Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello.

Bianca, si mie imi mai sare tzandara si tzip la pici. Nu zic ca-i bine, doar ca... se poate si mai rau.

Sanatate Evei mici si cuminti!

Si al meu cand face prostioare trage un zambet inainte, e clar ca ia totul in gluma, si daca vreau sa-l determin sa faca ceva tre' sa ii dau forma de joc. Ca sa mearga pe unde vreau eu tre' sa facem u-ci-ci trenulet

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, fetelor, multumesc pentru incurajari! Imi prind neasteptat de bine!Sa stiti ca ma pun pe treaba!Pisigri, e specific varstei acest "nu vreau!", pe mine doar acest gand m-ar consola si m-ar ajuta sa rezist.Il astept si eu la Eva, deocamdata iese la suprafata tare rar. Ea e acum la etapa cu "singula", vrea sa se spele singura pe maini/dinti, sa manance singura ciorba cu lingura , sa dea cu matura, sa urce scarile etc.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

merci olga..cu ce problema ati mers voi? ceva asemanator cu ce are tudor..adik nedecalotare de pita?:P

bianca...va voi anunta de nume..inca nu stim nici noi:)

azi mergem la control! revin cu info!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Leeloo, pupam burtica!Mireal, stiu ca eu trebuie sa ma conving ca pot si ca vreau, dar de-a lungul timpului am pierdut ceva "sanse" pentru ca, desi mi-am dorit, mi-a lipsit acea urma de curaj. Si de fiecare data am regretat.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Felicitari Anamaria pentru ca ai o fetita sa acuminte, noi avem niste strazi foarte inguste si cum stefan nu vrea de mana e f.riscant sa nu-l scap in strada, un adevarat stress ,imi trebuie o bata sa-l dirijez ca pe oile de la stana.

Mai fetelor, sa vedeti ce am patit... am fost ieri dimi.la farmacie si am cumparat mai multe medic.printre care si Vibrocil. M-am dus sa-l iau pe Stef de la gradi si am pus punguta in cosul de jos al caruciorului. Buunnn... Aseara cand m-am asezat in pat am vrut sa-mi pun picaturi in nas pt.ca sunt infundata si am constatat ca sticluta era goala (doar cateva picaturi). Am fost acum la 14:00 la farmacie iar d.na si-a amintit ca a verificat sticla (e adevarat, mi-am amintit si io dar nu stiam ca si continutul, eu am vazut doar dopul verde apoi am bagat nasul in portofel)... buuun, atunci unde e solutia? Cum s-a evaporat... dau vina ca nu a fost bine inchis dopul si s-a golti... m-am evervat f.tare pt.ca destul de scump si am fost luata de hoata (nu mi-a zis dar e de desdus). Am puso pe vecina sa miroase cutia si mi-a zis ca miroase putin a solutie... ce e de facut? Sa vb.cu reprezentantii sau sa o las moarta ?... nu e normal sa se intample asta, pe cutie nu scrie sa verifici dopul la un produs nou...
Acum da-i naibii de 20 ron.dar parca prea suntem pacaliti in tara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Pupici!

Kea, m-ai intrebat cum a iesit gateala lui Mimi. Buuunaaaa!!!Dar a facut paste cu calamar, nu salata, eu am aflat cand le-am vazut in farfurie . Atata doar ca erau aproape negre (de la vin) si nu pareau asa apetisante cum erau de fapt . Si-a luat Mimi 2 carti de bucate "locale", una cu salate si aperitive (tapas), si una cu paste. Si de atunci e mare bucatar, se uita si pe Cooking Channel (cine urmareste South Parc stie de ce)

Imi place ce fete cuminti si bine crescute aveti voi

Am si eu doua intrebari existentiale:
1) cum mai sta treaba cu gelatina si alimentele care o contin, la copchii astia mari de fo doi anisori? Tot NU? Ca Lucosu' are mare pasiune pentru Haribo...
2) pt bucurestence - era o terasuca pe langa Lipscani, vis-a-vis de care, pe un perete, stateau de vorba Eminescu, Creanga si Caragiale. Eminescu zicea cu "floare albastra", Caragiale zicea "LOL"...ce zicea Creanga???!!! Nu-mi amintesc deloc si ma streseaza de ceva vreme Daca as fi acolo, m-as duce special sa vad, daca o mai fi...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ramona, naspha situatia. Mai ales ca iti trebuia musai in acel moment. Daca te duci, cum poti demonstra ca sticla era goala cand ai cumparat-o. Banuiesc ca ai deschis sticla, deci nu mai ai cum sa dovedesti ca sticla inchisa e goala?

Ana MAria, multa bafta. Sa iti iasa cum iti doresti.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ramona, nu mai ai ce face acum, asta e, data viitoare verifici tot.Simply si noi suntem mare fani bo-bo, noua ne plac Skittles.Sotul i-a cam dat saptamanile astea doua,s-a simtit vinovat si tot i-a luat.Eu nu ii dau, dar daca iesim cu el in supermarket, cand ajungem la casa trebuie musai sa cumparam ca altfel iese cu scandal.Eu ii spun ca o cutie are doar 5 bo, bo si e treaba lui daca nu stie inca sa numere ca eu incerc sa-l invat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am uitat sa va zic din strategiile persuasive ale injinerului. Cand vede ca nu obtine ce vrea de la "mama" sau "mami" ma striga pe nume: "Munica, aide!"

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Am uitat sa va zic din strategiile persuasive ale injinerului. Cand vede ca nu obtine ce vrea de la "mama" sau "mami" ma striga pe nume: "Munica, aide!"CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a waycioburi de viata in 3
Eva cand nu reuseste sa obtina ce doreste cu o simpla cerere, incepe cu "Tiii ioooog, mami!"Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput