Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mada te inteleg perfect. si eu am 2 exemplare aksa care imi mananca zilele..ale mele au boala sa imi aduca aminte k: "in carte scrie k trebuie sa faca asa", "am citit eu ca bb trebuie sa..."..totu se rezuma la ce scrie in carte.
dc in carte scrie k bb tre sa faca kk de 4 ori p zi..pai de 4 ori nene tre sa faca..dc face de 3 sau 5 ori, nu e bine.
asa k te inteleg perfect.
incearca sa te linistesti, sa nu le mai bagi in seama, zi da da da si fa ca tine. gandeste0te la bb k te simte suparata si nervoasa si il afecteaza si p el

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai tineti minte la inceput k ma vaitam k nu am tzatzi???/
eeee..de bine ce ma vaitam atunci, acu pe zi ce trece se fac mai mari, si pe zi ce trece ma umplu de vergeturi. pur si simplu a plesnit pielea si ca sa ma dau cu crema, imi e cam frica, k bb e mai mereu cu boticu in tatele mele. si sa nu o afecteze crema.
asa k nu ma intrebati ce crize de plans ma apuca cand ma uit in oglinda si vad cum arata sanii mei.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti fetelor ? eu m-am chinuit sa il adorm pe pitic, plange rau saracutul...ii fierbe burtica si tot nu face caca...l-am ajutat eu si a tras cateva basinele si atat. vine fratele sotului p la noi,i-am zis sa ia niste supozitoare ca nu mai tine.
roxx tare sotul tau ! felicitari ca ati luat asa o initiativa si informati pe toata lumea,e f important ! bine ca bebelina nu a patit nimic.bafta,sa gasiti un dr pediatru bun.
tunde mortal sotul tau ! o fi crezut ca ti-a scos firul de cerclaj si ti-a pus dop
patricia la multi ani pt Vladut, sa fie sanatos ! vazut poze de bebelina frumoasa
madalina si eu am probleme cu soacra...acum 2 zile a fost pe la noi si s-a dus sa vada ce face si mi-a zis ca i-a pus ceva langa caput ca sa stea si cu capul pe spate sa nu iasa copilul cu capul bombat intr-o parte...bla bla...siiiiiii cnd ma duc eu sa vad ce i-a pus...avea ditai paturica langa cap...Doamne fereste....i-am zis sa nu mai puna nimic ca se poate sufoca baiatul !!! Si mama mai are toane,ma freaca la cap ca are baiatul mainile reci,in conditiile in care noi stam in tricou si pantaloni scurti in casa ! i-am explicat ca e normal,i-am zis de circulatia perfierica a bebelusilor.... mama ca mama, ca a crescut 4 si o respect, si e mama,nu pot sa ii zic nimic.dar pe socrela iau foc rau cateodata !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Va citesc si Eu..numai clipesc ca broasca printre urzici

Tunde 38+2z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

wow, yasmi, ce tare esti! doar 11 kile. eu nici nu vreau sa ma mai cantaresc. aveam vreo 18 si parca pe zi ce trece as manca din ce in ce mai mult. nu-mi sta gura o secunda.

missmj, sa-mi zici si mie la cat timp de la scoaterea firului de cerclaj a provenit nasterea. sau ai avut programare? te mai intrebasem insa nu am vazut niciun raspuns. daca l-am ratat scuze ca te pun sa te repeti.

pe mine ma disprea raceala si nu am luat nimic. ma omoara nasul infundat toata ziua si noaptea ma ustura narile de-mi vine sa-mi pun vata in ele.

bebelu, imi pare rau ca facusi vergeturi. si eu m-am ales de la sarcina cu david. am zis ca o sa ma mobilizez si poate-mi trag niste silicoane peste vreun an.

patricia, bine ai revenit printre noi. pupici irinucai pe burtica colicoasa. paote treceti peste asta repejor si devii mai activa.
sa-ti traiasca baietelul!

roxx, apreciem gestul sotului tau de a pune in tema mamicile in legatura cu sistemul medical, fie el privat, fie de stat. e bine de stiut unde sa mergem si unde nu. va urez inca o data multa sanatate si sa nu mai aveti parte decat de experiente frumoase.

ariana, bine ai ajuns acasa. asteptam povestioara ta si pozici multe cu buburuza.

tunde, desi fetele iti recomanda sa stai linistita, eu d-abia astept sa te vad nascuta. esti vedeta noastra din odisee si d-abia astept sa-ti vad buba mica.parca as scoate si niscaiva motzate de incurajare. ce zici?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+marc ioan
AMR 6 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Sherbi!mey!te las pe tine in fata..pe 11!Eu pe 12!mi-ar conveni
vrei sa ma faci sa tremure chilotii p mine?auzi la ea...cica mai mai ar scoate motatele!

Mergi la inceput

Eu numai atunci va anunt cand am iesit p usa !

Sunt emotiva tare si de vad motate pt mine mi se inmoaie chicioarele si curajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Tunde draga, atunci apelam la o clarvazatoare sau la ceva si tot aflam cumva mai repede, sa ai si tu parte de galeria pe care o meriti. Si 3 zile inainte, 3 zile dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, pai cum mami sa te lase curajul? Ce-i drept o sa te apuce emotiile cand o sa vezi motatele,o sa te furnice asa pe sira spinarii...dar nu de teama, ci de dragul momentului magic care urmeaza...o sa fii super fericita cand o sa simti cate persoane sunt alaturi de tine,iar multitudinea de energii pozitive o sa-ti dea incredere si curaj!
Asa ca sa ne anunti repejor sa nu scapi fara motate, o sa-ti faca bine sa vezi cateva cu ochii tai inainte sa iesi pe usa!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORICH - sper sa fie asa simplu, sa nu ma chinui ore intregi cu dilatatie 3, ca abia de la 4 se baga happydurala. Si eu la fel credeam, ca dau o tura prin casa si nasc, dupa 37 de saptamani insa iata ca n-a fost asa. Acum incep sa cred ca s-au inselat astia la control si de fapt n-am nici o dilatatie, nu stiu ce sa mai cred.

Am fost si eu la biserica, am fost afara, m-am plimbat. N-am dat la lopata si nu m-am harjonit cu piticul prin zapada, ca ma tineau niste contractii... de am zis ca gata, nasc. Dar nimic, nimic, am ajuns acasa si s-au iregularizat. Mai am cate una, dar cand si cand. Mai, lui bebe Kevin ii place la nebunie in burtica, deloc nu vrea sa scoata nasul. Asta e, ramane sigur pe miercuri.

Fetelor, cu mancatul si alaptatul, v-am zis, aici se zice ca ce te deranjeaza pe tine, deranjeaza si pe bb. Acum, si eu vreo 2 luni am avut grija putin, in sensul ca n-am mancat din astea care baloneaza, insa dupa aceea gata! Cu ciocolata si dulciurile - am vazut clar ca-l agitau si de aia n-am prea mancat. Si acum copilul meu cand mananca ciocolata (rar de tot) se transforma de zici ca mi l-au schimbat extraterestrii. NU se mai intelege nimeni cu el, crize, tantrumuri, trantit pe jos, etc. Asa ca ciocolata e cam interzisa la noi in casa. Normal, ii dau din cand in cand, sa nu fie chiar un ahtiat cand creste si sa manance pe ascuns, dar cu limita si ma uit bine, sa aiba mai putin zahar.

LP amestecat cu LM - eu mereu i-am dat asa, cum va ziceam, n-aveam destul. Primele doua luni, cat m-am muls si i-am dat cu biberonul, incercam sa-i dau mese numai de LM sau numai de LP, sa nu le amestesc. Mai apoi, dupa doua luni, cand a inceput sa suga, ii dadeam san dupa care completare ca altfel nu se putea. Si am tot continuat asa pana pe la vreo 6 luni cand i-am dat numai san. Colici a avut si inainte si dupa, nici o diferenta.

Cu mamele si soacrele, asa e din pacate... cam aiurea. Rar am intalnit vreuna care sa nu-si dea cu parerea si sa nu creada ca omori copilul. Si hormonii nostri care fac revolutie... Eu una m-am certat rau cu maica-mea cand a venit la Patrick si eram tare hotarata de data asta sa nu chem pe nimeni. Insa iata ca asa a fost sa fie. Oricum, mai are de stat numai 3 saptamani, apoi s-a invatat saraca minte de data trecuta, si trebuie sa recunosc ca m-a ajutat enorm. Acum sunt si eu pusa in tema, zic ca ea, fac ca mine... Sa vedeti cand mai cresc piticii si o sa le zica ca sunt rai si obraznici din orice prostiuta, cum vi se va ridica tensiunea...

TUNDE - am ras de m-am prapadit de sotul tau cu dopul!!!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 3 zile

Mergi la inceput