Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Simo, Tunde...

Vasilasanita, nush sa ti zic cat aveam ...rezultatul nu l am luat, a ramas in spital, iar la a 2 a analiza urocultura a iesit sterila...dar mi a iesit in sumar urina frecvente leucocite, frecvente hematii, , nu erau trecute cifre
iar ce zici tu ca de la lohii pot aparea hematiile...ce sa zic, eu una m am spalat bine bine inainte sa recoltez pipi si am avut grija sa nu ajunga in recipient ceva din vagin, am pus un tampon steril ca sa acopar vaginul,...

mirela felicitari pt sesiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE - cu slingul nu prea m-am interesat daca sunt interzise sau nu, eu insa nu cred, ca mi se par destul de securitare. O sa vedem noi, cum ne descurcam eu el

LORICH - la mine e exclus sa nasc dupa termen, ca nu e voie la diabet, dar dupa cum il vad pe bb Kevin, cred ca ar sta pana la 42, ca vad ca e drumul liber si el tot n-are de gand sa coboare.

Trebuie sa-mi pun si eu AMR ...

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Roxx, ori ai tras-o ori nu!! Inseamna ca nu conteaza in ce oras esti, daca e s-o patesti, o patesti! Multa sanatate la amandoua si...nu manca niciodata mancare mai veche de 3 zile ( cu ziua in care e facuta, inclusa)...

FELICITARI, MAYANE!!!
BINE AI VENIT, DARIUS ALEXANDRU!!!

Multumim barbacsu de Mayane...foarte atent din partea ta! Felicitari!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

doloress, si tu ca si mine! pana acum ne temeam ca nu ducem sarcina la bun sfarsit si acum ne temem ca nastem la supratermen.acum, de nascut, nu ramanem noi nenascute cu siguranta. cred ca ne dezavantajeaza si ca suntem la sfarsitul odiseei aproape, si parca nu ne mai vine randul odata.

loutzy, multa sanatate la bb, sa treaca mucisorii!

kitzy, doamne ajuta sa treceti cu bine peste interventie.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 37+marc ioan
AMR 7 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

roxx, noi am facut la CMU abonament pt pitica, asa e, dar deocamdata nu am apelat deloc la ei; eu personal am abon de la serviciu facut la medlife si dupa 3 ani si ceva de apelat la ei sunt lamurita... de-aia ne-am spus ca facem la CMU, macar incercam altceva; dar e exact asa cum ai spus, sunt aceeasi medici la stat si la privat; multi din dr buni au plecat in strainatate, ramane sa alegem dintre cei care au ramas..

doloress, sherbi, tunde, stati cuminti, fetelor, ca mai bine spre sf odiseei sa creasca buburuzele maaaari in burtica; de-abia ne linistim si noi si va facem galerie!!

MAYANE FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!
BB SANATOS SI CUMINTE !!!!!!!!!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

FELICITARI MAYANE!!!BUN VENIT BEBE DARIUS ALEXANDRU!!!SA FII SANATOS,MANCACIOS SI NECOLICIOS!!!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Roxx-imi pare tare rau sa aud prin ce peripetii ati trecut.Ma bucur ca pana la urma mititica nu are nimic.Multi si sunteti niste curajosi.
Mirela-super mamica ,felicitari pt terminarea sesiunii.Ai scapat de un stres.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Eu astazi nu am mai fost cuminte...am iesit si am mancat in oras si apoi la cumparaturi...a fost asa bine sa evadez din casa...

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ce liniste aici

noi am terminat baia..innotul,gimnastica si masajul. doarme bebe dus.
acum trec si eu la masaj si creme..pe urma imediat la somn pentru ca azi am iesit afara si m-a sarit randul de la somn

nbuna

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Intru si eu dupa ceva timp sa felicit noile mamici SI sa transmit multa Sanatate la buburuze
azi batem recordul Ynnis doarme de la 5 deci daca ne prinde 8(ora de aici) am batut recordul
in rest suntem bine papam si facem greva somnului

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput