Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***
Raspunsuri - Pagina 22
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Am uitat sa va zic din strategiile persuasive ale injinerului. Cand vede ca nu obtine ce vrea de la "mama" sau "mami" ma striga pe nume: "Munica, aide!" CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
http://www.lucamic.blogspot.com/
ramona7575 spune:
citat din mesajul lui Floric Ramona, naspha situatia. Mai ales ca iti trebuia musai in acel moment. Daca te duci, cum poti demonstra ca sticla era goala cand ai cumparat-o. Banuiesc ca ai deschis sticla, deci nu mai ai cum sa dovedesti ca sticla inchisa e goala? Ana MAria, multa bafta. Sa iti iasa cum iti doresti. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Sticla nu era goala, farmacista s-a uitat la ea si o cred pt.ca a mirosit vecina mea si cutia de Nurofen (cred ca a fost langa cea de V.) si miroase un pic a viblocil.
Clar, sticla a fost plina dar capacul usor desfacut incat s-a varsat in momentul cand le-am pus pe toate in cosul caruciorului... cat pot fi de macari unii romani, sa te fure de la toate... imi vine sa ma duc la protectia consum. dar nu am timp .
Asa ca fetelor, trebuie sa verificam si sticlele "sigilate".
Leeloo21 spune:
hehe ce copii caraghiosi avem..si Tudor se uita la mine si zice dand din cap ca 'da' zice 'ai voie!' si daca stie ca nu are voie zice tot 'ai voie' dar da din cap ca 'nu' hehe:)
si el apeleaza la mami..cu accentul pe i..daca nu merge imi zice Chitina:))
va
apropo..stiti ceva dspre acest marsupiu? http://www.hiphip.ro/products/port-bebe-marsupi-plus
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+
nasterea in apa
pozici dragute
dyana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Eva cand nu reuseste sa obtina ce doreste cu o simpla cerere, incepe cu "Tiii ioooog, mami!" |
aolica ce smecherasi sunt gagalicii astia mici!!! mutzu cand nu fac ce vrea el zice " ai mi maaaaaamiiii!!!!" (adica hai mai mami!"); ne lesina evident si se duce naibii hotararea noastra; bine, cand e vorba de lucruri marunte, ca la altele nu stam de vorba!!
azi am fost la piata, si in parc si ne-am plimbat,ne-am jucat, am alergat in jurul unei gropi nenorocite care e punctul de atractie al parcului pentru mutzu.... de fapt e o adancitura in pavajul ala prin care trece de 200000000 de ori/ plimbare, ba uneori o mai ia si cu spatele.... evident cu cazaturile de rigoare..; si cand oboseste urla dupa mine" manutzaaaaaaaa!!!!" si o ia de la capat cu puteri noi si cu mine tarata prin groapa; s-a lasat cu jale cand am plecat din parc , noroc ca-i trece repede; urla "acasa! facem nani!!!!" (adica era rupt de oboseala si voia sa ajungem direct in pat... da' uitasem teleportorul acasa).
am fost de rasul vecinilor cand am intrat in bloc; eu ma chinuiam sa bag carutul in liftuletul asta meschin pe care-l avem si mutzu urla la mine: "opaaaashaaaaaaaaa!!!, opashaaaa! aoica-ica-ica!!!" .... se tavaleau vecinii de ras!!! si-l intreaba vecina: e greu tare nu-i asa??? si el "aoicaaaaaaaaa gleuuuuu!!!"
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
dyana27 spune:
mai fetelor teoria cu motivarea personala o stim toate; doar ca uneori avem cuvintele si gandurile atat de abramburite ca e nevoie de cineva sa le exprime pentru noi si sa le puna in ordine; eu va spun cu mana pe inima ca acum 5 ani eram intr-o situatie absolut oribila cu moralul si vointa... si tot ce vreti; si un semminar de cateva ore plus cateva intalniri ocazionale de cateva minute doar cu oamenii potriviti mi-au schimbat radical viata; ah si ce bine a foooooost!!!
asa ca anamaria daca simti nevoia de un impuls pe care nu-l ai acum in tine... mergi cu incredere; eu una am nevoie cu siguranta asa ca week-endul asta ma delectez la un seminar de 3 zile; abia astept, de cand l-am platit sunt in al noualea cer, numai gandul ca am facut lucrul asta pentru mine si sufletul meu "imi da aripi"; si oricum stiu ca atitudinea schimbata o sa fie minunata si pentru familia mea; si in plus o sa am alt tonus cu care sa ma duc sa infrunt situatia de kko de la servici; nu v-am mai spus, pentru ca am refuzat si eu sa cred.... dar sefa s-a dat peste cap si a angajat inca un om la mine in laborator, ca sa fie sigura ca nu am unde sa ma intorc; si va dati seama ca nu se intampla nimic inca o luna cat lipseam eu, nu??? asa ca o sa ajung intr-adevar la alt laborator, la o munca de rutina.... si o sa vad cat rezist; si daca nu rezist.... Doamne Doamne poate are planuri bune cu mine si vrea de fapt sa ma scoata din "mizeria" in care o sa fiu tarata la intoarcere. dar stiti voi cum e... un sut in fund.. un pas inainte!!!! si la catamai sutul imi dau astia cred ca o sa fac un km inainte, nu un pas.
doar ca am aceeasi senzatie de incredere pe care am avut-o si la bona.... stiu ca o sa fie ok; nu stiu in ce mod, daca aici sau in alta parte, daca acum repede sau mai tarziu... dar o sa fie totul perfect si o sa se rezolve in favoarea mea!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Nicky09 spune:
Monnvas-hi hi hi, cat am ras, auzi, Munica,frumos si la obiect, ce mai! Al meu, nu reuseste sa imi strige numele, desi e asa de simplu, inciuda faptului ca poate pronunta: strada, intr-un mod particular " trlatrla", nu poate zice " Mina" asa ca zice tot "mami, dai".
Anamariane-ce dulcica Eva si ce fetita buna e....
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
ramona7575 spune:
Fetelor , am descoperit ceva... sunt atat de nervoasa ca am picat de kko incat nu-mi sta mintea de nervi... so, toate sticlutele de Vibocil NU AU SIGLIU care il au sticlele de sirop (acea banda de sub capac)... so, se putea umbla la sticluta, sa imi puna ceva apa si sa nu inchida bine capacul... de asta nu miroase asa tare cutia... Ce ziceti, sa ma duc la prot.consumatorului pt.ca toate sticlele de viblocil nu au sigiliu ???
Oare pot rezolva treaba prin telefon la ei?
Ce implica asta ?
Nicky09 spune:
Ramona-asta e un ghinion intr-adevar, nu poti dovedi nimic, dar ma intreb, de ce oare o fi deschis farmacista sticluta? Doar asa ca sa verifice ea? Ca asa ceva practic nu ar trebui sa se faca in fata cumparatorului, ci inainte cand se verifica marfa, nu? Sau era un preparat in farmacie?
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
ramona7575 spune:
citat din mesajul lui Nicky09 Ramona-asta e un ghinion intr-adevar, nu poti dovedi nimic, dar ma intreb, de ce oare o fi deschis farmacista sticluta? Doar asa ca sa verifice ea? Ca asa ceva practic nu ar trebui sa se faca in fata cumparatorului, ci inainte cand se verifica marfa, nu? Sau era un preparat in farmacie? Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09) Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" Vara 2010 |
Dar pot dovedi ca sticlele de Vibrocil din farmacie nu au sigiliu, ca se poate umbla la ele... farmacista mi-a deschis un vibocil in fata mea dar abia acum mi-am dat seama ca nu era nici ala sigilat, deci se poate umbla la ele... partea dramatica este ca poti da la copii picaturi in speranta ca se fac bine dar de fapt sa ii pui in nas prostii diluate... dupa ce se trezeste stefan o sa trag o fuga la farmacia din colt si sa verific daca si aci sunt fara sigiliu (adica fara inelul de sub capac)
Daca aveti si voi acasa, sa verificati dupa sigiliu ...
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Am uitat sa va zic din strategiile persuasive ale injinerului. Cand vede ca nu obtine ce vrea de la "mama" sau "mami" ma striga pe nume: "Munica, aide!" |
Adela ma striga "Madi" daca se enerveaza ca nu raspund. Adik, dupa 2-3 "mamiii" urmeaza "MADIII".
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute