu ne ramane decat sa fugim pe alte meleaguri
. sa dea domnu sa ne fereasca de rele!
sanatate multa si doamne ajuta sa nu mai aveti parte de peripetii!
pupam buburuza mica si dulce sa se simta bine de-acum incolo!
mirela,ce mandra esti de motaneii tai! sa-ti traiasca sa va bucurati de ei! iar pe tati ar trebui sa-l implici in ingrijirea celor mici ,indiferent de pozitia sau mofturile pe care le face. este parerea mea, nu ma lua in seama daca nu consideri necesar.
mamica*3!
mai aveam de spus, dar sta david calare pe mine si ma buruiaza!
maine fac 38 de saptamani! yupiiiiiiiiiiiii!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
37+marc ioan
AMR 7 DE ZILE
poftiti la poze noi
Doloress spune:
RROX - of ce rau imi pare! Din pacate asta e concluzia mea, dupa 3 ani de forumeala si de comparatii occident-Romania, la noi in tara din pacate se prescriu prea des si prea repede antibiotice.
Pai eu voiam sa zic, dar am zis ca nah, nu sunt laborator... cum sa aiba rotavirus cand ea era vioaie si papa cum trebuie, pai al meu a avut de doua ori rotavirus si a fost ca o leguma, febra 40, vomat continuu si diaree continuu. Si refuza sa pape orice, ca-i bagam cu forta apa pe gat sa nu se deshidrateze.
Si la virus nu se da antibiotic oricum, n-are nici un efect.
La infectia urinara la bebelusi stiu ca se mai face si febra mare, deci iar nu prea se potriveau simptomele.
La noi aici - 2 saptamani a stat Patrick cu febra 40 si a trebuit sa facem radiografie sa se confirme pneumonia, sa ne dea in sfarsit antibiotic. Se dau foarte greu si probabil au ei un motiv. Continua cu probiotice sa-i refaci flora intestinala. 
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Lorich spune:
roxx
eu am o parere f proasta despre CMU; stiu cazul ala dat la tv cu copilul care a avut o reactie alergica la anestezia (pt CT) si desi sunt clinica de fizte si figuri, aveau super aparatura de resuscitare, dar era in tipla, la subsol!!!
loutzy ce bine ca n-are febra!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
bb_yasmi spune:
felicitari mayane!!!!!!!!!!!!! 
wowww ce se apropie si randul meu....eu aveam aceleasi sapt cu mayane....

merg sa citesc cum a luat-o nasterea...ca numai ce vb cu ea si nu avea nici un simptom...
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 14 zile !!!!
sherbi spune:
yasmi, cate kile mai ai?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
37+marc ioan
AMR 7 DE ZILE
poftiti la poze noi
lavi02 spune:
roxx, scuze ca ma bag, mai citesc si eu pe la voi.
Din ce zice pediatra fetelor mele plus o prietena doctorita plus din experienta mea (ratata la Medlife) cel mai bine se fac analizele la IOMC si la Institutul Cantacuzino.
Sanatate!
Probiotice nu stiu daca e absolut necesar sa-i dai daca o alaptezi, laptele matern contine si el probiotice.
adryiii spune:
Roxx, prin multe ati trecut voi
Chiar putem trage invataminte

mami fericita de
Elena Alexandra
roxx26 spune:
Am pus trei pozici noi, de la aniversarea de o luna!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
Sherbi;felicitari!pt saptamani
Roxx;multe peripetii..bine ca nu avea rotavirus!
Eu fac siesta..am f papa la baieti..
E urat si intunecat afara..sufla tare vantul..cred ca va ninge
pupici
Tunde
38+1z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!