Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

ce sa fac Delia, am intrat sa vad vestile bune ale fetelor care au fost la eco
tu ce faci?

fericita 36+ cu Sara Andreea
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Delia, ai avut o zi ......, dar bine ca s-a terminat cu bine
ai grija de tine
somnic pufos

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Am plecat si eu la
Sa aveti o noapte linistita, vise placute si somn pufos
toate burticile

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Rhynna ai pm. Sper sa nu lipsesc si sa fiu si eu pe faza cand se scot motatele.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

mandreaac multumesc muuult de tot..
o sa ma uit si eu la voi sa va admir si maine poate pun o poza cu mine...desi daca va vad pe voi prea frumoase ma inhib si nu mai pun

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, pai e f bine ca ai contractii. se pregateste bebe de marea intalnire.
Sa sti ca atunci cand mi-a spus ca am colul inchis si ca nu se prevede o nastere prea curand, m-am gandit la tine. Tu ziceai ca ti-a spus ca s-a inmuiat colul si ca va fi taman bun pt inducere.
Hai ca poate mi-o iei inainte
hai iesi din starea asta, ca avem de facut galerie

deci chiar nu a intrat Rhynna azi? sau nu am vazut eu?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 10 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza ba am intrat ...am mai si scris...si inca nu am nascut..deci asteptam inducerea de luni ca vad ca fetita mea nu vrea afara

Mergi la inceput

multumesc fetelor de galerie ..dar sigur ajungem la inducerea de luni...oricum daca ma apuca pana luni intru si anunt ca am plecat la spital...ok?

nu ma descurc cu picassa ...nu stiu care si cum sunteti deloc....tragic...

Mergi la inceput

gata...m-am descaltat cu picassa ...greu cu neuronu'de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata, azi dau cafeluta cu croissante sau sandviciuri, fiecare dupa gust, ca sa mearga mai bine cititul!
Cea mai mare bucurie e ca mai am doar o saptamana la munca, abia astept senzatie de libertate de dupa...

In rest, seara avem ca de obicei program distractiv cu bebele care face giumbuslucuri. Am vazut miercuri ca era cu capu'n jos, asa ca acum ne imaginam ca da din coate si picioruse; dar avem marti consult si eco si vom vedea daca a ramas asa.

Se pare ca la mine DPN e mai aproape decat credeam la inceput, am sarit si eu in martie si s-ar putea sa nasc pe 30 martie, deci ma puteti trece acolo pe prima pagina ca sa ma obisnuiesc cu gandul

Deea, ce ai facut, ai cumparat mobbila de la Ikea? ce ai luat pana la urma? ne pui pozute?
Catank, frumos la voi cu sustinere intai in catedra apoi publica. La sustinerea publica poti lua si bebelina in cosul de masina . Si al meu sotz isi sustine teza la inceput de martie, va avea o luna plina!
Anaxena, geniala pictura pe burtica, si mare veselie in familia voastra frumoasa!
Viss, Lavi, Catank, Felicitas, tare frumoase burtici pe fete slabe si frumoase. Eu nici nu reusesc sa-mi imaginez de ce acum 20-30 de ani femeile luau in sarcina 20 kg sau peste. Probabil mancau dupa principiul "pentru doi"; acum cu cele 7-8 kg in plus pe care le am, mi se pare ca nu as putea sa am mai mult, si oricum am mancat de toate.
Cami, succes la regim, trec repede 2 luni!
Delia, ce faina terapia de cumparaturi. Eu nu mi-am mai luat de multe hainute, dar am tot primit. Insa dupa ce nasc si imi fac timp si vant de cumparaturi cred ca o sa am asa un chef!

Simona, Madutza, Andreea, Cris, Miki, Ina, Dinora, Roxy, Lauriciu, Giuliaa, Lalely, Alina, Leeloo, Irinuca, Ssabrya - si toate mamicile.

Rhynna - mai bine mai devreme decat sa patim si la tine ca la Alina, luate prin surprindere!

Gata, plec la micul dejun, ca apoi azi avem mutare de mobila, ultimele piese de adus, si apoi ceva cumparaturi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici...

Vad ca nu tb scoase motatele pt Ryahnna...bebelusa mai sta asa ca astept ziua de luni...

Anaxena super desen iar tu arati super sexy!!Poate ca vezi tu kg in plus obisnuita cu silueta..dar arati foarte bineee!!
Imi place desenul de numai pot!Ce artisti ai tu in casa!!!!

Ssabrya bafta azi..Sa stai cuminte si sa fie totul bine!!Trebuie sa fii o nasica cuminte.Apropo la cine ai facut eco???
Yasmi...am vazut ca m-ai contactat aseara..dar era sotul gramada pe laptop si nu m-a lasat sa intru.Sunt ok,un pic deprimata asa nu stiu de ce...Poate depresia postnatala..

Pup toate fetele...

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata fete dragi,
Nu am mai scris in ultimile zile, desi v-am citit, pentru ca si eu sunt intr-o stare mai deprimata. Si nu pot sa mi-o explic. Vorbeati despre cumparaturi...am vazut pe net niste rochite pt mine...de mi-au lasat gura apa. Cu greu m-am stapanit sa le comand, pentru ca nu stiu cum voi sta cu greutatea dupa nastere, insa le-am salvat in favorite si imi clatesc ochii cu ele din cand in cand.
Burta mea creste ca din apa, ieri la farmacie se minunau tipele de acolo ca a inceput asa dintr-o data sa ia amploare. Nu mai am decat o singura haina care sa ma cuprinda, si aia pentru ca e stil pelerina.Bebicii au zile mai agitate si zile mai linistite, cred ca se sucesc pe acolo si rasucesc la greu. Burta ma maninca si pe mine insa pana acum nu au aparut vergeturi. Noi mergem la ecograf vinerea care vine si abia astept sa vad cat au luat in greutate. Sper sa ia cum trebuie si sa fie doi bebei dolofanei.
Va pup si sa aveti un weekend frumos.

30+

Mergi la inceput