Ritualuri, secrete si reguli
Raspunsuri - Pagina 8
valentinag spune:
Eu nu am cine stie ce trucuri, ritualuri, etc.
Obligatoriu dimineata ma spal pe fata cu apa muulta si rece!Stiu ca sunt persoane care nu se spala niciodata pe fata, folosesc doar demachiante, etc, eu n-as putea!Apoi crema de fata, Vichy normaderm de cativa ani, ma impac foarte bine cu ea!In general ma machiez discret, un ruj, rimel, pudra pe pometi!Nu ma dau cu fond de ten, poate ocazional, cand ma machiez mai mult!Vara, ma dau cu tot felul de fructe pe fata, pe post de masti!Odata pe saptamana masca de fata!Seara, demachiat, spalat, dat cu lotiune tonica, gel pentru ochi, crema de fata!
Pe corp ma dau in fiecare zi cu lapte de corp, am tendinta de uscare a pielii, mai ales la coateOdata sau de 2 ori, cum am chef, ma frec cu cafea amestecata cu sare si ulei, si cateodata cateva pliculete de ceai verde!
Pentru picioare crema de calcaie in fiecare seara si spray dimineata!
Fac 35 de ani saptamana viitoare si nu am niciun ridla asta ma ajuta si grasimea in exces din pacate
Despre bronz, nu-s ce sa zic, niciodata nu am fost fan stat la soare excesiv, chiar mi-am pierdut prieteni pe tema asta, s-au suparat pe mine ca plec de pe plaja la ora 12, si oricum ma ajuta si natura, ca am tenul putin mai inchis la culoare, nu sunt branza!
M-as baga si eu la o cura din aia cu drojdie, dar fara miere, asa dizolvata in apa nu se poate bea?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
XIO spune:
V-am spus ca vreoiam un demachiant lichid, nu crema. Am gasit destule dar bugetul meu de acum este la pamant. Ieri insa am ajuns la o farmacie si am avut de ales intre Apa demachianta micelara SVR sau Bioderma. Acelasi pret, acelasi gramaj, farmacista mi-a soptit ca ea e fana Avene si SVR asa ca am mers pe mana ei.
Am folosit-o doar o data dar nu am ramas cu senzatia aceea neplacuta de solutie uleioasa, miroase frumos si pielea mi-a ramas incredibil de fina si acum.
Este si pt. machiajul waterproof :))
Pt. corp am gasit un ulei de la Sanosan parca, pt. bebe, fara parabeni. Ma miram eu ca nu este la fel de bun ca si Johnsonul sau altele si cand colo ce sa vad ieri? Scria pe ea de fapt "cleansing oil"
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
ladyJ spune:
Am primit si eu un demachiant pentru ochi lichid. Nu am auzit de firma asta, venus ii zice. Este uleios si dizolva mascara in punctuletze mici, pe discul demachiant arata ca o pulbere.
Este ok, machiajul se ia bine si nu trebuie sa frec in nestire. L-am folosit doar de doua ori, inca nu stiu daca voi continua cu demachiante lichide sau revin la crema.
Delyutz, nu stiu cum te-as putea ajuta, cel mai bine e sa folosesti tu diferite creme pana ajungi la una care-ti place. Eu pentru zona ochilor folosesc nivea, e ok.
maria_alexia spune:
Interesante sfaturi si trucuri pentru ingrijirea fetei.
Eu as fi insa si ff curioasa si cum faceti cu restul: cat de des mergeti la coafor - tuns, vopsit sau coafat pur si simplu, cosmetica, tratamente, gimnastica... Spa ?
Si mai ales ce fac copiii in vremea asta, cum va descurcati cu ei
Personal nu beneficiez de nimic din cele de mai sus. Dar tare-as vrea o solutie.
corap spune:
:) maria - mie mi-a dezlipit aseara printu' consort masca de pe fata, ca adormisem cu ea si cu cartea prin plapumaam gasit-o de dimineata guguloi langa pat, noroc ca era de-aia pelicula.
dar in martie cel tarziu merg la tuns
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Interesante sfaturi si trucuri pentru ingrijirea fetei. Eu as fi insa si ff curioasa si cum faceti cu restul: cat de des mergeti la coafor - tuns, vopsit sau coafat pur si simplu, cosmetica, tratamente, gimnastica... Spa ? Si mai ales ce fac copiii in vremea asta, cum va descurcati cu ei Personal nu beneficiez de nimic din cele de mai sus. Dar tare-as vrea o solutie. |
Eu am cam doua seri libere pe saptamana. Adica las copiii cu sotul si ies...oriunde am chef sau nevoie. Aici cam toate serviciile functioneaza minim pana la ora 8 si sotul ajunge acasa pe la 6 jumate. Deci de obieci ma programez la 7. Iar daca ies in oras, o fac dupa ce culc copiii sau macar pe cea mica, deci dupa 8 jumate - 9...nu-mi place sa ies si sa stau cu ochii pe ceas.
Pentru alte probleme administrative care nu se pot rezolva seara o am si pe mama care vine oricand o rog. Dar strict pentru ce ai intrebat tu ma bazez pe sot.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Interesante sfaturi si trucuri pentru ingrijirea fetei. Eu as fi insa si ff curioasa si cum faceti cu restul: cat de des mergeti la coafor - tuns, vopsit sau coafat pur si simplu, cosmetica, tratamente, gimnastica... Spa ? Si mai ales ce fac copiii in vremea asta, cum va descurcati cu ei Personal nu beneficiez de nimic din cele de mai sus. Dar tare-as vrea o solutie. |
Maria, sport poti face acasa. Daca nu zilnic, macar de trei ori pe saptamana. Sunt destule dvd-uri, ai nevoie doar de cativa metri patrati fara mobilier si de..20 de minute.
Ori dimineata cand inca copiii dorm, ori seara dupa ce s-au culcat.
Sau puteti face sport impreuna, vor fi cu sigurata incantati sa te vada exersand:))
Vopsit, tuns, cosmetica, cam o data la 5 saptamani, in functie de program. Daca iti permite timpul le poti face pe toate intr-o zi, daca nu, le imparti in functie de prioritati.
Pana la urma, o masca si un peeling iti poti face si acasa, la tratamente profesionale poti merge mai rar, la 3-4 luni, daca nu ai mari probleme.
valentinag spune:
Maria, eu nu am copii, deci nu ma pun!
Ma vopsesc odata pe luna, din cauza de fire albe extreeeem de multe!De tuns, cam la 3 luni, ma duceam la aquagym si masaj cand imi permiteam, acum mers pe jos cand ma intorc de la servici si munca in gradina sunt "sporturile" practicate!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
calipso_zeus spune:
Eu am noroc de un ten fara probleme,doar cativa pori mai mariti...folosesc un gel scrub de la Eucerin si lotiune tonica de la Bioten,super.Cu Vichy nu m-am impacat l-am aruncat..nici pe departe efectul scontat,iar de la Avene doar apa termala i pentru mine si pentru fata.Fac electrostimulare si fitness de patru ori pe saptamana.Astept sa vina caldura sa alerg cu carutul cu fiica-mea.Din cauza ca am avut musculatura tonifiata,nu m-am deformat m-am ingrasat uniform dar mult in sarcina..43 de kilograme..acu` port iar hainele de dinainte de sarcina.La dus sa fiu sincera nu folosesc decat el de dus sau sapun Dove,am pielea grasa si nu e nevoie de crema...nici macar vergeturi nu am facut desi am ajuns la 110 kg la nastere.Cam atat.Si fond de ten crema dar nu stiu exact marca...foarte usor...cred ca Rimmel....am tenul ala nesimtit care arata ca machiat chiar daca nu e...
Caut o lotiune tonica ca lumea..eventual ceva trei in unu..dar sa fie bio ca astea-s cele mai bune.Stiti care ar fi?
calipso_zeus spune:
Iar la coafor ..tuns aranjat o data pe luna,vopsit la trei luni...parul e lung si in casa il prind in coada afata la fel ca ma trage fata de el.....
Folosesc casting creme..etc..culoarea pruna..seamana bine cu parul meu si nu se vede daca se duce...de,trucuri de femeie cu copil...