Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ANDIARORO, tu parca dadusi copiii la Montessori. Esti multumita? Vazui acum ca s-a deschis o gradi Montessori si in Bucuresti, e f aproape de ai mei, dar mie mi-e cam peste mana. Totusi, e asa de diferita trebusoara?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Monnvas, prietena mea din Timisoara are baietelul la aceasta gradinita si din ce mi-a povestit ea , e superr , e un concept tare fain si diferit, eu zic ca merita

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Dau eu cafeaua ca am facut-o buna.

Vladimir chiar se simte bine. Nici temperatura nici nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatzaaa
am fost aseara la distractie si tare i-a mai placut lu' mutzu. s-a hotarat si el intr-un final ca e cazul sa inceapa sa se catere asa ca am urcat o scara si am coborat-o pana m-au lasat picioarele dar macar am reusit sa-l fac sa se tina singur de bara si sa urce scara. a intrat si in centrul ala de joaca cu tobogane si tunele de plasa dar mai mult s-a catarat pe o scara din aia moale de unde se arunca direct pe burta inapoi la coborare (ca doar nu era sa coboare si el normal pe tobogan, nu????) si eu stateam "la prindere". nu a bagat prea mult copii in seama, erau mai maricei asa ca nu l-a pasionat sa se tavaleasca cu ei, inca da semne ca nu e in largul lui cand e "prins la colt" in gramada de copii si tot incerca sa evadeze din tunel cand intrau aia mari peste el... dar oricum e un progres maaaaaaaaare. e mult mult mai sociabil, cu adultii e chiar ok atata timp cat nu incearca sa mi-l smulga din brate, ceea ce mi se pare si normal; sincer, de ce ar vrea copilul meu sa se duca de bunavoie la un adult care chitaie ca toate alea si se scalambaie la el.... cand noi ne-am purtat cat de normal am putut cu el????!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merci de cafea, bianca!

moni, io i-am dat dragoanei somon afumat dinainte sa aiba un an si ii dau in continuare peste afumat (heringi, pastrav, somon). Este f bun, pb e ca e cam sarat... pune si tu pe linga el legume nesarate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare!
Fetelor, ai vostri se tarasc pe fund? Bine, al meu mai merge si in genunchi, dar nu asta e mportant acum. In timpul asta rade, ii pare distractiv, cred eu. Mama, care la indiferent ce face sau nu face copilul cauta o explicatie, alta decat a mea, zice ca s-ar putea sa aiba viermisori. Eu nu i-am vazut. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Kea, fie-mea s-a tirit pe fund pe la 7-8 luni, pina sa invete sa mearga de-a buselea... si nu, nu avea viermi :) ce zice mama ta stie de la ciini, ca daca se tirasc cu fundu pe jos e ca au mincarimi de la viermi.

Floric, da, proteinele ajuta la slabeala drastica a grasimilor; cind slabesti cu dieta normala, se slabeste grasime dar se pierd si multi muschi (daca nu e si activitate sportiva pe masura -io nu fac mai mult de 10-15 min zilnic); de-asta zic ca se da bine jos cind se maninca numai proteine.

Bravo fetelor care au vointa la dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Bianca-multumim de cafea...

Kea- mamele au explicatii intotdeauna pt ceea ce face un copil, deh, au experienta...zice-se, dar eu nu cred ca asta ar fi una justa pentru miscarea in pozietie de sezut a lui Keutu.Daca ar avea mancarime cauzata de viermisori...eu nu cred ca nu s-ar scarpina la propriu cu manutzele, pt ca dexteritatea aceasta o au deja de ceva vreme. Daca se mai si distreaza in timpul acesta crezi ca ar trebui sa iti faci probleme? Si de ce neaparat copiii ar trebui sa aiba parazitoza intestinala? Doar pt ca sunt copii mici si beau lapte....or fi cazuri dese in jur, dar chiar pt orice neregula sa motivam imediat ca sunt viermisori mi se pare un pic exagerat.Dar daca totusi ti se pare ceva suspect, e bine sa faci o coprocultura si anticipat sa schimbi pt o perioada laptele de vaca cu cel de soia si branza cu cea de capra.macar o perioada. Homeopatia respecta principiul acesta in caz de parazitoza intestinala....dar oricum eu nu cred ca e cazul tau.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Habar nu am daca exista vreo conexiune intre paraziti si indeletnicirea mentionata de tine. Pe Ian nu l-am observat facind asta; nici eu nu am vazut viermisorii in scaun, desi i-am facut deparazitare; ar fi trebuit sa se vada?

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Salutare!
Fetelor, ai vostri se tarasc pe fund? Bine, al meu mai merge si in genunchi, dar nu asta e mportant acum. In timpul asta rade, ii pare distractiv, cred eu. Mama, care la indiferent ce face sau nu face copilul cauta o explicatie, alta decat a mea, zice ca s-ar putea sa aiba viermisori. Eu nu i-am vazut. Voi ce parere aveti?

Keutu cheliutu

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

pentru Vladimir cel insanatosit si cu kef de joaca.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Noi am fost la Ikea azi, i-am luat (cu o luna inainte) cadoul de ziua lui, si anume asta:
http://www.ikea.ro/product/show/code/50021076

Ii place de nu mai poate. Incercam sa il culc si se scula in fund, imi arata sevaletul si desenele de pe el si zicea mandru "Chiti, Chiti", ca e al lui si ca el a facut desenele. Acum imi pare rau ca nu i-am luat toate consumabilele, nu m-am prins decat acasa cum se ataseaza rola de hartie. Deocamdata foloseste doar partea cu creta, da' e in extaz.

Am luat si cort, da' ala e mai mult pt noi, is tare romantice pupaturile intr-insul. Sa vedem ce zice de el la sculare.

Pupacim lumea, in special Vladimirescul.

CHATO mersi pt pontul cu somonul. Io i l-as da cu paine, la micul dejun, in loc de mezeluri, ca si noi la fel facem: decat sa mancam mezeluri zilnic, mai bine luam cate o cutie de somon si mai rarut, ca-i mai dragut. Da' nu-i bai ca pestele nu e fiert?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
[size=1]Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput