Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
M-am delectat cu pozele Evei care are niste carlionti dementiali i falcute pupabile si cu ale Anei care e mortala cu mutritele ei, imi place de numa' ce expresiva e !!
Faine fete ca si mamicile lor dealtfel !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
si vorbaretilor Mutzu si Injineru' care si-a luat viata in maini si isi alege gradinita unde o sa mearga singur
Floric, felicitari !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Olishkaaa, aha, tu esti "face si tace", n-ai dat detalii din dieta dar ai venit si-ai raportat -3 kile! Le-ai luat pe fete, daaar, tufetele sa nu fie dezamagite caci altcevaaa e cand slabesti la "vraste" asa fragede ca a Olishkai simai greu e la "babe batrane" ca Floric, hehehe!
Oricum, sunteti grozave toate. Io-s pe panta "bag in mine pana nu mai respir" si mi-am dat seama de ce. Mie Mosh Craciun mi-a venit dupa lunga pauza in decembrie. Si a revenit cu tot tacamul, si anume foame cumplita cam cu 1 saptamana inainte. Uitasem senzatiile!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Referitor la haleala copiilor:lui Phiphi nu-i place carnea, nu-i plac ouale. Asa ca n-am ce ma prezenta la ea cu oua fierte, ochiuri pe apa etc. Singura modalitate in care le ingurgiteaza e ascunse in spanac, de ex sau in chestii precum clatite giapanize, crema de zahar ars etc. A, si "bundash kenyer" sau friganele cum se zice-n alte parti, paine-n ou. Aia-i place, dar nu poate manca mai mult de o felie. E delicata:)))
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Chatonel, ce votka cu portocale? Votka cu gust de portocale sau amestecata cu suc de portocale? Mi-ai facut pofta, desi cred ca n-am mai pus cura pe votka e la 18 ani:))))
Kea, nu cred ca are treaba cu diversificarea faptul ca e mai mofturici Keutu. Adica am auzit ca ar putea fi o problema daca s-a inceput mult prea repede sau daca bebelusii au fost fortzati (ma rog, s-a insistat mult pe langa ei) sa manance. Dar nu e cazul!
Monnvas, ce tare e inginerul, de fapt ce inginer, ca vorba aia, ei "is destepti dar nu stiu sa se exprime" pe cand Chiscutza le are pe ambele!!
Dodo-pui, tu pentru ingrasare mergi pe regimul...asociat! Carne cu cartofi si paine, paine cu unt si slaninutza etc
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Nu, degeaba, se resimte foarte tare lipsa animatoarei noastre shefe: Anaan!! Week-endul nu-i week-end fara ea!!
Si mai lipseste si Bianca...sper ca e bine Vladimirescu!!
18 luni
19 luni
Manole forever
Monnvas spune:
INA din ce ai scris data trecuta (dar Ramses si-a amintit abia acum ) imi dau seama ca am trecut si noi printr-o perioada similara cu mancarea: refuzul linguritei. Atunci ii facem numai chestii mancabile cu mana: buchete mari de broccoli la abur sau la cuptor, morcovii intregi, felii mari de telina, copane de pui la gratar.
Si da, io insist daca vad ca nu vrea din prima: fie ii pun ceva ce stiu ca e irezistibil (cateva boabe de mazare sau de naut sau cateva macaroane) pe tavita, fie il dau jos si il incerc mai tarziu, fie schimb locul... Dar insistenta nu e neaparat o calitate.
Da, m-am conversat si io cu Ana aseara, lasati ca nu mai e mult si va fi numai a noastra
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
ramona7575 spune:
Monnvas si Dyana, cand va aud cum vb.copii imi vine sa va intreb daca sigur i-ati nascut in 2009... imi vine sa-mi bat baietu` asa cum a batut mosu` cocosu`
Pisik06 spune:
Hello!
Hai sa venim si noi la raport. Ana papa "au", in traducere libera ou tot cam de 2 ori pe saptamana, in diferite forme, de cele mai multe ori fiert tare sau usor cleios.Daca ar fi dupa ea ar manca dimineata, pranz si seara, si crude le-ar manca. Eu iau oua bio marca Delhaize (Mega Image) sau Carrefour sau ce gasesc (cand ajung in Real iau o marca bio, care nu se gaseste insa la celelalte mentionate la care ajung des).
Si ca sa raspund integral la intrebarea lui PISIGRI, noi consumam des produse marcda proprie, asta aplicandu-se la Mega si Carr4, adica nu iau Marca numarul 1, ci marca Carr4, la fel, din Real si Billa nu prea iau marca lor, ca mi se par chiar prea ieftine. Pt noi mai iau, dar Anei evit sa ii dau. Dar Delhaize sau 365 (Mega Image) si Carr4 am incredere in ele.
DYANA, esti sigura, vorba Ramonei, ca Mutzu e nascut in 2009? Ca a mea e cu 3 luni mai mare si nu vorbeste nici pe sfert. Adica eu sunt ca ILINCA, ma extaziez ca zice osu (=rosu), azi dimineata a zis "patu", repeta si ea cam 1-2 cuvinte/zi din ce aude, dar nici vorba de propozitii. Bravo Mutzu
Eu sunt un pic fara Ana si tati, azi am fost la un curs si cand am venit ei erau plecati. Sunt franta de oboseala si cica mergem la film, asa, ca sa dorm mai bine in sala de cinema.
Ana e mai bine, am fost ieri cu ea la dr. si a primti verde pt gradi luni, mai e fornaita si mucioasa un pic, dar pulmonar e bine, tusea a trecut, deci mergem spre bine.
Va pup si va doresc seara frumoasa!
Mami de minune mica
pisigri spune:
Buna seara, buna seara si multumesc pentru raspunsuri !
Kea, imi dau si eu cu parerea: Ilinca nu a fost niciodata mincacioasa, dar ea parca si-a mai " dat drumul" la mincare cind am inceput sa ii dau mincare de oameni mari, respectind NU-NU-urile unei diete sanatoase: fara ceapa prajita (doar eventual putin fiarta), fara carne grasa, fara porc (cu rarele exceptii de care v-am zis) etc. Poate nu ii mai place mincarea de bebelusi, poate un gust nou l-ar incita/stimula. Iarta-ma daca deja ai incercat si io vorbesc prostii
Noi mincam 3 oua pe saptamina, in medie, pentru ca ea nu se atinge de ficat si maninca f putina carne (de obicei). In plus am o mare problema, ca nu stiu ce sa ii dau la micul dejun. Efectiv nu mai stiu, asa ca apreciez idei ! Pliiiz!
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)