Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

NIKO am vazut neshte vesti pe FB. Felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va vedeti de drumul vostru!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
[size=1]Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

NOVUSELU si mie mi-ar surade, dar am 2 probleme:
- nu stiu cat costa (pe site nu scrie)
- as face pana acolo cam 40 de min in fiecare dimineata. Asta inseamna ori sa il duc mai tarziu decat pe ceilalti copii, ori sa il scol la 6 dimineata.
Oricum, o sa bag un oki pe acolo cat de curand, cand mai merg prin cartier pe la ai mei, macar ca sa nu mor proasta

Oricum, am mai okit ceva mai aproape de mine, tre' sa merg cu Injineru' in inspectie saptamana asta, ca in aprilie se fac inscrierile si tre' sa ne hotaram pana plecam.

CRISTIAN (7.03.2009)
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.
CHATO mersi pt pontul cu somonul. Io i l-as da cu paine, la micul dejun, in loc de mezeluri, ca si noi la fel facem: decat sa mancam mezeluri zilnic, mai bine luam cate o cutie de somon si mai rarut, ca-i mai dragut. Da' nu-i bai ca pestele nu e fiert?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

cu placere; cu piine mi se pare tot prea sarat... ori, poate cu piine graham, ca e mai nesarata; cit despre faptul ca nu e fiert, nu e bai, ca doar e uscat si afumat.

Mergi la inceput

Painea fiind productie proprie, ii mai ajustez eu cantitatea de sare. In general pun jumate din ce zice in cartea de retete.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.
CHATO mersi pt pontul cu somonul. Io i l-as da cu paine, la micul dejun, in loc de mezeluri, ca si noi la fel facem: decat sa mancam mezeluri zilnic, mai bine luam cate o cutie de somon si mai rarut, ca-i mai dragut. Da' nu-i bai ca pestele nu e fiert?

CRISTIAN (7.03.2009)
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

cu placere; cu piine mi se pare tot prea sarat... ori, poate cu piine graham, ca e mai nesarata; cit despre faptul ca nu e fiert, nu e bai, ca doar e uscat si afumat.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Floric, ce amintiri mi-ai rascolit cu cantastimul ala, cat l-am cautat si eu pentru Manole! Si-acum am nr. de tel de la Sanepid-ul local, tot sunam sa vad daca au primit, dar degeaba, ca era perioada in care se facea anti-gripal porcesc pe banda rulanta. Nici in Bucale nu se gasea, ca Nikoleta avea un fel de pila acolo dar nu m-a putut ajuta Sa sune totusi la sanepid, cine stie...

Mergi la inceput

Are Sophiphi o energie de ma termina in ultimul timp; ieri n-a dormit nicio secunda la pranz si azi acum m-a anuntat maica-mea ca a adormit de una singura la tv:)))
Vrea mereu sa ne jucam dar nu cu jucariile, nuuu, ce-i aia?! Trebuie sa fug dupa ea dintr-o camera in alta (credeti-ma ca dupa vreo 25 de ture gafai:))), sa o astept la capatul unui covor rulat pe care merge ea ca pe barna (la inceput mai aluneca, dar acum zici ca e Nadia Comaneci:)), sa o astept dupa usa si sa scot un anumit sunet si tot felul de nebunii, cand facem ceva din intamplare ea-l transforma in joc care trebuie repetat la nesfarsit:)) Asa ca tot invat eu pentru sesiune...numa de n-oi trimite-o la tanti lui Anaan!!:))

Mergi la inceput

Kea, ce m-a distrat faza cu "trasul pe kur":))) Bine-au zis fetele, de la caini e legenda cu viermii; asa facea pekinezul meu, dar cand era constipat: se dadea ca pe saniutza, era super caraghios:))) In genunchi mai merge si Sophiphi cand o apuca, de multe ori seara are ritualul asta:)))

Mergi la inceput

Monnvas, ce misto cadoul!! Pacat ca noi n-avem ikea. Dar poate ea nici n-ar fi atrasa. Cred ca singurul lucru ce mi-ar salva mie din energie ar fi sa-i iau un catzel, sa se alerge ei toata ziua si sa ma mai lase pe mine-n pace
Novus, dar n-ai reusit s-o tragi in chip pe Olishka? S-o vedem in noua forma de -3 kile;).
Tufete care ati votat pe Phiphi pe FB, multzam si ma scuzati ca v-am batut la cap. Suntem pe podium, dar numa locul 3 si se da un singur premiu. Da' nu ma las, ca e pana-n 28 februarie concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Referitor la haleala copiilor:lui Phiphi nu-i place carnea, nu-i plac ouale. Asa ca n-am ce ma prezenta la ea cu oua fierte, ochiuri pe apa etc. Singura modalitate in care le ingurgiteaza e ascunse in spanac, de ex sau in chestii precum clatite giapanize, crema de zahar ars etc. A, si "bundash kenyer" sau friganele cum se zice-n alte parti, paine-n ou. Aia-i place, dar nu poate manca mai mult de o felie. E delicata:)))

Hahaaaa! Uitasem sa ma laud ca au iesit tare bune clatitele alea giapaneze. Daca va vine sa credeti... a halit kiar si Adela!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Monnvas-eu i-am dat lui Nicho somon afumat si la fel de mult ii placu...fara nici o problema, cred ca poti sa ii dai, numai sa fii atenta la marci si sa iei ceva de calitate daca e din comert.

Cred ca afumaturile nu sunt o idee buna... Fie ele si de origine peshtoasa.

A-propos, Monn, cand facem tranzactia piticoasa?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput