Ritualuri, secrete si reguli

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Oau, Glicina, mie imi lipsesc cam multe din lista ta. Ce inseamna ´´cupela flexibila´´?

Abia astept sa ne vorbesti despre fenotipuri si efectele razelor solare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

imi place si sfatul cu cosuletul cu creme langa noptiera, sau cu crema de picioare data pe calcaie, coate si genunchi. mi-am neglijat calcaiele de multa vreme, trebuie sa fac ceva in sensul asta.

Mindy,am spus intr-un post anterior,de crema/malsamul d epicioare cu ureea!

Este foarte adevarat ca nu am probleme cu calciiele insa balsamul asta cu ureea este super!(spun eu care de felul meu nu prea suport cremele pe corp)!

Eu folosesc o crema/balsam cu ureea 10%!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Dana, spune-mi te rog numele cremei si de unde o cumperi.
Daca zici ca e asa de buna, maine mi-o iau si revin cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Accept- crema asta Neutrogena tone correcting am luat-o la nimereala, era la reduse intr-un cos, am dat $8 pe ea (e destul de mica), am zis hai sa incerc. E cea mai tare crema pe care am avut-o pana acum. Ma tot uit in oglinda, parca am facut un tratament de microdermabraziune, tenul arata luminos, fin, hollywood skin :). Daca o gasesti, merita luata.

o sa ma uit dupa crema cu ureea pt picioare. sper sa scrie undeva la vedere ca are ureea si sa o gasesc rapid. azi am fost la cumparauri si m-am pierdut intre rafturile cu atatea produse si etichete cu doua galagioase mici dupa mine. mi-am luat la un demachiant Ponce, un ruj si o crema de maini.

Mi-am mai luat niste sosete care cica au aloe vera si sa le port noaptea dupa ce ma dau cu crema. Va zic daca au vreun efect.

Glicina, wow ce de ustensile ai! esti cosmeticiana? pt fata folosesti perie de masaj?
si eu prefer tuburile la creme si recipientele acelea cu pompa in locul borcanaselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Lady,e un no name,luat dintr-un discounter(desi am intzeles ca in spatele lor se afla L'oreal)dar este foarte buna!Si samponul lor cu ureea(5%)este iar foarte bune(pentru mine):

Mindy ,in general cosmeticele cu ureea au scris mare pe ele,ureea si cite procente au!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Eu nu pot vorbi decat din perspectiva cuiva cu ten uscat, deci celelalte fete pot sa ignore mesajele mele :).

Eu am citit pe net, ca aerul conditionat si ma rog orice sursa cu ventilatie ajuta si ele la uscarea tenului, de aceea eu am in poseta mereu un tubulet mic de crema de zi si cum nu ma machiez decat minimal, pot rapid la o vizita la toaleta sa zic, sa imi dau pe la coltul ochilor si reimprospatez imaginea :).

Pentru par, eu am un intreg ritual (am parul semi-lung sa zic, trece de umeri). Ma spal la 3-4 zile caci nu se ingrasa si nu vreau sa-i stric ritmul, arata bine si dupa intervalul asta :).
Ma spal cu Gliss Kur dar si cu Elseve, Pantene sau mai stiu ce sampon imi place pe moment (dar cam astea in general). Pun intotdeauna crema de par rapida si intretimp mai fac un scrub (eu pun crema de scrub pe buretii aceia pufosi, ii stiti voi). Dupa ce ma clatesc pe par, il tamponez cu prosopul si il scutur un pic, fata-spate si il las asa. Uneori folosesc si foehnul dar nu tot timpul :).

Imediat dupa ce s-a uscat cat de cat il perii de vreo suta de ori sa zic, nu ca si numar, dar ca idee :) si nici ca mai am nevoie de placa de intins.
Eu mai folosesc de la l'oreal o crema care nu se spala, se da pe par, cand acesta e uscat deja ca sa il hraneasca si sunt gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

LadyJ si Mindy, par multe pt ca le-am enumerat eu asa, frumos, cu liniute si de la capat de rand :) Toate incap intr-un dulapior mic, din baie. Cupela flexibila e un castronel dintr-un fel de cauciuc, o prefer pt mastile care se-ntaresc repede (pe baza de argila sau alge), caci mi-e mai usor s-o spal apoi, o modelez cumva in mana si reziduurile se desprind singure.
Unele dintre ustensile pot fi si improvizate, o spatula de unica folosinta poate fi, de exemplu, un betisor de la inghetata, bine spalat si dezinfectat (pt epilat sprancenele).
Peria pt ten are dublu rol: indeparteaza gomajul si maseaza, economisesc timp.
Nu, nu sunt cosmeticiana, dar am o prietena f buna care este. Ma pasioneaza tot ce tine de ingrijire, incerc sa ma ocup de mine in masura in care mi-o permite timpul. Citesc etichetele produselor cu atentie, fac fise cu principiile active si apoi caut sa-mi prepar eu, acasa, un produs similar, cu ingrediente cumparate din magazinele bio. Ies mai ieftin si am si satisfactia ca stiu ce-mi pun pe piele :)
N-am fost intotdeauna asa, dupa ce m-a oparit o cosmeticiana cu ceara fierbinte, acum multi ani, m-am hotarat sa am eu grija de mine, caci mai bine decat mine n-o poate face nimeni :)
Vin mai tarziu cu fenotipurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

hei Lady, nu e ca as avea vreo problema, dar vreau sa ingrijesc si zona aia si nu stiu cum...

edit: daca stau sa ma gandesc, da, am ridulete in zona aia, dar le am de mult timp, asa sunt ochii mei. dar daca stii ceva ce crezi m-ar ajuta, te rog sa imi spui [

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Gabi, sigur ca se vede un ten ingrijit. Eu cel putin imi dau seama imediat. Si nu vorbesc de riduri, vorbesc de aspectul general al pielii.
Ridurile sunt un amanunt cu care te obisnuiesti, nu le vad ca fiind un dezavantaj, serios. Sunt o amprenta a varstei, ideea e ca poti fi ingrijita si daca ai riduri, la fel cu poti fi neingrijita..fara riduri.
Eu vreau sa imbatranesc frumos, adica sa fac riduri frumos, pe o piele sanatoasa :)))

Cred ca factorul genetic joaca un rol foarte important, dar mai cred ca nu ar trebui sa ne bazam doar pe asta. Un masaj, un scrub, o crema hidratanta, n-au cum sa-ti faca rau daca le folosesti asa cum trebuie. Ba dimpotriva.

Saskia, buna ideea cu cosuletul!

Delyutz, ce fel de probleme ai in jurul ochilor? cearcane, riduri, piele deshidratata?

Mindy, notat. Nu voi mai uda peria si data tot mi se pare ca e aspra, o voi schimba pur si simplu.

Eu pentru picioare nu fac mare lucru..
Dupa baie folosesc pila pentru calcaie, apoi fac un masaj cu ulei , pun o cantitate considerabila si insist pe calcaie. Imi pun peste sosete groase si stau asa vreo doua ore.Uneori le las peste noapte.
Voi incerca insa un scrub cu zahar inainte.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Delyutz, exista creme special pt ochi. Ai putea incerca crema contur de ochi de la Gerovital - culoarea alb cu albastru. Mai e una alb cu vernil, care este pt femeile pana in 30 de ani.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Buna Allinta. am incercat mai multe feluri de creme,uleiuri (argan se pare ca ar trebui sa faca minuni, mie mi se pare ca imi incarca zona) doar ca n-am gasit una sa ma impac cu ea.

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Delyutz, exista creme special pt ochi. Ai putea incerca crema contur de ochi de la Gerovital - culoarea alb cu albastru. Mai e una alb cu vernil, care este pt femeile pana in 30 de ani.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput