Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)
Raspunsuri - Pagina 10
strumphitza spune:
Nu puteam sa plec pana nu mi-am actualizat semnatura si Amr -ul ![]()
Ieri am incheiat 33 saptamani si am intrat in 34
... ce repede trece timpul ... 
Am plecat ca se face tarziu ![]()

_
Mind the Bump!
33+
Sophia Nicole
AMR 7 saptamani
alina06st spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Anaxena eu pot oricand numai sa stabilim cu o zi inainte sastiu programul de a doua zi....deci daca decizi tu data..eu sunt pentru..Mai ales ca am intrat in concediu...si vb lui Pisuc m-au apucat si depresiile de pe acum...Nu stiu de ce.. Alina06 nu stiu daca poate ajunge..iar Ssabrya sa ne spuna daca si pt ea este ok cu ultimele amenintari de stat la pat... Tu esti rpima dintre noi care nasti....wow... ![]() ![]() 29+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Saptamana viitoare pot oricand.
Sunt in Pitesti. Am reluat amenajarile la casuta de la C. de Arges, dar sapt viitoare nu am nimic in program si nu ma duc deloc pe acolo. Ieri am stat toata ziua acolo, ca au venit sa ne puna termopanele.
Deci, daca stabilim cu vreo 2 zile inainte e ok.
in luna a 7-a cu minune de
sanatos si vesel!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
neata la pranz![]()
aseara am ajuns la 11 seara acasa si nu m-am mai simtit in stare sa itru..am umblat dupa combinezon gros de mi-au iesit okii in tot mallul din baneasa..si nimic..nu stiu sper sa gasesc pe net ca n-am in ce sa o scot pe bebelina, cel de la vlad e subtire pt vremea asta..

la dr toate bune si frumoase..f relaxat dr asta al meu, asa imi place ca de fiecare data imi da o stare de confort cand plec de acolo![]()
bebe e pe pozitii dar colul inchis..e mai micuta, are 2.6 kg./dar dr zice ca e ok asa, ca e fetita si a obosit si ea sa mai creasca
sa-mi iau epidurala Braun si vaccinul de RH il iau de la el daca e cazul dupa ce ii face analiza bebelinei..iar cu hemoglobina mea m-a linistit, a zis ca daca ajunge intradevar la 6, adica as sangera mai mult..o sa-mi faca transfuzii de sange, dar asta nu e o problema ci o solutie
sunt linistita momentan
parca vad ca ajung cu ea in sapt 40 ca la vlad![]()
va pup pe toate

mami de Vlad 09.04.2009 si
s36 cu 
alina06st spune:
Bravo miki! Bune vestile! 
in luna a 7-a cu minune de
sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
'neata!
iony, 

pisuc, felicitari pentru bebita intors. io zic sa ramana dpn-ul pe loc si sa te trecam daca vei avea nasterea programata. La eco dpn-ul se tot modifica 
monas
imi pare bine sa aud vesti de la tine. sa creasca frumos bebeii si sa stea la mami in burtica cat mai aproape de termen 
miki,
imi pare bine ca esti optimista. Poate pana nasti tu se face si cald afara si poti folosi combinezunul de la Vlad ![]()
Si asa de incurajare:![]()
Hai Rhynna!!! 
pupici fetele,
sa aveti o zi placuta 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
37+ cu
Catalina Ioana
AMR: 10 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici
!!!!
Am intrat doar pt a va saluta
...si sa va doresc un week linistit si placut
!!!
Andreea, ma simt bine....doar usor plictisita
!!!
Ally ,
Eduard 32 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
madutza_bra spune:
ally, 
si eu parca tot plictisita sunt...si ma tot minunez ce bita mare am in burta. Sper sa fie cat de cat buna ecografia facuta. ![]()
pupici 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
37+ cu
Catalina Ioana
AMR: 10 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Stefana
Buna dimineata si de la mine, Eu cumva m-am mai linistit, insa tot incerc sa tin putin regim si-i urmaresc toate miscarile lui bebe. Delia, eu fac painea acasa, din faina integrala si neagra. Am incercat joi sa fac una fara sare si fara zahar si nu a iesit deloc. S-a lasat si era cruda. Tu cum o faci? Sa mai incerc o data... Am cantarit o felie de paine mare, cum iese la masina, si are cca 70 g. Deci as putea manca una subtire la fiecare masa? Azi am mancat o felie din asta (dar dn aia facuta cu o ligurita mica de zahar ) cu pateu de ficat facut in casa, cu ficatei, ceapa si margarina Becel. Si o cana de lapte cu putina cafea fara zahar. Mai peste o ora am macat vreo 6 prune uscate, ca am si mari probleme cu costipatia.Ce zici, e ok? In plus, ar trebui sa renunt si la sare? Multumim ca esti aici si ne ajuti . Eu luni o sa aflu rezultatul la noul test TTGO. Sper sa iasa bine. Glicemia a jeune a fost 91, desi luni cand am facut analizele generale a iesit 75. Azi ma duc la o aniversare. Zau ca nu stiu ce o sa mananc si cum o sa ma abtin de la dulciuri ![]() Catank, asa sunt si eu. Bebe e mare, dar alte simptome nu am. Dar e bine sa faci testul. Desi daca tu ai si slabit... mai mult ca sigur e ok. Eu am luat deja 10-11 kg. Lavi, stai cumintica in pat, cu no-spa alaturi, ca sa nu ne trezim iar ca apare un fluturas fara galerie ![]() toate burticuteleStef 32+ cu Tudor Stefan AMR 8 saptamani ![]() It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
iubita prunele si celelalte fructe uscate sunt ca zaharul adica INTERZISE...
eu mananc paine pt diabetici, am gasit fara zahar ( norocul meu ca in tara asta se gasesc zeci de feluri de paine-bine si derivate
cre acum sunt de neatins pt mine
)nu tb sa faci paine fara sare si nici sa scoti sarea daca nu ai pb cu tensiunea si stiu ca cardiologii recomanda pt cei cu pb reale de tensiune sa manance putina sare dar nu sa o scoate de tot
, incearca sa scoti zaharul sau sa pui doar trei fire cand pui drojdia la crescut... poti sa inlocuiesti painea la unele mese cu cartofi fiert/ copti200g= 60 g paine= 170 g paste fierte( de preferat integrale=200g mamaliga facuta mai moale=150 g orez fiert iti tin mai mult de foame

eu zic ca e ok cum ai mancat dar incearca sa papi gustarea de fructe la 2-3 ore dupa micul dejun sa aiba timp sa revina glicemia la loc...
anyway eu cred ca era dr ala la care ai fost tu e un pic stresat...
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
AllyLaur spune:
Madutza, intradevar ai o bebelina minunata acolo in burticul tau
...nu da inapoi acum cu dilema ecografului...important este sa fii optimista
!!!
Ally ,
Eduard 32 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua burtici !!!!Am intrat doar pt a va saluta !!!Andreea, ma simt bine....doar usor plictisita !!!Ally , Eduard 32 sapt bebe AMR 8 saptamani!!! ![]() |
ally la tine nu a iesit soarele? iesi la plimbare... ca vad ca ne prinde astenia de primavara pe toate..

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11

) cu pateu de ficat facut in casa, cu ficatei, ceapa si margarina Becel. Si o cana de lapte cu putina cafea fara zahar. Mai peste o ora am macat vreo 6 prune uscate, ca am si mari probleme cu costipatia.