Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pisigri, noi nu suntem f variate ca meniu. Ori lapte normal cu cereale Nestle Cheerios si Gold Flakes, ori ou cu painica si o branzica de vaci de la Mega (marca lor, ca tot vorbeam), ori o branzica si painica cu unt si/sau gem, cam astea sunt variantele.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aha, Pisik, mi-a mai venit inima la loc. La noi e ziua de ou cu piine si lapte (la biberon), ori ziua de piine cu unt, cas/cascaval, lapte cu fulgi. Cu iaurt o imbii zilnic dar papa cind vrea ea. Eventual mai papa un fruct, daca vrea... Da m-a pus bona pe ginduri, ca ma tot intreaba IAR asta? IAR ailalta..?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nici nu noi avem un portofoliu prea bogat la mancare dar ceva nu lipseste : oiezul in rest ce epe langa nu prea conteaza, carne de pui sau vita, morcovi, legume tip ghiveci, ii place si piureul , ciorbele si rareori manca supa
La noi baiul e cu fructele, zero pe linie si mi-e ciuda ca nu vrea nici unul macar !!
In rest, dimineata si seara, paine cu unt sau branzica (suntem innebuniti dupa cea de la mega image pacat ca in Deva nu se gaseste, noroc cu Olga ca ne trimite cand are cineva drum ), nelipsitii fulgi, bitzi, omleta, gris cu lapte, mamaliga mai rar si iaurt cam zilnic, mancam amandoua din galetusa nu ii mai cumpar din alea mici, ne luam de la Napolact Numa bun si mancam amandoua

Aseara am mancat tot amandoua mancare chinezeasca, ea chiftelute de legume si conopida, eu restul
Oare cum fac chinezii chiftelutele alea ca sunt dementiale aveti idee???????

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Noi suntem bine. Nu mai avem temperatura si cheful de nebunii e la loc.

La micul dejun noi avem asa: o zi cereale cu lapte, o zi crema de barnza cu paine, o zi ou (ochi) si apoi reluam. Asa ajungem la 2-3 oua pe saptamana. Si eu sunt in pana de idei pt micul dejun si pentru seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ilink, vodka era cu suc de porto, dar de obi o prefer cu suc de gref, numai ca nu am avut in casa de data asta.

bianca, pisik in sfirsit scaparati!

pisicogrix, noi la mic dejun avem bibe, e invariabil; apoi o bucatica de piine molfaita ori un biscuit. Acum, bolnava, nu vroia lapticul de dimi si ce greu mi-a fost sa gasesc substitut (mai ales ca o durea in git si nu prea vroia nik); insa am reusit sa ii dau asa: piure de fructe, fructe (kiwi au fost singurele acceptate pe timp de boala) sau iaurt ori brinza de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La micul dejun nici noi nu variem prea mult. Avem asa:
- ou cu paine
- pasta de branza cu ardei (1 fagaras, 2 catei de usturoi, marar si niste branza telemea sau de burduf, bazz in blender, papam toti 3 cu paine si/sau ardei)
- pasta de avocado (2 avocado maruntite cu furculita, zeama de la o lamaie si sare)
- fulgi de porumb fara lapte sau iaurt, asa, goi.
- fructe (mango sau ananas), apoi paine cu unt
- paine prajita cu diverse - humus de pilda.
- "uuunt", adica camembert de la Mega Image.

O dilema grea: a dat careva peste afumat la copii? Stiu, , m-a prins injineru cu somon afumat si a gustat un pic, tragea apoi de mine "alta, alta!".

In general, mancam cot la cot, ca sa-i arat cum se face

Si noi tot la 3 ooo pe saptamana, ca nu ne atingem de ficat.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Vladi, ce bine ca ti/ai revenit.

Rugaminte pentru fetele din Bucuresti...O prietena de-a mea este in cautare de CANTASTIM (vaccinul ala destept pentur imunitate de la Cantacuzino). Il cauta pe retele in-formale caci prin farmacii nu se mai gaseste, evident pe principiul cei bun si da rezultate nu se mai facbrica/gaseste. Ea mi-a spus ca acest vaccin inca se produce la Cantacuzino si se vinde ocazional "pe sub mana", la poarta institutului sau daca ai "P.C.R" pe acolo (n.r. pt necunoscatori pile, relatii, cunostinte).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Monnvas-eu i-am dat lui Nicho somon afumat si la fel de mult ii placu...fara nici o problema, cred ca poti sa ii dai, numai sa fii atenta la marci si sa iei ceva de calitate daca e din comert.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANDIARORO, tu parca dadusi copiii la Montessori. Esti multumita? Vazui acum ca s-a deschis o gradi Montessori si in Bucuresti, e f aproape de ai mei, dar mie mi-e cam peste mana. Totusi, e asa de diferita trebusoara?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Iar noi la micul dejun mancam cateodata lapte din cana, cu lingurita, sau din biberon de unul singur...amestecat cu cereale cheerios sau tot "prafuite" de care ii dadeam si la 7 sau 8 luni, care se dizolva repede, ori cu biscuiti, ori cu cozonac, mai avem inca de la Craciun, din comert, care expira prin mai/iunie, sau croissante sau brioches, in orice caz ceva dulce si nici urma de ou sau altceva sa zicem de sarat, numai de dulce.Cand are vreo zi fara sa "produca" completam si cu piure de para si kiwi, astfel incat in maxim 2 ore prestam servicii mirositoare.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput