Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Monas, stiu cum e, si mie acum imi creste burtica mai zdravan! Inca ma incape pufoaica lunga, dar in masina o deschid sa nu ma stranga, dar noroc ca vine caldurica sa trec la un pardesiu de stofa largut.

Ce-i cu atata depresie, fiti vesele si tonice, e perioada cea mai minunata a vietii noastre! Lalely, tu din sapt 29 ai depresie POSTnatala? Un film romantic sau o comedie, 2 portocale, un buchet de flori - si trece!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza !
pisuc ce bine, da-mi si mie o cafelutza ca e nevoie!Eu m-am trezit ca bb din burtica sughite ...
eu cred ca era mentalitatea ca tb samananci sa aiba coplilul din ce sa creasca... Mamica-mea saraca nu putea sa manance decat telemea de oi, carnati picanti si semintze de dovleac cat a fost gravi cu mine...pb ca si cioco , nu stiu o sa o intreb

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata

bun,am revenit cu pozatul meu la perete sa semene pozele intre ele..am pus si poze cu maria in burtica

fetele din Pitesti..ne intalnim si noi pana la urma..ca maine poimaine nasc si nu avem poze de burticoase si e si pacat..s-a facut si mai cald afara...hai la o cafea,ceai intr-o dimineata sau la pranz sau seara..eu teoretic pot oricand

bebe meu sughite de mi se mishca celulita de pe fund...ciudata senzatia ,la Maria nu era asha puternica
si de dimineata am inceput sa am si eu contractii dureroase...nu de nashtere,BH dar cu dureri de cm..pregatitoare,dar care nu fac bine la col..tre sa tzin no spa-ul in geanta...sa apuc 36s apoi stau linishtita

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 34+ cum creste Alex
AMR 41 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Anaxena eu pot oricand numai sa stabilim cu o zi inainte sastiu programul de a doua zi....deci daca decizi tu data..eu sunt pentru..Mai ales ca am intrat in concediu...si vb lui Pisuc m-au apucat si depresiile de pe acum...Nu stiu de ce..
Alina06 nu stiu daca poate ajunge..iar Ssabrya sa ne spuna daca si pt ea este ok cu ultimele amenintari de stat la pat...

Tu esti rpima dintre noi care nasti....wow...

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeeeee

azi va dau eu cate un pahar de optimismmmmmmmmmmm
sa stiti ca am mancat o felie mare de paine de casa
cu branza topita si cu unt

la pranz nu maqi vreau paine
mai mananc o felie diseara
aseara am adormit cu matele ghiortaind

multumim de cafea pisuc
eu am baut-o fara zahar bleahhhhhhhh
delia tu ce mananci azi?
nu-mi place da nu am ce face

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

camide dimineatza am papat lapte cu ness si ceva de paine ca nu-mi era foame, dar de obicei manananc 60 g paine (cantarita) cu sunca ( gen de Praga) sau cu ou fiert sau iaurt cu 20 g fulgi de ovaz si 30 g de nuca, imi fac budinca de orez: 20 g orez brun, 200 mil de lapte si 1 ou le amestec si le bag la cuptor...sau incalzesc 200 ml de lapte cu 20 g fulgi de ovaz si nuca si se pune un pic de scortisoara

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata feteleeeeeeeeeeeee

azi va dau eu cate un pahar de optimismmmmmmmmmmm
sa stiti ca am mancat o felie mare de paine de casa
cu branza topita si cu unt

la pranz nu maqi vreau paine
mai mananc o felie diseara
aseara am adormit cu matele ghiortaind

multumim de cafea pisuc
eu am baut-o fara zahar bleahhhhhhhh
delia tu ce mananci azi?
nu-mi place da nu am ce face

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

iubita ideea e sa eviti painea alba cat mai mult pt ca e cu carbohidrati care se transforma rapid si au nevoie de mai multa insulina ( pe care noi nu o avem momentan)... si mai e ceva ai facut tu painea?
pt ca de obicei la paine se pune zahar cand creste drojdia...
ai grija la astia ascunsi

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

si vezi ca, cantitatea de carbohidrati tb impartita in mod egal pe parcursul zilei... tb sa ia in principiu 3 mese si trei gustari ... carbohidrati au si lactatele ( in pricipiu cam 4-5 unitati pe 100 g de produs),fructele, legumele..dar cele verzi au f putin asa ca nu le mai cantarim...
grija cu sosurile.... nu pune faina ca o lingura de aici una de acolo se strang...
bea apa... si incearca sa faci miscare cat poti...

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Good morning!

Mi se iarta ca e amiaza si eu umblu cu `neata? Azi oricum m-am trezit mai devreme, pe la 8 jumate, deci acum o ora, dar e sambata si am mai stat un pic in pat si am lenevits i jucat cu bubulina , dar e cam somnoroasa si nu prea vrea , stie ca e weekend cred si nu vrea sa o deranjez

De cand mi-au plecat musafirii eu tot dorm, ieri m-am trezit la 10 jumate si pe la 2 pm eram iar in pat si am dormit alte 3 ore, aseara ma gandeam ca n-o sa mai pot dormi dar am dormit neintoarsa, mi-a fost putin cald ca am uitat centrala la o temp cam mare si m-am foit putin dar pana la urma am dormit asa de bine Trebuia sa imi revin putin din oboseala ca eram rupta , acum e mai bine, deci pot sa ma duc linistita la shopping azi si maine Azi ne-am pus in plan sa cumparam patutul si salteluta cu tot ce ne mai trebuie pentru patut , lenejerii, aparatori si paturici... mergem, alegem, platim si ni le aduc acasa in cateva zile, nu le mai caram noi la mana Sper sa saptamana ce vine sa ajunga si carutul ca ar fi cm 3 sapt de cand l-am comandat si au spus intre 2 si 4 sapt

Ahh azi sau maine trebuie sa ma uit sa imi fac si cumparaturile pentru bagajul de spital pentru mine si ce mai trebuie pentru bebe... Nick spunea ca sa fim gata pana la sfarsitul lui februarie.... ce repede trece timpul , mai e asa de putin o sa duc dorul burticii, chit ca e plina de vergeturi dar ce poate fi mai frumos cand misca bebe si face valuri si mai scoate cate un fundulet afara si mai impinge ...offf , o sa plang tare cand o sa o vad in bratele mele sanatoasa, nah ca m-o apucat si pe mine melanconia la asa ora devreme intr-o zi de sambata

Felicit toate burticutele care au fost la eco zilele astea si nu am mai apucat sa intru sa le felicit in timp real am dormit si eu ca valiza , sper ca mi se iarta

Sper de luni incolo , dupa ce mai achizitionam pentru bebe cele esentiale sa ma mai linistesc putin si sa revin aici , activa ca pe vremuri

Va pup si va doresc un weekend frumos si calduros, cu soare daca se poate Aici au iesit ghioceii si au inflorit ciresii mult prea devreme, s-a tampit rau de tot vremea e frumos dar parca eu voiam ghiocei si ciresi infloriti mai incolo , mai prin martie aprilie, nu in ian-feb

De aproape 2 zile bate un vant foarte puternic si parca nu se mai opreste, sper sa nu ma ia pe sus azi cand ies afara la cumparaturi... nu stiu de ce imi fac griji, la greutatea mea numai tancu m-ar muta din loc (pentru roxy mi-as face griji daca ar fi aici, i-as pune neaparat caramizile in buzunare )... vai am facut niste falci de numa in ultimele saptamani, si burta mi-a cam explodat si vergeturile sunt la ele acasa, dar na... asta e acum, noi sa fim sanatosi si restu` se rezolva dupa, dam si fundu si falcile jos , vergeturile or sa se mai retraga... asta sper sa nu fie doar in visele mele

Gata ma duc sa ma pregatesc de shoppingareala, abia astept sa intru iar in magazinele de bebe si sa imi clatesc ochii

_
Mind the Bump!32+ Sophia Nicole

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

si vezi ca, cantitatea de carbohidrati tb impartita in mod egal pe parcursul zilei... tb sa ia in principiu 3 mese si trei gustari ... carbohidrati au si lactatele ( in pricipiu cam 4-5 unitati pe 100 g de produs),fructele, legumele..dar cele verzi au f putin asa ca nu le mai cantarim...
grija cu sosurile.... nu pune faina ca o lingura de aici una de acolo se strang...
bea apa... si incearca sa faci miscare cat poti...

AMR 6 saptamani
69/11

Buna dimineata si de la mine,

Eu cumva m-am mai linistit, insa tot incerc sa tin putin regim si-i urmaresc toate miscarile lui bebe.
Delia, eu fac painea acasa, din faina integrala si neagra. Am incercat joi sa fac una fara sare si fara zahar si nu a iesit deloc. S-a lasat si era cruda. Tu cum o faci? Sa mai incerc o data...
Am cantarit o felie de paine mare, cum iese la masina, si are cca 70 g. Deci as putea manca una subtire la fiecare masa?
Azi am mancat o felie din asta (dar dn aia facuta cu o ligurita mica de zahar ) cu pateu de ficat facut in casa, cu ficatei, ceapa si margarina Becel. Si o cana de lapte cu putina cafea fara zahar. Mai peste o ora am macat vreo 6 prune uscate, ca am si mari probleme cu costipatia.
Ce zici, e ok?
In plus, ar trebui sa renunt si la sare?

Multumim ca esti aici si ne ajuti . Eu luni o sa aflu rezultatul la noul test TTGO. Sper sa iasa bine. Glicemia a jeune a fost 91, desi luni cand am facut analizele generale a iesit 75.

Azi ma duc la o aniversare. Zau ca nu stiu ce o sa mananc si cum o sa ma abtin de la dulciuri

Catank, asa sunt si eu. Bebe e mare, dar alte simptome nu am. Dar e bine sa faci testul. Desi daca tu ai si slabit... mai mult ca sigur e ok. Eu am luat deja 10-11 kg.

Lavi, stai cumintica in pat, cu no-spa alaturi, ca sa nu ne trezim iar ca apare un fluturas fara galerie

toate burticutele

Stef 32+ cu Tudor Stefan

AMR 8 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput