Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

haaaaaaaaaa ce cascata sunt de oboseala nici numele la baiat nu il mai scriu cum trebe Yannis scuzo pe mam ca e cam obosita

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, ce dragut e programul vostru zilnic...sunt dulci foc pozicile cu Edu cum se balaceste cu colacelul!
Cat despre iesit..noi inca nu iesim din casa, si asa cu atatea plimbari la dr am scos pitica din casa mai mult decat speram...

DE-EA, e foarte bine ca iesi acum, o sa stai o perioada bunicica in casa dupa ce nasti, de o sa te saturi!

FETELE DE LA FINAL DE ODISEE! Nu va grabiti, mamicilor, vine si vremea bebeilor vostri! O sa vedeti ce galerii colorate si pline o sa aveti, ca abia se reaseaza toata lumea pe pozitii pana atunci!
Eu una promit sa nu mai patesc nici o belea si sa nu ma mai desprind de forum!Pupicei!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Noapte buna Shines.
Fetelor mai stiti careva ceva de Fluturash?Nu a mai dat nici un semn de mult...

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoarUnTatic spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Este foarte important instinctul tau ca parinte...

Hi all girls, eu sunt sotul lui roxx, si ma aflu in premiera pe acest forum (am mai postat un mesaj la Discutii generale - "revoltele din lumea araba" dar nu cred ca va intereseaza prea tare subiectul)...
Felicitari pentru toate fetele care au nascut in ultimii 1000 de ani si care vor naste in urmatorii 1000 de ani...

Dupa cum ati fost informate de roxx, bebelina noastra Catalina-Victoria (in varsta de 5 saptamani maine) a trecut recent prin niste momente de groaza inutila... nefiind bolnava de nimic, mai multi doctori, atat de la IOMC "Alfred Rusescu" (fost Emilia Irza), cat si de la Medlife, i-au bagat in vena antibiotice fetei mele fara ca ea sa fie bolnava de nimic...

O sa va povestesc cateva detalii contextuale, cat mai pot sa fiu de obiectiv in acest moment:

1. Medicul pediatru la care am ajuns cu sprijinul unui prieten bine intentionat, este Adela Radulescu (sefa sectiei de pediatrie de la IOMC), care este o femeie bine intentionata, dar putin prea ocupata pentru a mai fi cu picioarele pe pamant, iar varsta si mediul de munca nu o ajuta deloc... poti sa fii cel mai bun dr din lume - daca lucrezi intr-un cort din Sudan mai bine iti dai demisia... unicul aspect care m-a deranjat la ea a fost ca duminica dimineata cand fata mea a avut febra 38,4 si diaree, am sunat-o si i-a raspuns lui roxx la telefon cu fraza "ce vrei, ca este duminica dimineata?"...

2. IOMC "Alfred Rusescu" - fost "Emilia Irza" este un spital de stat... este plin de rromi si arabi... nu sunt un rasist sau ceva de genul asta, dar oamenii pe care i-am vazut pe acolo cu copiii bolnavi erau jegosi la propriu (nici nu ma mira ca au copii bolnavi, nu vreau sa ma gandesc cum o fi pe la ei pe acasa, la spital era lux pentru ei probabil)... saloanele spitalului erau arhipline (am numarat intr-un singur salon vreo 5 mamici plus bebelusii lor bolnavi, cu diverse diagnostice), iar medicul meu pediatru nu a binevoit sa se deplaseze acolo pentru ca era duminica.. am zis sa dau o sansa oamenilor ca eu nu prea am umblat prin spitale la viata mea:
- o asistenta (Ana-Maria sau ceva de genul asta) care a vorbit la telefon cu dr. Radulescu si s-a panicat ca era sefa ei, iar dupa ce a vazut fata a diagnosticat gastroenterocolita acuta, cu necesar antibiotic si perfuzie pentru hidratare (diagnosticul asta s-a dovedit ulterior a fi PERFECT FALS)...
- dr. de garda era o tipa pe nume Moldovanu, care a dat acelasi diagnostic (PERFECT FALS), dar a zis ca nu mai trebuie perfuzie, ci doar antibiotic, si a internat-o pe roxx cu bebelina...
- asistentele le vorbesc copiilor cu "fa" (atunci cand voi nu sunteti de fata) si cel putin in cazul nostru, i-au spart Catalinei 2 vene pana au nimerit-o la a treia cu branula... la externare am avut nevoie de rezultatul partial al analizelor si ni s-a spus ca nu se poate elibera daca se externeaza la cerere... am dat shpaga la o asistenta si s-a putut in 5 minute...
- cand le-am externat pe fete, o individa care completa un formular a intrebat-o pe roxx "cate clase" are (ambii avem studii post-universitare, deci ni s-a parut o intrebare de rahat)... ma intreb cate clase avea asistenta aia care i se adresa cu "fa" unui bebelus...
- dupa 4 zile, cand m-am dus sa ridic rezultatele finale ale analielor recoltate la 30.01, am dat peste o asistenta care parea a fi drogata... i-am spus numele fetei si mi-a adus niste rezultate ale unor analize de urina (noi nu recoltaseram asa ceva), cu mentiunea ca nu exista alte analize pe numele copilului meu, de am ramas stupefiat... plus ca rezultatele erau cu diagnostic grav, dar diferit de celelalte de la Medlife si de la IOMC din 30.01... am plecat cu ele la masina socat, incercand sa imi aduc aminte ce se intamplase pe 30.01.. in masina mi-am dat seama ca erau analizele unui alt copil cu numele de familie similar cu al meu :))... m-am intors la asistenta cu pricina si i-am explicat situatia... mi-a spus ca analizele Catalinei nu pot fi luate decat de la laborator, daca am rabdare... cum rabdarea este un atribut al meu, am asteptat vreo 40 de minute, fara sa vb cu asistenta sau sa ii dau bani, si la un moment dat s-a dus si a venit cu analizele... rezultat: SANATOS CLINIC... WOW... nu vreau sa mai comentez despre atitudinea sefei sectiei de pediatrie (dr pediatru al copilului meu), care mi-a spus la telefon ca nu a vazut rezultatele analizelor, dar eu am ridicat rezultatul nr. 4 de la laborator (mai fusesera ridicate 3 examplare inaintea mea)... eu promit ca nu ma voi mai intoarce niciodata la IOMC...
- la toaleta de la etajul 2, sunt depozitate vreo 3 tomberoane de gunoi... nu stiu daca este chiar ok... mamele de pe etaj nu merg la wc cu zilele pentru a nu se contamina cu ceva...
- nu va luati laptopuri cu voi la IOMC: riscati sa ramaneti fara ele...

3. Indiscutabil, Medlife, comparativ cu IOMC, din punctul de vedere al conditiilor de cazare, este ca un fel de Elvetia, comparata cu Sudanul... Medlife are conditii de 4 stele la internare... costa cam mult, dar macar ai curatenie, respect si servicii... problemele lor sunt urmatoarele:
- ANALIZELE... nu va recomand sa recoltati vreodata analize la Medlife, DACA acestea sunt trimise pentru analizare la laboratorul de la Budimex... nu stiu de ce, dar Budimex a dat doua rezultate perfect contradictorii in 2 zile consecutive, la sangele Catalinei.. unul de bolnav grav si unul de perfect sanatos...
- TENDINTA DE A INVENTA CHESTII CA SA VA TINA MAI MULT INTERNATI... aici este vorba de bani... daca ei recolteaza analize si rezultatul vine peste 3 zile, din punctul lor de vedere trebuie sa stati acolo internati (1500 RON / 3 zile), chiar daca bebe nu mai are nici un fel de simptome... nu stiu sigur daca au facut intentionat ceva cu primele analize care au iesit foarte prost, ca sa ne tina mai mult pe acolo, dar impresia asta mi-au dat-o...
- SI EI BAGA ANTIBIOTICE IN COPII FARA SA AIBA REZULTATELE ANALIZELOR, doar ca ei baga cocktailuri de antibiotice tari, nu ampicilina ca cei de la IOMC (ATENTIE CE VORBITI PRIN Medlife despre IOMC, PENTRU CA SUNT UNII DIN IOMC CARE LUCREAZA SI LA Medlife SI BARFA ESTE LA MARE MODA)...

SFATURILE MELE PENTRU VOI PROASPETELE MAMICI, SUNT URMATOARELE:

1. Internati-va la privat, nu la stat, pentru siguranta copilului vostru si exercitarea drepturilor de om civilizat... sau tratati-va copiii la domiciliu...
2. Nu permiteti nimanui sa bage antibiotice in copiii vostri decat dupa rezultatele analizelor complete (sange, copro, uro si nazal)... daca iese ceva foarte grav dar copilul nu pare sa fie atat de grav, cereti o noua tura de analize, de preferat la alt laborator...
3. Daca totusi se baga antibiotice obligat-fortat, externati-va la cerere si intrerupeti voi antibioticele si mergeti la alt spital si la alt doctor... refaceti analizele in alt loc...
4. Antibioticul ataca o boala si o distruge, dar lasa si urme in organismul copilului... organismul copilului acum este in crestere / formare si se obisnuieste cu bacteriile (organismul uman este format in mare masura din bacterii... acestea sunt normale)... in contact cu bacteriile, organismul copilului se comporta ciudat initial (durere, diaree, planset, febra), dar ulterior corpul sau genereaza niste substante (printre care si PROTEINA C REACTIVA care este utilizata de doctori pentru a va speria si a va cere banii aiurea), dar acele substante au exact rolul antibioticelor, de a elimina pericolul la adresa organismului copilului, iar singura lor urma sunt anticorpii - care sunt buni (ceva ce copiii vostri nu vor avea daca ii indopati cu antibiotice)...
5. Cautati-va doctori pediatri tineri...

CONCLUZII

1. Tot sistemul medical din Romania este varza... in unele locuri exista dotari mai de doamne-ajuta, dar doctorii sunt aceiasi... educati intr-un sistem arhaic si paranoic... terorizarea parintilor si chinuirea copiilor sanatosi sunt la mare moda...
2. Nu dati spaga, ca nu merita... voi spuneti ca dati pentru copil, dar de fapt copilul este sanatos... ei il imbolnavesc si voi le dati si bani pentru asta...
3. Cand ridicati rezultatele analizelor asigurati-va ca este numele copilului vostru scris pe ele :)

Tot respectul mamicilor... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

EDIT: postasem un mesaj despre cum am gasit eu colacei de vanzare pe okazii.ro...dar oferta era expirata!!!
ZIKIIIII...ce mai facem cu colaceii???

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ce fac fetele ? Nu am avut timp sa mai intru astazi ,sunt plina de invitati .
Deja bravo Mayane...nici nu am apucat sa fac si eu galerie pentru ea !

Bravo Mayane

Bine ai venit bebe Darius

Noi suntem bine, aseara a dormit bebe de la 21.30 la 05.00 !!! daca dormeam si eu cu el odata eram super fresh...dar eu m-am culcat la 1.00 . sa vedem cat doarme asta seara ca vrem sa jucam un remy
Maine citesc si din urma ,poate am pierdut ceva!
Va pup pe toate, deja mi-era dor de voi, si nu am lipsit decat o zi !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

yasmi, cate kile mai ai?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 37+marc ioan
AMR 7 DE ZILE
poftiti la poze noi

11 kg!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 14 zile !!!!

Mergi la inceput

felicitari bb_yasmi...esti tare.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Fetelor..dormiti toate sau unde sunteti?

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

de ea eu am culcat printesa si acum savurez 2 portocale....vedetele din sarcina asta

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 14 zile !!!!

Mergi la inceput