Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 15
deea_sav85 spune:
Sa nu scoateti motate pentru mine ca nu am primit nici un semn de la doamna doctor, deci nu nastem nici maine 
...starea mea e de kko ca nu mai am pic de rabdare dar asta e asteptam 

Andreea
39+ viitoare mamica de Radu Andrei
Lorich spune:
Doloress la dilatatie 2 cm..aia nu e inducere, o simpla perfuzica de oxi si gata esti. Cum imi zicea mie Cleo..cica la mine inducere insemna sa-mi faca cineva "Bau!!"
tunde tare tati vostru!
Roxx eu am citit mesajul lui "doar un tatic" si mi-a palcut, eu l-as posta undeva, ca subiect d esine statator, dar nu stiu unde. De groaza Romanika asta!
bebelusi la multi ani puiului drag! Doamne, ce seamana Irina cu Ana in cateva poze!!! Nu-mi venea sa cred!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
| Citat: |
Tunde si la mine dopul era doar mucisor, fara roz, maro sau altceva. Am inceput dimineata sa elimin, pe la 9, si la 11 noaptea plecam la spital . Dar mie mi s-a rupt si apa. Dar pt asta, stai linistita in casa la caldurica, in stand-by, doar sa fie bine. Noi tinem pumnii, sa fie cum vrei tu. Si Cand dai startul, eu ma apuc de facut mesaje de primire pt mami si Soniuta, sa le lipeasca tati prin casa, sa se ia si de pe peretii tai lavabila, nu doar de la mine. |

multumesc...sa vedem ..inca nu a trecut ora 11
Tunde
38+2z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
madalina_m spune:
ROXX mi-am adus aminte ca am citit acum ceva timp un articol scris de cineva care s-a dus sa faca un set de analize cu plata (de cateva milioane bune) la Euroclinic. Ii iesisera foarte proaste si bineinteles ca i-au recomandat sa le repete. Le-a repetat si fiind Toma Necredinciosul s-a dus si le-a mai facut in alta parte. Ambele rezultate au fost negative. Si-au cerut scuze pentru eroare si aia a fost - omul a platit pentru 3 seturi de analize. Facand niste sapaturi si vorbind cu mai multi pacienti ai clinicilor private tragea concluzia ca ei practica regulat acest lucru - iti dau niste analize INTENTIONAT gresite ca sa te apuci sa le refaci, eventual sa mai platesti si niste consultatii ca sa vezi cat esti de bolnav. Lui i se intamplase la Euroclinic, dar erau mentionate si CMU si Medlife si parca si altele ...
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
maimutzica10 spune:
ralu_kara, ma refeream la faptul ca am amestecat LP cu LM la aceeasi masa si a iesit nasol pt burtica de maimutzica; asta a fost cazul nostru, poate la alti bb merge bine merci combinatia.
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
madalina_m spune:
Zicea cineva (scuze, nu mai retin cine) ca are probleme cu bunicile. Pe mine deja ma dispera! Soacra-mea vine de 2 ori pe sapt ca sa ma ajute. E adevarat ca imi calca (si se strang enorm de multe haine de calcat - si ale bebelului si ale noastre), mai face curat, da cu aspiratorul, dar cand vine vorba de copil e teroare. De cate ori il aude plangand ma intreaba: dar de ce plange? HABAR NU AM DE CE PLANGE CA NU IMI SPUNE!!!!
Sau cand eu ma chinui sa adorm copilul ea vine si vorbeste tare langa el. Nu sunt adepta linistii depline in jurul bebelusului, dar cand incearca sa adoarma este evident deranjat de sunetele puternice din jurul lui, tresare mereu. Ultima oara am profitat ca a iesit din camera sa isi ia ceva si am inchis usa. Cand s-a intors i-am spus ca altfel nu adoarme. 
Maica-mea, alta poama. Ma face sa ma simt o ratata in timp ce ea le stie pe toate: dar tu hranesti copilul asta? Dar il schimbi? Cand i-am zis ca plange ca are colici mi-a spus ca prea se da vina pe colici, ca sigur are altceva, sa il verific daca nu are scutecul plin. 
Si toate astea la telefon. Iar cand vine cica sa ma ajute de duce la Bobitel si il intreaba: Ce face Razvanel? Ia zi tu, mamica asta a ta iti da sa mananci? Te schimba?
I-am zis ca nu o mai primesc.
Ma scuzati ca ma vait atat, dar astea chiar nu aveam cui sa i le povestesc.![]()
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
maimutzica10 spune:
citat din mesajul lui madalina_m![]() Si apropos de dureri de burta, dr mi-a spus ca Galactogil luat de mama da colici la bebe, dar asta nu inseamna sa nu mai iau. E vorba de maltul din care e facut. Oricum, LP da mai multi colici decat LM imbogatit cu Galactogil, mi-a spus doar cu titlu informativ. Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
E bine de stiut! Uof, de-abia astept sa trecem de 2 - 3 luni sa putem manca de toate! Ca la ce dezmatz culinar a fost in sarcina, acu zici ca suntem in post: aia nu, aia nu, grija la ailalta...
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
bebelusi spune:
Fetelor multumesc
Lorich ma bucur ca seamana Irina cu Ana
Madalina, nu te mai stresa din cauza mamei si a soacrei, cam asa se intampla cu ele din pacate, au impresia multe din ele ca le stiu pe toate, desi ele stiu cum era acum 100 de ani, nu realizeaza ca s-au schimbat multe de atunci. Eu zic sa iti intre pe o ureche si sa iti iasa pe cealalta
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maimutzica10
E bine de stiut! Uof, de-abia astept sa trecem de 2 - 3 luni sa putem manca de toate! Ca la ce dezmatz culinar a fost in sarcina, acu zici ca suntem in post: aia nu, aia nu, grija la ailalta... Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
dc poftesti la ceva, pune mana si mananca, nu exagera. dar nici nu te abtine. vezi cum reactioneaza bb. dc nu are nimic, poti manca linistita. nu la toti bebeii fac rau toate alimentele care "dau colici" sau agita bb.
eu pap zilnic ciocolata, care cica agita domne..si buba nu are nimic de la ea.
chiar am baut si cola. si de bine ce am baut cola, doarme de rupe patu
gusta din fiecare, putin cate putin si vezi ce ii place lui bb si ce nu.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Lorich Doloress la dilatatie 2 cm..aia nu e inducere, o simpla perfuzica de oxi si gata esti. Cum imi zicea mie Cleo..cica la mine inducere insemna sa-mi faca cineva "Bau!!" Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
tot inducere e si aia cu o simpla perfuzie de oxitoxina.
asa a fost si la mine.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 13 zile !!!!

. Dar mie mi s-a rupt si apa. Dar pt asta, stai linistita in casa la caldurica, in stand-by, doar sa fie bine. Noi tinem pumnii, sa fie cum vrei tu. Si Cand dai startul, eu ma apuc de facut mesaje de primire pt mami si Soniuta, sa le lipeasca tati prin casa, sa se ia si de pe peretii tai lavabila, nu doar de la mine.