Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.

Noi am fost la Ikea azi, i-am luat (cu o luna inainte) cadoul de ziua lui, si anume asta:
http://www.ikea.ro/product/show/code/50021076

Ii place de nu mai poate. Incercam sa il culc si se scula in fund, imi arata sevaletul si desenele de pe el si zicea mandru "Chiti, Chiti", ca e al lui si ca el a facut desenele. Acum imi pare rau ca nu i-am luat toate consumabilele, nu m-am prins decat acasa cum se ataseaza rola de hartie. Deocamdata foloseste doar partea cu creta, da' e in extaz.

Am luat si cort, da' ala e mai mult pt noi, is tare romantice pupaturile intr-insul. Sa vedem ce zice de el la sculare.

Si eu am pus okii pe tabla aia. Cortul insa mi se pare cam decolorat... Zici ca e romantic?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
In rest, dimineata si seara, paine cu unt sau branzica (suntem innebuniti dupa cea de la mega image pacat ca in Deva nu se gaseste, noroc cu Olga ca ne trimite cand are cineva drum ), nelipsitii fulgi, bitzi, omleta, gris cu lapte, mamaliga mai rar si iaurt cam zilnic, mancam amandoua din galetusa nu ii mai cumpar din alea mici, ne luam de la Napolact Numa bun si mancam amandoua

Si la noi e la mare moda branzik aia... Saptamanile trecute cel putin, cand nu avea kef de nimic altceva, manca la branzik toata ziua... Dimineata mai mancam :ou sau iaurt natur/cu fructe/miere sau paine cu unt sau lapte si "mniam-mniam" (SEPARAT! Astia sunt fulgii de porumb), dar branzik de la megaimage rules!

Mergi la inceput

Vaz ca nu-i nimeni p-aci acum cand veniram noi din plimbareli... ma duc sa ii tin companie Adelei, care si-a adus aminte de Gummy Bear si tzopaie de zor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumesc fetelor! Vad ca numai noi avem indeletniciri din astea taratoare.
Ina, Bianca i-a privit in ochi, si-mi amintesc ca si eu cand eram mica, de asta am zis ca nu i-am vazut.

Eu tocmai m-am indopat cu conopida cu maioneza. Asta dupa ce tot m-am gandit la niste gogosi. Dar nu le-a venit randul. Dar gandul la ele m-a "salvat". Ma gandeam ca as pune aluatul la facut in masina de paine si calculam daca nu e prea tarziu, cand mi s-a aprins beculetul: ca am aruncat ieri o paine cu tot cu paleta de framantat aluatul. Si dai si scormoneste in gunoi! In ala propriu, noroc ca nu l-am dus afara.

Mergi la inceput

Ilinca, o poate vota pe Sophi oricine, fara sa-ti fie prieten, nu? Daca da, zi-mi cum si poate iti mai adaug macar vreo 2 voturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, ce pohta de conopida cu maioneza mi-ai facut! Numai la de-astea "grele" ma gandesc in ultimul timp:)))
Da, o poate vota oricine, stai ca-ti las pm sa nu se considere reclama la feisbuc:))

Mergi la inceput

Primit! Maine pun lumea la treaba! Faina poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sinteti careva in vreun partid?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCA stii, ma intreba Novus ieri cu ce se mai joaca injineru' si, gandindu-ma, am ajuns la concluzia ca se joaca cel mai mult... cu noi. Adica: "tati cal", "mami cal", "mac" (asta inseamna sa desenam rate impreuna), ne alergam, ne smotocim, gatim (adica io incerc sa bag ceva in oala si el imi fura cate un morcov "mocos"), facem curat (adica io dau cu matura si el, cu matura lui, imi imprastie gunoiul) etc. Deci cunoastem. Amu' ma gandesc ca are timp sa citeasca si Kant mai incolo...

Bineinteles, cum era de prevazut, s-a lasat cu scandal in seara asta. Cum schimb ceva la el in camera, in prima seara e jale. Acum urla sa scot sevaletul din camera. M-am saturat, si un prosop daca il mut 10 cm mai incolo se lasa cu scandal... Ai vostri sunt tot fixisti sau numai la mine in casa se practica conservatorismul?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sinteti careva in vreun partid?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Nu, da' te sustinem. Numai, te rog, nu te baga la Dan Diaconescu.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput